Nyheder og SamfundNatur

Isslag i de russiske byer

Isslag - et relativt sjældent fænomen. Men det var blevet et vidne tusindvis af mennesker, der bor i forskellige dele af Rusland. Hvad er årsagerne til isslag? Hvad er dens konsekvenser? Lad os forstå dette.

Har et naturligt fænomen

Regn kan være anderledes: kølig og varm, med små og store regndråber dråber, direkte og skrå. Nogle gange bogstaveligt falder fra himlen i regnen jorden. Forskerne er stadig skændes om processen med fremkomsten af denne naturlige fænomen. Men de er alle enige om én ting: den iskolde regn - en vejr anomali.

Efter mange års forskning og observationer af eksperter var i stand til at identificere nogle mønstre. Isslag, foto vedhæftet til artiklen, sker ved temperaturer fra 0 til -10 ° C. Dette sker i en kollision mellem kolde og varme luftmasser. Fra det øvre lag, snefnug smelter, men overgangen til den nedre lag straks omdannet til icicles. Hvis isslag til at gå ud og til at overveje nøje udkastet, kan du se de hule kugler med vand. Under falde til jorden, de er brudt. Vand hældes fra dem og øjeblikkeligt frosset, hvorved overfladen (jord, græsplæner, veje) er dækket med is.

Isslag i Moskva

I december 2010 har beboere og besøgende vidne den usædvanlige naturfænomen. Vi taler om isslag. Det startede pludseligt. Vejrudsigten kompileret og gav udtryk for prognosemagere, er dette ikke et ord blev sagt. Det fangede folk ved overraskelse nat isslag. Billeder isglatte veje, bygninger, elledninger, biler og træer er blevet offentliggjort i trykte medier og på hjemmesiden den følgende dag.

Usædvanlige naturfænomen bogstaveligt lammet transportsystemet i byen. I lufthavne, blev elektriciteten væk. Han blev anholdt flere dusin flyvninger. Offentlige værker tog mere end en dag at eliminere problemerne. Skaderne beløber sig til millioner af rubler. Berørte ejere af biler og bygninger med reklameskilte. Også snesevis af træer blev beskadiget.

Isslag i Krasnodar

Vi observerede et usædvanligt naturfænomen og en af de varmeste regioner i Rusland. Vi taler om den Krasnodar-regionen. Om natten den 21. januar blev 2014 "Kubanenergo" tjenester alarmeres. I flere timer at gå den iskolde regn. Om natten, har eksperterne begyndt at fjerne dens konsekvenser.

Mere end noget andet påvirkede den sydvestlige del af Krasnodar Territory. Disse omfatter Anapa og Krymsk distriktet. Tusinder af lokale beboere blev efterladt uden elektricitet. Reparation besætninger arbejdede i nøddrift, og i betingelserne for vejret. Nogle kunder al denne tid været i stand til at "fodre" en backup ordning.

I løbet af dagen, er situationen i Krasnodar-regionen forbedret en smule. Men nogle steder er der et stærkt is. Skadestue i regionen fraskriver sig enhver ofre. Konsekvenserne af isslag begyndte ridsede biler og væltede træer. Arbejde transport var lammet i flere timer på grund af, hvad kommunal vognmænd og almindelige taxaer har lidt betydelig skade.

Følgerne af isslag

Mange mennesker undervurderer alvoren og faren for dette naturfænomen. Is dannet på trådene og grene af træer, indtager et stort område. Det er ikke overraskende, at der er strøm linje brud, skader på maskiner og anlæg.

Ikke mindre fare for mennesker repræsenterer veje dækket med is. I denne situation øger antallet af ulykker og traumer stiger.

derudover

De fleste fra virkningerne af isslag berørt hud af fly og skibe. Tab af denne form for nedbør i store mængder kan føre til problemer - mistede kontrollen over flyet eller sænkningen af skibet.

Det er ikke nødvendigt at skyde skylden på meteorologer. De hævder, at forudsige dette naturfænomen er næsten umuligt.

sikkerhedsbestemmelser

Hver af os ved, at vi skal være yderst forsigtige og opmærksomme under isforhold. Flytning på glat vej er det nødvendigt at se på hans fødder. Én forkert bevægelse - og den skade forudsat. Efter afslutningen af isslag, slid sko med ribbede såler. Prøv at få de frosne træer. Der er tilfælde, hvor grene under vægten af is skorpe brød og faldt på forbipasserende.

Tips til bilejere

Hvis du vil frigøre din bil fra sneen fangenskab, udføre følgende trin:

1. Åbn forsigtigt døren og komme ind. Mange i denne situation begynder at hælde kogende vand over døren. Men det er en stor fejl. På grund af virkningen af kogende vand maling chipping, og efter et stykke tid begynder korrosion. Hvis du ikke ønsker at få et lignende resultat, så lytte til råd fra eksperter. De anbefaler brugen af et varmt vand flaske fyldt med varmt vand. Vi sætter det til slottet i et par minutter. Derefter forsigtigt klippe døren. Isen i krydset skal revne. Og så døren åbner sig frit.

2. Hvis du formået at få til en salon, derefter straks spoles motorer, herunder et komfur og lys. Alt dette vil bidrage til opvarmning af bilen.

3. Når glasset bliver varmere, så prøv at fjerne dem fra isen, ved hjælp af en skraber. Op til dette punkt er det ikke nødvendigt at medtage viskerne.

4. Når maskinen optøs mere eller mindre, kan sendes til en nærliggende sink, hvor de professionelle vandtrykket vildlede de resterende stykker af is.

Som konklusion

Nu ved du, hvad den iskolde regn. Især dens opståen og konsekvenser, vi også revideret i detaljer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.