HjemlighedHavearbejde

Hydrangea paniculata Diamond Rouge: plantning og vedligeholdelse, multiplikation, anmeldelser

For mange gartnere og ejere af private plots foretrukne planter, hvilket skaber en helt speciel atmosfære, omdanne ethvert område ukendelighed, det var den Hydrangea paniculata.

En busk (eller træ) af Stenbræk familie indfødte til Fjernøsten. Der er mange sorter og arter Hydrangea paniculata, men opdrættere stopper ikke der - hvert år er der nye og bedre sorter og arter, perfekt overføre luner vejret, avlere tiltalende dejlige blomster i forskellige størrelser, former og de mest utrolige farver.

Højde hydrangea bush af denne type interval fra en halv til to meter (afhængig af sort). Fra andre arter af hortensiaer , denne art er særlig form for blomsterstanden. Små sarte blomster er samlet i pyramideformede toppe. Hovederne kan overstige tredive i længde og i bredde og tyve centimeter.

Planten blomstrer voldsomt, danner en storslået krone, fra juni til oktober. Buske begynder at blomstre i tre til fire år efter plantning. I dag ønsker vi at præsentere dig en ny vifte af hortensia - Diamant Rouge, der betragtes som en af de smukkeste i min familie. Ved overholdelse af enkle regler for pleje buske vil længes efter at behage dig med frodig blomstring.

Hydrangea paniculata Diamond Rouge: en beskrivelse af anlægget

Dette er en af de mest kompakte paniculate hortensia. Det imponerer en mættet rød farve og fremragende frodige blomsterstande til fyrre centimeter i længden, som består af sterile blomster. Blomsterstande har en pyramideform.

Hydrangea Diamond Rouge (af ejerne bekræfte det) er en ægte innovation - er den smukkeste udvalg af de eksisterende typer af paniculate hortensia. I begyndelsen af juli, blomsterne med store bægerblade afslører rene hvide blomster, der bliver lyserøde efter et par dage, men efter tre uger tager på en rig rød farve. I august, bliver det endnu mere intens, lilla-rød. Blomstringen varer i flere uger.

Hydrangea Diamond Rouge, en beskrivelse af hvilke kan nu findes i mange publikationer på blomsterdyrkning, blomstre voldsomt og kontinuerligt. farvetoner kan variere afhængigt af typen af jord og vejrforhold. Bush i højden, som regel, ikke overstiger halvanden meter, med en bred vifte af stærke og stærke skud, som hver især er kronet af en storslået blomsterstand.

løv

Hydrangea paniculata Diamond Rouge har dekorative blade - forår sidste malet i lyse grøn, i efteråret, da det skifter farve fra violet til orange. Bladene er aflange i form og fløjlsagtig overflade. De er arrangeret modsat.

rødder

Hydrangea Diamond Rungis har et overfladisk rodsystem, der er vidt udbredt uden for kronen, og ligesom de fleste fjernøstlige planter foretrækker kølige. Dette forklarer behovet for den årlige forår bioklip rundt-stammen cirkel. Barkflis holder jordfugtigheden og fastholder sin frugtbarhed, som uden tvivl har en gavnlig effekt på blomstrende planter.

Hydrangea paniculata Diamond Rouge: plantning og pleje

Det photophilous plante, men perfekt udvikler og i Penumbra. Hydrangea paniculata Diamond Rouge er normalt plantet i åbent terræn i efteråret eller tidligt forår. Det er svært at tolerere tørre sæsoner, og i fugtig jord plante føles fantastisk. Det er derfor nødvendigt nøje at overvåge kvaliteten af kunstvanding.

Plantning bør gøres ganske bred - mindst halvfjerds centimeter i diameter. Dette er for at sikre, at rødderne er jævnt fordelt. Dets kørsel af en del af de organiske og uorganiske gødningsstoffer og godt fugtet. Det er vigtigt at vide, at når plantning kimplanter ikke skulle begrave roden hals. Falls søvn og godt komprimeret jord pit skal rigt vandes.

