RelationerBryllup

Det skal du bruge til brylluppet: en liste over detaljerne. Forberedelserne til brylluppet

bryllupsdag - en af de mest mindeværdige og lyse datoer i livet af brud og brudgom. For gæster og gerningsmænd for begivenheden var tilfredse med ferien og virkelig lykkes, skal du bestemme før tid, hvad du har brug for til brylluppet. Liste alle detaljer er let at gøre dig selv. Du kan organisere en fest på egen hånd eller outsource det til fagfolk i denne sektor, som vil tage hensyn til de præferencer og muligheder for de fremtidige nygifte.

En vigtig ceremonielle begivenhed: definere de centrale punkter

En komplet liste og detaljer om brylluppet har brug for at forberede sig til de elementer i hver specifikt beskrive hvem, hvornår og hvad de skal gøre. Med denne plan vil du være i stand til at tage hensyn til dukker op i løbet af de nuancer og forsikre dig mod forhastede beslutninger, der træffes i sidste øjeblik. Hertil kommer, en separat tidsplan kræver meget forberedelse til brylluppet. Hvad du har brug for til dit bryllup, kan du definere din egen eller bruge færdige lister udarbejdet af eksperter på området.

Først definere et par vigtige punkter:

1. Datoen for brylluppet.

2. Budget.

3. Vidner og besøgende (hvor mange mennesker vil blive opfordret, som vil være et vidne).

Hvad der følger er en serie af formaliteter: valget af registrator og indsendelse af en ansøgning, beslutningen om at ændre eller fastholde navnene på bruden, betaling af gebyrer, valget af maleriet ceremoni størrelse (afkørsel eller on-site), koordinering af den nuværende registrator af nuancer med en medarbejder.

Hvis du udfører dit eget bryllup, du hjælpe de anbefalinger

I den næste fase af brud og brudgom har brug for endelig at beslutte, hvorvidt de organisatoriske spørgsmål at løse på egen hånd eller bede om hjælp i et bryllup agentur. Hvis du vælger den første mulighed, vil det være relevant tilvejebragt under en liste over, hvad du har brug for til brylluppet. Komplet liste:

1. For bruden:

- Kjole + slør;

- sko + pose (om ønsket);

- brudebuket ;

- undertøj, strømpebukser / strømper - 2 par (en pr lager), garter;

- tilbehør: tiara, bryllup smykker, handsker, paraply, bolero / kappe;

- forberedende skønhedsbehandlinger, brude make-up;

- manicure, pedicure;

- Bryllupsfaciliteter frisør;

- et sæt af lingeri til bryllupsnatten.

2. For den nette:

- jakkesæt, skjorte, vest, slips;

- fodtøj;

- undertøj, strømper;

- tilbehør: manchetknapper, slips klip, boutonniere, tørklæde;

- barbering, manicure, frisure.

3. Wedding attributter:

- Ring (gravering / klar / ekstraudstyr);

- invitationer;

- briller for nygifte, bryllup champagne flaske;

- kurve, deres indhold til obsypaniya rosenblade / pailletter / mønter / ris og så videre;

- tøj til brudepiger;

- skåne brudens buket;

- sæt at være vidne til (tilbehør, hårspray, makeup, klude, nål og tråd).

Af stor betydning er de religiøse udsigt over de fremtidige nygifte undersøgt, om vielsen og tidspunktet for hans forældres velsignelse, som omfatter en start på det skal være, hvilket gør listen over nødvendige til brylluppet. Overhold traditioner eller ej, det er op til bruden og gommen, det er deres ferie.

Yderligere komponenter af listen over krævede

Således er de grundlæggende punkter i hvad du har brug for brylluppet. Liste for detaljer er suppleret med følgende nuancer:

- valg af spillestedet (restaurant / festsal / exit ceremoni);

- rum dekoration og forberedelse af den festlige menu;

- For Toastmasters, underholdning, musik, fyrværkeri og andre elementer i showet;

- For bryllup bil med ornamenter og transport for gæsterne;

- valget af fotografen.

Nødvendige tjenester for unge

Så når du har brug for til dit bryllup? Liste over bryllup festlighederne med selvorganisering skal indeholde navne og koordinaterne for eksperter, uden hjælp af, som er vanskelige at håndtere. Disse omfatter:

- make-up artist;

- frisør;

- toastmaster / exit fører ceremonien;

- wienerbrød / café, som vil gøre og dekorere en bryllupskage;

- fotograf / operatøren;

- dekoratør;

- musikere / kunstnere / DJ;

- vejleder for produktionen af den første dans nygifte.

Hvad andet bør overvejes?

Her er en grundlæggende liste over, hvad du har brug for til brylluppet. Liste til mindste detalje, hvis det er nødvendigt, suppleret med detaljerede beskrivelser. Det skal bemærkes, at i den forvirring, kan du glemme de vigtige ting, som på det tidspunkt af planen synes at blive taget for givet.

Tradition for de fleste bryllupper er at organisere bortførelse og efterfølgende indløsning af bruden. For at gøre dette, overveje det scenario, vælge de rette egenskaber og bestanden op på penge.

Her er de vigtigste punkter, der bestemmer, hvad du har brug for til brylluppet. Liste til mindste detalje for ekstra ydelser og muligheder er vist nedenfor.

Den vielsen holdes i registreringsdatabasen kontor

Alle handlinger begynder med registrator. De nødvendige elementer til registrering af ægteskab :

- pas;

- ring / pude dertil;

- Champagne / attributter som ønsket.

Ved bestilling af transport behov for at kende det nøjagtige antal af inviterede gæster, træffe beslutning om et bryllup bil stil, dens indretning. Du bør også tage hensyn til ikke kun overførslen til det sted, hvor fest, men også efter dens afslutning (til boliger, hoteller og så videre. D.). Tidspunkt for hændelsen betragtes som en periode med inaktivitet og betales med den rette hastighed. Dette bør huskes ved at fordele budgettet.

Hvis du ikke holder ceremonien i et register kontor, og den anden, mere interessant, smuk beliggenhed

I tilfælde af behov på stedet ceremoni:

- Arch;

- pladser til gæster;

- dekorative elementer på forespørgsel.

Et par flere tips til de unge og deres forældre

Ofte ved bestilling skud skal vælge deres egne dekorative elementer. Når der kommunikeres med fotografen har brug for at diskutere alle aspekter til mindste detalje, til brylluppet dagen for at nyde snak. Normalt vil et par dage før begivenheden organisere en retssag fotooptagelse, som er valgt succesfulde vinkler.

Forhandling med lederen af restauranten på banket, bør afklare spørgsmålet med alkohol. Det er langt mere økonomisk at købe deres egne drikkevarer, hvis det er tilladt ledelse institution. Desuden bør man være særlig opmærksom på at designe af hallen, brylluppet attributter (blomst buer, balloner, stearinlys, bånd med symboler), indstilling af fyrværkeri, samt gæst siddepladser (på typeskiltet) og musik.

Endelig en lille

Således er det udarbejdet en oversigt over de mest populære elementer i vielsen, der vil tjene som en hurtig og vejledning for unge, der har besluttet at gifte sig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.