Kunst og underholdningLitteratur

"Lefty" - et resumé af plottet

Nikolai Leskov skabt mange dejlige stykker af livet for almindelige russiske folk. Hele verden værdsætter og elsker denne talentfulde russiske forfatter på grund af hans vision, patriotisme og humanisme. En af de mest slående værker af Leskov historie har været og er stadig "Lefty".

Det begynder med Kejser Alexanders rejse til Europa: for at kunne "se mirakler." Platov Cossack fra Don, overraskelse kongen ikke, fordi jeg er sikker på, at den russiske kan gøre noget værre.

Historien "Lefty", hvoraf et sammendrag er historien om skabelsen af et mesterværk (kyndige loppe), beskriver detaljeret en række vidundere eksisterende i verden. Da han vendte tilbage komplimenteret kejseren sit hof og fantastisk erhvervelse - dans mekanisk loppe.

Efter Alexanders død hans efterfølger Nikolai Pavlovich loppe sætte pris på dette, men forfængelighed og national stolthed skubbede ham på det, for at finde blandt de Tula håndværkere stand forvirre udlændinge.

Dernæst et resumé af "venstre-hander" historien beskriver rejsen Platov af Rusland og hans møde med de tre kunstnere, hvoraf den ene er en venstre-hander. De, før du går i gang, beslutter at gå først til templet med ikonet for Nicholas den Wonderworker, og efter allerede låst i tre dage i det lille hus mester skrå Lefty.

Bare ikke ønsker at fortælle dig en hemmelighed Platov Lefty handling skabt et mesterværk. Synopsis yderligere baseret på den kendsgerning, at Platov Lefty skal tage slottet. Men kongen og hans datter kommer ind i et raseri, at se, at "den abdominale mekanisme" loppe tomgang. Derfor skibsføreren ikke blot forbedret nyhed, men også forårsaget skader på hende!

For gebyret grusomme "pjusket" svig, der kræver ham til at bekende sin synd. Men som svar på sin herre han forklarer, hvad man skal kigge efter et mirakel at være i en stærkere "tinyscope". Og kejseren gør som han siger Lefty.

Resumé af historien skal fortsætte, og at mikroskopet ikke afsløre hemmeligheden til kongen. Så Lefty stolt erklærer: ikke se på alle de loppe, men kun på ét ben.

Hvor overrasket Selvhersker, hvilket gør ud på hver fod loppe lille hestesko! En venstre-hander stadig, at på hatten af hver gvozdochka mester skrev sit navn - i begge!

Næste historie "Lefty", hvoraf et sammendrag vises her, tager læseren sammen med føreren af grænsen, hvor han blev sendt, for at præsentere en loppe i en gave til den britiske eller, mere enkelt, at overgå udlændinge.

Britiske virkelig overrasket mere almindelige færdigheder, tilbyde ham at blive der, til at tage en kone nogen skønhed. Men fra nu nægter at ære, men på staten "fra England" kanoner gjorde ham opmærksom stadig Lefty!

Resumé af den sidste del af historien - en beskrivelse af rejsen Lefty hjem. Hvor stor længsel russisk patriot! Hvor enorme hans ønske om at komme hjem! Han var ikke engang bange for den forestående storm.

På vejen Lefty skamløst drikke på tvisten med skipper, som de siger, helvede ud. På grund af dette, skipperen kommer ind i ambassaden bygning, og venstrehåndet - i "kvartal", som er frataget britisk boksning. Derfra til master sendes direkte til en åben slæde dø på et hospital for de fattige.

Polshkiper, som hurtigt tog sine fødder takket være den "kuttaperchevoy pille" i lang tid på at lede efter hende "kammerat", og erfarer, at han skal dø. Send skipper Dr. Martin-Sobolskomu Lefty tid til at sige sætningen, forstyrre ham.

De sidste ord i patriot anmodede ikke om en personlig karakter, og bekymre sig om rengøring af russiske kanoner. Fordi briterne ikke gøre det ved hjælp af mursten, som i Rusland! Men indtil kejseren disse ord og ikke når. Derfor er (i ord Leskov) og endte tragisk Krimkrigen. Ah, hvis bare regere verden lyttede til folkets stemme!

Den uforglemmelige historie Leskov i dag stadig en af de mest læste og genoptrykt ikke kun i Rusland, men i hele verden, fordi det indeholder ideer er relevante til i dag.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.