HjemlighedHavearbejde

Hyppige sygdom liljer og deres behandling

Smukke liljer er snesevis af sorter og spredt over hele kloden. Dette anlæg dyrkes ikke kun som en dekorativ blomst, men også som et spiseligt og lægemiddel (i nogle tilfælde, lande). Følgelig er de sygdomsfremkaldende liljer og deres behandling - vigtigt spørgsmål for avlere rundt om i verden. Der er fire store grupper af planter, der tilhører forskellige geografiske zoner - den europæiske, asiatiske, nordamerikanske og kaukasiske.

Uanset oprindelsen af unge løg kan være usund, så ofte blomsterhandler tvivl om, at lilje (blomst) vises. Sygdomme kan være specifikke for den tid af året eller unikke for denne plante. Når du køber det plantemateriale nødvendigt omhyggeligt gennemgå de enkelte forslag pære - de skal være robust, med nogen antydning af blå-grøn mug penicillin. Det er ikke nødvendigt at tro sælgere, der siger, at en sådan belægning er normalt for Lily: i fremtiden, vil han ødelægge alle de vægt og derefter plante. Længden af de sunde rødder skal være 4-5 cm, men de første år måske endnu ikke har udtalt rodsystem.

Have lilje: sygdommen og kampmetoder

Den mest almindelige og mest vanskelige problem i løgplanter - botrytis. De mennesker, også kaldet botrytis. Forskellige forme - liljer hyppig sygdom, og behandlingen skal påbegyndes så hurtigt som muligt, således at infektionen ikke spreder sig til alle planter. På de smukke grønne blade og lyse knopper vises brune og rødbrune pletter. Besejre Lily Botrytis er altid forklares ved en overtrædelse af voksende teknologi.

Selv når alle betingelser er opfyldt fuld grå rådne kan forekomme i koldt, fugtigt vejr, når stænglerne og bladene har ikke tid til at tørre ud natten over, og ophobes overskydende fugt. Normalt den farligste tid for liljer er August (at pludselige ændringer i temperatur forekommer i denne måned). Botrytis ikke dræber planten, men vegetationen er praktisk stoppet, og hele busk mister sin dekorativ effekt. For at slippe af gråskimmel, nok til at holde Lily i et behageligt miljø, for eksempel installere en lille halvtag over mest værdifulde sorter, der beskytter mod regn og overdreven dug. Den mest modstandsdygtige over for Botrytis arter som forskellige RT-hybrider.

Blandt andet hyppige problemer af denne blomst - rust. Sygdomme i liljer, og deres behandling er altid tæt forbundet med afgang af det for plantning. Carrier rust er pærer, som er skadelige svampesporer. Infektion spredes op stammen og slående løv med små, hurtige gulnede pletter. Hvis der ikke gøres noget, stænglerne visne og dø lilje. Hvis du vil gemme de planter, du ønsker at fjerne alle berørte blade og stilken proces Bordeaux-blanding 1% eller traditionelle fungicider, som er tilgængelige i næsten enhver husholdning. Fjernbetjening syge dele skal brændes, så de ikke forurener den omgivende jord og planter.

Desuden er mange liljer sygdom og deres behandling nært forbundet med de "naboer" på webstedet. For eksempel kan værter eller tulipaner inficere pestrolepestnostyu som næsten umuligt at udlede. Til forebyggelse af mange typer af sygdomme bør anvendes kunstgødning "fitosporin" - det beskytter mod råd og er helt sikkert for bier.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.