Hydrangea Diamond Rouge kan plantes i åbent terræn og i efteråret, men kun i de sydlige regioner. Før plantning af frøplanter nødt til at vælge det sted ordentligt. Og i dette tilfælde, flere faktorer er vigtige.

lys

Denne type hortensia kan ikke tåle direkte sollys, så de bedst egnede områder til poluzatenennye det. Solen Hydrangea vokser dårligt, dens blomsterstand overfladisk.

jord

Hydrangea Diamond Rouge, plantning og pleje, som ikke er alt for svært, selv for en nybegynder i blomsterdyrkning, foretrækker ler eller lerjord frugtbar. Den sandede jord er stort set ikke udviklet. For af denne slags er mest velegnede løs, rig på organisk materiale, frugtbar, moderat fugtig jord med en neutral eller surt miljø. På dette grundlag farver bliver mere mættede farver.

Den sure medium for dette storslåede anlæg kan oprettes ved hjælp fælles valle. Når sprøjtes ind i jordbakterier det vil skabe et gunstigt miljø for planter. Desuden kan den syrnede jord ændres ansøgninger, polupereprevshey nåle, brun tørv.

fugtighed

Hydrangea Diamond Rouge - vand-elskende plante, så ikke tolerere kvarteret med de samme planter, vandhunde. Det er mere hensigtsmæssigt at lægge under kronen af jorden cover blomster, for eksempel, Stenbræk.

Pleje efter plantning en busk

Hydrangea Diamond Rouge er lydhøre over for pleje. Overholdelse af enkle regler vil hjælpe med at sikre rigelig blomstrende lyse sund magtfulde busk.

vanding

Det bør være rigelig og regelmæssig (i den tørre sæson mindst to gange om ugen). Efter vanding skal løsne jorden for at forhindre revnedannelse i det øverste lag. Det vil hjælpe dig i denne barkflis med tørv eller fyrrenåle.

fodring

Ved begyndelsen af vækst bush nyttig infusion brændenælde (fortyndet). Mineralske kosttilskud bør foretages med forsigtighed, men med jævne mellemrum (hver tiende dag). Til dette formål egnet vandopløselig gødning, der tilsættes til vand til kunstvanding. Af organisk pasform fortyndet fjerkræ gødning og gylle. Desuden til behandling af planter egnet jernchelat. Interval ansøgning gødning bør ikke overstige femten dage. Ellers vil farverne være få og falmet.

beskæring

Hydrangea Diamond Rouge brug årlig beskæring. Takket være denne fremgangsmåde, vil anlægget være en lang tid til at vedligeholde den tiltrækningskraft og blomstre i lang tid, glæde gartneren. I efteråret busk nødt til at skære alle de resterende knopper, svage og gamle grene, der vokser ind i bushen. Om vinteren er det anbefales at lade højst tolv stærke skud.

Spring beskæring udføres, før de blomstrer knopper. Skud af voksne planter skæres i to eller tre knopper, unge - tre - fem. Dette vil give Bush i sommerperioden at vinde styrke. Blomstringen bliver mere intens og frodige. Spring beskæring kombineres sædvanligvis med en topdressing.

Kræv foryngelse af gamle buske hortensiaer. For at gøre dette, skal skuddene skæres på stumpen. I to år bushen er fuldt restaureret.

Beskæring efter blomstring

Ofte mange mennesker tror, at tørre blomsterstand ser meget imponerende og dekorative om vinteren, dækket med frost eller sne, så det er bedst at trimme dem i foråret. Men erfarne avlere er overbeviste om, at blomsterstande bedre afgrøde i efteråret, især i de buske med tynde stilke. Under kraftigt snefald eller isslag grene kan knække af. Denne risiko øges mange gange i de tilfælde, hvor Bush blev dannet i en tønde og mere som et træ bole.

