Kunst og underholdningFilm

Odri Hepbern i alderdommen. Dødsårsagen Odri Hepbern

Odri Hepbern - en berømt skuespillerinde, kendt for et bredt publikum i filmen "Roman Holiday". Mange mennesker spekulerer på, hvordan den stjerne privatliv. Også mennesker vil gerne vide, hvad der Odri Hepbern i alderdommen, i sine sidste år.

Personlige liv

Skuespillerinden var gift med instruktøren og skuespilleren Mel Ferrar. Audrey altid ønsket børn, men hun var blevet gravid virkede ikke længe nok. I stedet for at støtte, ægtefællen ofte råbte på hende og beskyldte svigt af karriere. Odri Hepbern i alderdommen ofte vil huske denne vanskelige periode.

I 1960, en stjerne i nogen tid været i Schweiz til behandling, hvorefter hun blev gravid med deres første barn - Sean. Da han blev født, skuespillerinden ømt plejet, men også fundet tid til at medvirke i filmen "Sådan Steal a Million", "Breakfast at Tiffanys" og andre. Audrey blev mere og mere berømt. Provokeret kun konstante uoverensstemmelser med sin mand. I 1968, skuespillerinden skilt ham.

Uroen i hans personlige liv, naturligvis, påvirkede helbredstilstand, og Audrey gik på en tur til at slappe lidt. På skibet, mødte hun den berømte psykoterapeut ved navn Andrea Dotti. Han bad hende om at gifte sig med ham, og hun sagde ja, og derefter flyttede ind hos ham til Italiens hovedstad. Hun havde gået gennem byen, har en søn ... og venter på fødslen af sit andet barn. Odri Hepbern Børn har altid været omgivet af kærlighed og omsorg.

Lad os nu betragte dataene som skuespillerinden tilbragte sin alderdom.

1988 th

Audrey er aktivt involveret i velgørenhedsarbejde. Hun rejser rundt i verden - besøgte det land, hvor levestandarden er meget lav. Arbejdet var utroligt hårdt. Og bliver i staterne i den tredje verden, skuespillerinden selv bringe dit liv. I det tidlige forår, Audrey først kom til Etiopien - til dette land var det nødvendigt at nitte alles opmærksomhed med henblik på at forhindre sult af sine borgere. I sensommeren, skuespillerinden gik til Tyrkiet, og i midten af efteråret - til Sydamerika. Odri Hepbern i alderdommen ønskede ikke at hvile og fritid, hun ønskede at være aktiv og nyttig person.

Siden 1988 og frem til 1992, skuespillerinden med R. Moore fører et program kaldet Danny Kaye International Children særlige, der offentliggøres regelmæssigt i radioen. Hun lyttede til i mange lande, er det også væsentligt hjulpet med at rejse penge til velgørenhed.

1989 th

I midten af vinteren, skuespillerinden rejste til Mellemamerika, dens formål var at beskytte børn. Hun mødtes med formændene for Guatemala, El Salvador og Honduras.

I midten af foråret skuespillerinden som repræsentant for UNICEF fortalere i USA kapital før provision på sult. Efter et par dage blev hun går til Sudan. Generelt Odri Hepbern i alderdommen besøgt en masse lande, det er imponerende.

Når skuespillerinden sagt af hendes arbejde i UNICEF, føler hun sig tvunget til at tale på vegne af børn, der ikke kan selvstændigt gøre sig gældende. Og det er meget nemt, da de ikke har nogen fjender fra politik. Skuespillerinden hævdede, at børns frelse - det er en meget ædel profession, og hjælpe millioner af fattige mennesker - de muligheder, som Herren.

I midten af efteråret, Audrey gik til Bangkok og derefter i Bangladesh.

Om vinteren, skuespillerinden enige om at en mindre rolle i filmen Altid, instrueret af Steven Spielberg. Celebrity møde for publikum i rollen som en engel. Fans var glade for at se igen på skærme af Odri Hepbern. Foto i alder, ser du, lavet om denne gang. Det er denne hun dukkede op i foran af fans i en ny film.

1990 th

I det tidlige forår, skuespillerinden tager del i flere koncerter, midler fra der går til velgørenhed. Audrey læse uddrag fra "The Diary Anny Frank", og på dette tidspunkt spillede bandet MT Thomas. Skuespillerinden besøgte flere amerikanske byer. Og i 1991, har hun udført med Symfoniorkester af kapitalen i England.

