Nyheder og SamfundKultur

Housewarming: traditionen med vores forfædre

Huset problem har altid akut i vores land. Housewarming - en spændende og munter begivenhed for hver familie. Det er så rart at flytte ind i en ny lejlighed eller et stort hus! Og du ønsker at gøre livet i de nye boliger var langt og lykkeligt, og den ulejlighed bestået. Og de glade ejere af deres egne kvadratmeter med et stort ansvar at blive forberedt til flytningen, forsøger at holde alle de traditioner og ritualer.

Housewarming: traditioner og skilte

Vore forfædre er meget omhyggeligt nærmede til housewarming. Rites gjorde udflytning proces meningsfuld og sjælfuld. Det blev betragtet som et godt tegn til at flytte ind i et nyt hus, før fuldmånen. Også flytte til en ny bolig kan være om morgenen eller om eftermiddagen, ikke om aftenen. Man mente, at den nye ubeboet hus kunne blive drevet onde ånder, som tager tilbage den første, der krydsede grænsen. Derfor er den første lov i gården hanen, og huset kat. Dyr måtte tage det første slag. Og der, hvor katten var arrangeret for natten, sætte en barneseng. Selv gennem døren kastede en snor eller reb og Husbonden, at holde fast i det, gik ind i huset, og derefter alle familiemedlemmer i rækkefølge efter anciennitet.

Housewarming: traditioner og ritualer

Den nye hjem havde at bringe kul fra den gamle hjem af ovnen, som smelter på tærsklen til værtinden. Tilbage i det gamle hus forberedt middag, og på den nye placering maden varmes og behandlede gæster. Behandlet sky, dumplings, og lederen af bordet blev placeret et brød dekoreret med klaser af Viburnum. Måltid hjælpe dig lære om og føler sig bedre tilpas i et nyt sted.

Housewarming: tradition med brownie

Det var meget vigtigt at bringe til et nyt hus et hjem keeper - brownie. Han vogtede ikke kun huset, men alle, der bor der. Til dette formål, den tidligere stedet for den gamle tog en kost eller bast mad.

At give til venner for en housewarming part?

Til bosætterne levede lykkeligt i lang tid, giver dem et boligudstyr og redskaber. I oldtiden blev det betragtet som en god gave bord. Varm tæppe, tæppe med en lang lur ville være meget velkommen. At ønske ejerne hygge og varme, kan du give en pejs, en standerlampe og en smuk lysekrone. Selv til et nyt hus herskede harmoni og harmoni, nuværende ting, der symboliserer vand - det kan være et akvarium, bord springvand eller vandfald. Også en god gave et par timer. Hvis midlerne tillader det, købe et gulv, hvis ikke, kan du give en pejs eller en anden efter eget valg. Hvis bosætter - en ensom mand, til en vidunderlig gave være en kogebog med opskrifter. Hvis en kvinde - noget, der kan skabe komfort, såsom en vase eller en statuette. Og det nye hus keeper behov. Gave amulet i form af huse. Hvis dine venner elsker dyr - give dem katten. Kat housewarming - en fantastisk gave!

Housewarming: tradition på en ny måde

Vi lever i en tid, hvor traditioner vores forfædre gradvist fading. Men det nye hjem fejret på samme måde som i gamle dage. Det er ikke tilfældigt, at vi er meget overtroiske gælder for alt vedrørende vores familier og hjem.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.