SundhedSygdomme og betingelser

Det kryds under huden: tegn på hans udseende og behandlingsmetoder

Korte eller lange mider under huden kan leve både på den behårede del af ansigtet eller kroppen og på huden. Videnskabeligt, denne sygdom kaldet infektioner med Demodex, som oversat fra det latinske navn selv subkutan mide. Sådan en lille parasit er i stand til at ødelægge livet for alle. Meget ofte mide påvirker hårsækkene på dit hoved, øjenvipper, øjenbryn, og bosætter sig i hudens talgkirtler.

Forskerne har foretaget en undersøgelse og fandt en interessant kendsgerning - 20% af befolkningen er potentielle bærere af subkutan mide, men er ikke selv klar over det, da der ikke er nogen symptomer på sygdommen er ikke observeret. Den omstændighed, at mider under huden opfører sig stille og roligt indtil da, indtil fodret er allerede døde hudceller, og når der er en svækkelse af immunitet, han begynder at aktivt at gengive i de lag af huden, der forårsager betændelse. Oftest denne sygdom rammer kvinder.

De første tegn på sygdom

Det kryds under huden begynder sin aktivitet i foråret og efteråret, og på dette tidspunkt er der en forværring af Demodectic skab. De første tegn er meget lig acne, der forekommer hyppigst i disse steder: øjenbryn, nasolabiale del af ansigtet, øjenlåg, pande, hage. På steder, hvor der var små bumser begynder peeling, rødme, hævelse og kløe. Når vask under anvendelse af koldt vand eller midler til at rense ansigtet, er alle disse symptomer manifesteret i en mere aggressiv form. Inficerede kan være hvor som helst: i kontakt med dyr, i frisør eller massageklinikker, samt i det daglige kontakt med smittede mennesker, det vil sige gennem sengetøj, rystende hænder, hygiejne, tøj eller værktøjer. Af den måde, på denne måde kan du få der og kryds chesotochnyym. Hverken den ene eller den anden art er ikke i stand til at trænge ind i de indre organer.

Som nævnt ovenfor, selve mider under huden er helt sikker for mennesker, men sygdommen, at det forårsager, kan lang gøre lidelse i eksistens: den konstante kløe, grimme udslæt i ansigtet, som, forsvinder i et område af kroppen, er umiddelbart tilgængelige på den anden . De er særligt udsatte for smitte efter grupper af mennesker: unge og gravide kvinder, personer med hyppige følelsesmæssige lidelser, mennesker med præ-eksisterende hudproblemer (seborrhea, acne) og dem, der har længe nydt hormoner.

Hvordan er demodicose?

Ligesom alle parasitter under huden mide ikke leve længe, men den tid til aktivt at formere sig og af sig selv vil ikke forsvinde, så behandlingen er en lang og besværlig. Faktum er, at der ud over ødelæggelsen af selve mikroorganismen, skal du også behandle huden, som blev ramt af Demodex. I de mest alvorlige tilfælde kræver operation, dvs. fjernelse af kryds kirurgisk eller ved plasmaferese. Med moderat forløbet af sygdommen er tildelt lotion og salver til ekstern indflydelse til at forbedre og antibiotika resulterer indeni.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.