SundhedMedicinsk turisme

Behandling på et sanatorium i Sochi, sygdomme i bevægeapparatet, fuger

Logoet for byen viser kilden til helbredelse - et symbol Matsesty - og mottoet "Sundhed - folk", minder om, at hovedformålet med byen - et kursted aktiviteter. I denne by kender og kan tage sig af sundhed af gæsterne. I dag kurbyen kontorer indtager en førende sted i landet, både i mængde og kvalitet af afsmeltet medicinske og sundhedsmæssige ydelser. Sochi sanatorium behandling, som er placeret langs kysten fra Adler til Lazarev, gæstfrit åbner dørene for besøgende. Alle af dem tilbyder en bred vifte af tjenester. Blandt dem vil ikke være svært at vælge Sochi sanatorium, behandling af led, hvor en profilering.

Hvorfor Sochi?

Sjældent i verden, hvor der er et lille hjørne, hvor du kan svømme i den første blide hav, poleleyat hans krop i subtroperne, og efter et par timer for at spille i sneen eller stå på ski i bjergene. Her naturen selv krænket etableret og rytmen af årstiderne, og at vælge den, der er til deres smag, kan være hvem som helst. Men den største fordel ved den udvej - de unikke naturlige kilder rige i tropiske og subtropiske planter, rig på flygtige produktion og luftaffjedring kyst havsalt. Kun her finder du Matsesta hydrogensulfid kilder, drikkevand Volkonsky, brystflæsk, Mamayskogo indskud Kudepsy vand indeholdende iod og brom, Imeretia snavs. Denne udvej er helt legitimt og fortjent anerkendt som en af de mest effektive badebyer i verden på grund af sin klima, naturlige landskaber og den sjældne forekomst af et stort balneal base.

Lidt historie

Tidspunktet for dannelse af byen som en udvej zone anses for at være i oktober 1872. Det var dengang en velkendt filantrop N. Mamontov bygget et palæ her. Han blev udnævnt til "Tro" til ære for Mamontov datter. Og i 1902 kom de første terapeutiske bade, der fandt alle de lidelser. den første officielle resort med en stolt navnet "Kaukasisk Riviera" blev åbnet i 1909. En kæmpe spring i den udvej udvikling fandt sted i trediverne i sidste århundrede. I hovedstaden, blev godkendt udstykningsplan, var det stadig bare Matsesta udvej, og i efterkrigstiden, den aktive struktur og resorts, så at blive behandlet på et sanatorium i Sochi kunne enhver arbejdstager multinational land.

klima udvej

Det unikke klima af den udvej området på grund af nærheden af Greater Kaukasus bjergkæde med toppe 2,5-3 tusind. M, og indflydelsen fra den varme Sortehavet. I Sochi, er de fleste nordlige subtroperne i verden ligger tæt på den evige is. Det barer Main kaukasiske højderyg, som et skjold, Sochi fra indtrængen af kold luft fra nord, så byen er aldrig kritisk over kulde, og den gennemsnitlige årlige temperatur er 14-15 ° C. Om vinteren sjældent falder temperaturen til -6, og om sommeren er altid glødende og fugtigt. Den koldeste måned i året anses for februar, og dase i Sochi er bedst at ankomme i august.

balneologisk udvej

Behandling på et sanatorium i Sochi fik sin popularitet på grund af den unikke balneologisk base. Der er mange kilder til ressourcer hydro i regionen. Forskere og læger har udviklet effektive behandlinger med sulfid, chlorid, bicarbonat, jod-brom- og alkaliske farvande, og næsten hver udvej eller pensionat kan tilbyde en unik metode til behandling.

Yderligere forbedre ratingen af Sochi sanatorier med helbredende behandling af åbne Matsesta kilder. Dens vand har fremragende medicinske egenskaber. Den består af fluor, hydrogensulfid, iod, brom og kolloid svovl. Disse komponenter kan ikke kun styrke kroppen, men også til at lindre stress.

Balneologi som en fremgangsmåde til behandling af bevægeapparatet

Behandling på et sanatorium i Sochi er ved at blive en reel nødvendighed for flere og flere mennesker. Behandling af sygdomme i bevægeapparatet - en kompleks og langvarig proces. Opnåede resultater af medicinsk behandling nødvendigvis skal vedlægges. Her så kommer til hjælp balneology. Spa behandling af sygdomme i bevægeapparatet har sine indikationer og kontraindikationer, så, før du vælger de bedste kursteder i Sochi med behandlingen, bør du altid rådføre sig med en læge.

Hvem er ikke nødvendigt at gå til et sanatorium i Sochi?

De fælles kontraindikationer omfatter sygdomme med kredsløbssvigt, gigt, høj grad af inflammatorisk aktivitet, ændringer i led og ryg, som forhindrer selvbetjening og mobilitet. Mange thyreoidea sygdom med symptomer på hyperthyroidisme er kontraindiceret til at udføre behandling på et sanatorium i Sochi. Tilsvarende patienterne bo på resort, ikke kun vil ikke gavne og kan være skadelig. På Sochi udvej ikke skal sendes til folk med dekompenseret lungesygdomme, lungehindebetændelse og svær astma, er det kontraindiceret ophold i Sochi i august og september, fordi der på dette tidspunkt kombinationen af høj luftfugtighed og temperaturer for dem er meget dårlig.

