HjemlighedVærktøj og udstyr

Hvad er en integreret el-komfur og hvad er der specielt ved det?

Nu på det russiske marked er der mange såkaldte indbyggede ovne, opvaskemaskiner, køleskabe og mange andre husholdningsapparater. Denne "evolution" berørte også elkomfuret. Nu har alle mulighed for at købe og udstyre deres køkken, så forholdet mellem praktisk madlavning ikke ødelægger rummets generelle udseende. Hvad er specielt om den indbyggede elkomfur, ud over den æstetiske harmoni? Lad os finde ud af.

Hvad er hun til?

Denne enhed har et fladt metalhus med elektriske brændere, tykkelsen af kroppen er 3-5 centimeter. Udformningen af elkomfuret omfatter et panel, der er installeret i toppen af bordpladen i en afstand på ikke mindre end 4 centimeter fra overfladen.

fordele

Selvfølgelig har den indbyggede elkomfur meget mere plus end en simpel. For det første handler det om opvarmningshastigheden. Maden i ovnen på en sådan plade fremstilles meget hurtigere. Desuden er produktiviteten af indlejrede elektriske apparater væsentligt højere end for konventionelle plader. For det andet kan man, takket være brugen af glaskeramisk overflade på kogepladen, anvende flere typer brændere på én gang. Og simpelthen ved at bruge disse to materialer gør driften af denne plade mere pålidelig og alsidig. For det tredje har indbyggede apparater et moderne udseende, som harmonisk passer ind i enhver stil i interiøret.

farvespektret

Det skal bemærkes, at den indbyggede elkomfur kan have flere farveversioner - afhængigt af hvilket interiør det mest kommer til. Ofte er disse instrumenter malet under farven af rustfrit stål. Denne skygge er den mest universelle, da den passer perfekt i næsten alle indretninger af køkkenet. Andet sted i popularitet er aluminium. I sin skygge ligner det meget rustfrit stål og ser derfor også harmonisk ud på baggrund af andre husholdningsapparater og møbler. Derudover kan den indbyggede elkomfur med ovn males med emalje. Ofte er det hvidt, sjældnere sort og brun. Den mest usædvanlige type er en enhed med en belægningstype sort (eller hvid) glaskeramisk. På det russiske marked findes en sådan indbygget elkomfur ikke ofte. De største producenter, der maler deres produkter i denne farve, er firmaerne Kaiser og Hansa.

Forvaltningstype

Alle indbyggede elkomfurer er også opdelt i afhængige og uafhængige. Hvad betyder dette? Denne egenskab betyder apparatets afhængighed af ovnen. I det første tilfælde er enhedens kontrolpanel placeret direkte på ovnen. På samme tid er der ingen penner og knapper på selve overfladen. Meget praktisk, forresten, type ledelse.

Hvor meget er indbyggede elektriske ovne?

Priserne på disse apparater varierer fra 5 til 13 tusind rubler.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.