Audrey tager del i at filme filmen Gardens of the World, der oprindeligt i Holland og senere i mange andre lande.

I midten af efteråret skuespillerinde går på arbejde i Vietnam, er denne begivenhed dårligt rapporteret i den amerikanske presse.

Audrey rejste også til Norge, hvor hun deltog i "Fred Concert". Udover hende der var Nelson Mandela, Fransua Mitteran, og Dzhimmi Karter. Så skuespillerinden sagde i en tale ved åbningen af den fond dedikeret til World Children vaccination. Det var i den italienske hovedstad. Ser man på foto Odri Hepbern i alderdommen, vil du bemærke, at det ser lidt træt. Og ikke så mærkeligt - stjernen var ikke altid let at bære rejse.

1991 th

Skuespillerinden er et program kaldet The Fred Astaire sangbog, som går på TV PBS. Serie Gardens of the World er begyndt at vise på tv. Også udgivet en bog, og Audrey underskriver autografer i butikken i Manhattan.

I forsommeren, vises skuespillerinden i Kongressen til at yde bistand til de afrikanske lande så hurtigt som muligt.

1992 th

I den første måned af efteråret Audrey ankommer i Somalia, hvor midt i krigen. En dag fortalte hun mig, at hun var vidne til denne rædsel - var anarki, folk ikke havde noget at spise i landet.

Så skuespillerinden tilbage til Schweiz.

Dødsårsagen Odri Hepbern

UNICEF arbejder var meget hårdt, og det tog en masse både fysisk og psykisk styrke skuespillerinden. Hun måtte beskæftige sig med de negative konsekvenser af deres ture. Den helbredstilstand gradvist forværret.

Da skuespillerinden var i Somalia, hun har ingen idé om, at det var hendes sidste rejse. Men snart Audrey blev meget syg mave. Somaliske læger kunne ikke sige, hvad årsagen, fordi de ikke har det nødvendige udstyr. Men de advarede om, at det kunne være symptomer på en alvorlig sygdom, og rådede hende så hurtigt som muligt at vende hjem, men Audrey lyttede ikke til dem.

I midten af efteråret skuespillerinde med Robert Wolders (som på det tidspunkt mødtes med den hollandske kunstner), ankom i Los Angeles for at stille en diagnose. Lægerne fortalte den chokerende nyhed: Audrey tyktarmskræft. November 1 1992 rent udført kirurgi for at fjerne tumoren. Læger tænkte, at nu alt vil være fint, at skuespillerinden ikke er i fare. Men tre uger senere, Audrey igen indlagt på hospitalet med alvorlige smerter i maveregionen. analyser blev udført, og som et resultat blev det fundet, at kræftcellerne har spredt gennem tyktarmen og omgivende væv. Læger forstod, at Audrey tilbage at leve et par måneder. Mens hun var i klinikken, er det ofte kom til shortstop. De vidste allerede, at skuespillerinden skulle dø, men vi forsøgte at støtte hende så godt de kunne. Sammen mindes de svundne år, triste og glade begivenheder. Deres støtte var meget vigtigt for Audrey, der forsøgte ikke at miste modet, uanset hvad.

De sidste dage af livet, begravelsen

Efter et stykke tid, skuespillerinden kom til Tolochenaz fordi i Los Angeles lægerne ikke kunne gøre noget for hende. Hans sidste juleferien, hun noterede sig med sønner og Uoldersom. Hun sagde, at det var den bedste tid i sit liv. Skuespillerinden døde 20 januar 1993. Selvfølgelig var hun allerede ældre. På det tidspunkt var hun 63 år. Skuespillerinden blev begravet den 24. januar i byen Tolochenaz-sur-Mores. Mange fans vil altid huske Odri Hepbern. Leveår af skuespillerinden udskårne trækors - 1929-1993. Jeg ønsker ikke at tro, at sådan en vidunderlig kvinde døde, men virkeligheden er grusom. På grav skuespillerinden er altid en masse farver - næsten hver dag for at få nogen kommer, og det viser tydeligt, at hendes hukommelse liv, der elsker hende stadig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.