Terapier anvendt i kurbade Sochi

Ifølge mange førende læger og forskere ty med radon og hydrogensulfid farvande er meget effektiv i behandlingen af sygdomme i leddene og i muskler og led som helhed. Disse metoder anvendes næsten alle feriestederne Sochi. Behandling af bevægeapparatet, især rheumatoid arthritis, anvendelse af sådanne bade skaber en analgetisk virkning i 2-4 måneder, der er lagret op til seks måneder. Udover bade er meget udbredt fysioterapi, ultralyd og termiske behandlinger, mudderbade og bade, massage, motion stress, zoneterapi. Mudder terapi anvendes til at genoprette funktionaliteten af rygsøjlen sygdomme, brok og inflammatoriske processer inden for bevægeapparatet. Applikationer terapeutisk mudder har fremragende anti-inflammatorisk effekt, bidrage til at øge vifte af bevægelse i leddene, sænke niveauet af stivhed lemmer leddene. I Sochi sanatorium behandling og tilbyder også brug af en bred vifte af fysioterapi behandlinger. Ved ordinerende læge kan anvende metoder såsom induktometriya, elektroforese eller phonophoresis.

Vælg til behandling og hvile

Sanatorium i Sochi med behandlingen af fantastiske sort. Her kan du finde resorts som er egnede til behandling af næsten alle sygdomme, der er designet til at passe til enhver smag og enhver pengepung tykkelse. I byen by med omkring en hundrede institutioner for rehabilitering og rekreation. I dag er behandlingen i sanatorier af Sochi opfylder alle moderne krav og standarder.

I sanatorium "Rusland" har en tværfaglig medicinsk center beskæftiger sig med behandling af sygdomme i bevægeapparatet. Du kan lave en diagnose og blive behandlet ved hjælp af magnetiske metoder, laserterapi, diadynamic terapi, galvanisering. Du kan bestille og matsestinskie procedure.

"Sochi" sanatorium ligger i byens centrum. En af de bedste resorts i byen, hvis vigtigste medicinsk profil er sygdomme i bevægeapparatet. Hotel tjenester og faciliteter, som kontoret for balneoterapi, fysioterapi, Shockwave terapi, mudder terapi og fangoparafinoterapii. Spa behandling afdeling med succes anvendt den procedure undervands trækkraft. Denne samtidige udsættelse af patienten til vand (normalt varm eller varmt) og trækkraft ved hjælp af forskellige teknikker. Fremgangsmåden er effektiv til behandling af osteochondrose i cervikale og lændehvirvelsøjlen, med intervertebral brok.

Bunden af sanatorium "Odysseen" med udstyr generalist tillader balneoterapi, mudderbade, hydropati, undervands lodret trækkraft, electroneurostimulation, laser, tør vandret forlængelse.

"Sortehavet" sanatorium tilbyder ikke kun komfortabel indkvartering, men også yderst effektive behandlinger, blandt dem - hydrogensulfid, bishofit, brom vynny, ryg trækkraft i Baden-Baden, og alle former for massage teknikker, fysioterapi, ozokeritoparafinovye applikationer.

Sanatorium "skuespiller", som ligger 50 meter fra havet, har længe vist sig et højt kursted, der tilbyder rejsende tjenester af høj kvalitet. Behandlingen med held anvendt klassiske metoder for resorts og nye teknikker. Brugte hydrogensulfid, bishofit bad, spabad, parafinoozokeritoterapiya.

Sanatorium "oktober" er udstyret med moderne medicinsk grundlag. Du kan vedtage sådanne procedurer som matsestinskie, radon, brom, bishofit, terpentin bade, klassiske manuelle massage, højfrekvente terapi, termoterapi og galvanogryazelechenie.

Sanatorium "Sandhed" - den alsidige spa facilitet designet til generel rehabilitering, rekreation og behandling af forskellige sygdomme i bevægeapparatet. Ud over de grundlæggende og spa resort faktorer fysioterapeutiske teknikker udbredte mineralvand, UV-behandling, paraffin, kiropraktik.

Sne-hvide bygning af sanatorium "Rainbow", som ligger i den centrale del af byen, byder pneumocompression og elektrostimulation, kan udvej gæster gå gennem programmet "Sund ryg".

Millioner af russere og udlændinge besøgte Sochi sanatorium behandling. Anmeldelser af dem er forskellige, men alle enstemmigt enige om, at Sotji - virkelig paradis, og dens klima- og naturforhold kan helbrede bedre end læger.

sanatorier infrastruktur

Her finder du komfort, god service, komfortable værelser, rationelt afbalanceret ernæring, yderst professionel lægelige ydelser. Mange resorts har swimmingpools med ferskvand eller saltvand. I Sochi sanatorium behandling har private strande, der giver liggestole, stole og parasoller, sportsbaner, fitnesscentre, bibliotekerne, legerum for børn. Dette giver dig mulighed for at give alle de nødvendige betingelser for fuld, nyttig og mindeværdigt ophold.

yderligere tjenester

På det område er der restauranter og hyggelige caféer med varieret køkken. Mange resorts Fritid tilbyde sine gæster en tennisbane og billard. skønhedssalon eller barber lade på ferie for at have et velplejet udseende og kurbade tilbyde en masse af medicinske og sundhedsprogrammer for hud, hår og negle. Det tilbyder gæsterne en vaskeservice (vask og strygning), opbevaring af bagage. Taget pleje i sanatorier og ejeren af bilen: bilen kan stå på en bevogtet parkeringsplads.

Sochi altid lykkeligt hilser gæster

De fleste vacationers Sochi sanatorier tage året rundt, ikke bare i løbet af sommeren. Og i hver sæson har sin egen charme. Kom til et sanatorium for hvile og behandling på ethvert tidspunkt af året! Komfort, service af høj kvalitet, et stort udvalg af procedurer, kvalificeret og høflige personale vil gøre dit ophold i Sochi hjælpsom, lyse, fuld og uforglemmelig. Velkommen!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.