Hvis vi forsømmer beskæring, med tiden barken på ældre kufferter revnet, svage uregelmæssig skud fortykket krone, bush bund blotlagt, knopper er kun på toppen. Udover at formindske intensiteten af blomstring.

Shelter til vinteren

I de nordlige områder, hvor vintrene er hårde nok, unge frøplanter, som, ja, og voksne planter har brug for vinter husly grangrene eller andre dækker materialer.

hortensiaer reproduktion

Hydrangea Diamond Rouge racer på følgende måder:

  • stiklinger;
  • lagdeling;
  • frø.

Gengivelse af denne plantefrø er upraktisk. Det faktum, at frø af denne plante er meget små, på grund af de svage skud uharmoniske, og en fuld busk, tiltalende blomstring, kan kun opnås efter fire år.

Den mest almindelige ved stiklinger. Stiklingerne skæres med årlige skud. Som regel deres modning sker i juni, da den busk er dækket med knopper. Du skal vide, at de stiklinger, skåret i efteråret og foråret, rod meget værre.

Hvordan forbereder stiklingerne?

Det udskårne stykke flugt skal have mindst tre par nyrerne, lavere snittet skal være en afstand på to centimeter. Øvre cut - i en afstand på fem centimeter. Lavere blade skal fjernes uden at efterlade mere end to. De resterende halve blade skæres.

Snittede spirer dyppet i vand i flere dage. Og så de behandles med en vækstfaktor. Rode stiklingerne i en beholder til tørv-sand-blanding (2: 1). Plantemateriale uddybes med to tredjedele. Top jordblanding er fyldt med sand. Frøplanter bør dækkes banker og sætte dem i skyggen. Beholderne skal opretholde fugtighed, ellers stiklingerne slår rod. Vanding udføres på daglig basis. De første rødder vises i tre uger. Efter denne periode, kan bankerne fjernes og fortsat jævnligt vande planterne.

Om vinteren, blev beholderne med stiklinger placeret i et køligt (men ikke-frosne) sted. På dette tidspunkt, er det nødvendigt at overvåge tilstanden af de planter at forhindre fremkomsten af svampen. I det åbne land unge planter kan plantes i august næste år. På dette tidspunkt vil de være unge skud. Hvis i løbet af denne periode vil der være blomsterknopper, er det bedre at bryde, så planten er hurtigt at få styrke.

reproduktion af lagdeling

Denne metode er ganske enkel: i det udgravede rilledybde på 25 cm Bend modne årlige skud, efter at de lavvandede indsnit. Ved rillen stammer bør pinned eller lås sten. Den øvre del af lagdeling bør være over det øverste lag af jorden i en oprejst stilling. Groove dækket med jord og fugter. Allerede næste forår stiklinger vil den unge vækst.

Bør ikke haste til deres adskillelse fra moderen busk. Dette sker som regel i et år, når anlægget er ung nok til at vokse op. Det er bemærkelsesværdigt, at i dette tilfælde bevarer alle egenskaberne for den forælder bush sorter.

Anvendelse i landskabet design

Denne hortensia ser organisk og plantet i grupper, og som en bændelorm. Lyse farver af blomsterstande spektakulært skiller sig ud mod træ danner harmonisk med farverige planter.

anmeldelser gartnere

I næsten alle områder af vores land i dag dyrkes hortensia paniculata Diamond Rouge. Kommentarer om denne luksus plante kan findes i næsten alle publikationer om blomsterdyrkning. Udsøgte blomstrende enorme blomsterklaser, temmelig let vedligeholdelse, den perfekte kombination af landskab motivet med andre planter, høj vinter - det er de kvaliteter, for hvilke gartnere værdsatte Diamond Rouge (hortensia). Ulemper ved denne plante er ubetydelig - behov vinter ly i de nordlige områder og er et stort behov for fugt, som ikke tillader en lang tid til at forlade anlægget (for eksempel, når de forlader for en ferie).

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.