Kunst og underholdningFilm

Hollywood-skuespillerinden Rita Hayworth: biografi og de bedste film

Hollywood superstjerne Rita Hayworth blev født 17 oktober 1918 i en familie af kunstnere. Far Eduardo Cancino - flamenco danser, som er født i den spanske by Sevilla. Mor Volga Hayworth - sanger i koret af Broadway show Florenz Zigfelda. Det er kendt, at kunstnere - folk rastløse, så forældrene til de kommende filmstjerner var konstant på farten, og Rita, venter på deres tilbagevenden, var i den kreds af nære slægtninge. Hun lærte hurtigt at danse, og det var tydeligt, at barnet henledes på kunst. Pige i morgen til aften danse foran et spejl, og da hun blev bedt om at gå til butikken for brød, det var den længste vej, udfører sine barnlige fødder indviklede trin. Senere, da Rita voksede, begyndte hun at gå med sin far på hans præstationer.

Tidlig karriere

Pigen viste sig på scenen i 12 år, dansede med sin far i de spanske danseforestillinger og natklubber. Da Rita var sytten år, hendes agenter bemærket en filmstudie 20th Century Fox og tilbød at medvirke i en film. Hun oprindeligt spillet små bit dele, men i 1939 blev den unge skuespillerinde inviteret til audition til filmen "Kun Angels Have Wings" instrueret af Howard Hawks. På den rolle, som fik Rita Hayworth, havde hun til at lege med stjerner som Dzhin Artur og Keri Grant, og hendes karakter på grunden sidestilles med bly aktører, og i nogle episoder selv komme i forgrunden. Hun først tabt fra nabolaget med berømtheder, men så vænnede sig til, at føle oprigtig venlighed til ham og Dzhin Artur og Cary Grant, der gjorde alt for at støtte unge talenter. Hver af dem huskede, at da han engang begyndte at handle i film, og virker ikke altid.

popularitet

Hawks film, såvel som malerier, der fulgte det: "Strawberry Blonde", "Cover Girl", "Blod og Sand" - Ritu Heyvort gjort populær skuespiller. Og to film i genren af musikalske komedie "Du har aldrig været så dejlig" og "Du vil aldrig bliver rigere", hvor hun spillede i et par med Fred Astaire - har føjet til hendes berømmelse. Dances at Rita havde lært som barn, var hun nyttig. Naturlig nåde og plasticitet hjælper til at klare rollen.

Hun dansede smukt, fængslende selv sådanne mestre som Fred Aster. Men skuespillerinden var flov over at synge, selv om, og havde en god stemme og en bemærkelsesværdig stemme. Det fik til det punkt, at på det sæt af inviterede professionel sanger, som eftersynkroniseret Ritu Heyvort. I sidste ende, den unge skuespiller vant, ophørte med at rangle og omstrejfende fra rytmen. Og når jeg følte mig godt ironi på den del af partneren, hvis ikke dristigere. Filmer med Fred Astaire, Rita åbnede op for en lang vej til succes i biografen. Og lige rundt om hjørnet, det var den vigtigste rolle i hendes kreative liv.

Finest time

I 1946, Rita Hayworth, hvis biografi derefter genopfyldes med en ny side, nåede sit højdepunkt af popularitet, spille hovedpersonen i et melodrama af Charles Vidor "Gilda". Filmen var højdepunktet af skuespillerinden efter filmens udgivelse, blev hun løftet op til Olympus Hollywood og i mange år er blevet en indiskutabel idol af amerikansk film. Vågne op i den berømte Rita Hayworth har ikke været i stand til at vænne sig til sit nye billede. Hun var flov, da fans bad om autografer på gaden. Jeg kunne ikke tro, at hendes ydmyge person kan bringe så meget glæde til mennesker. Og på samme tid ikke Rita truede med at stjerne feber: det forblev alle de samme ydmyge pige, der først var kommet til sættet.

skuespillerinde snapped

I fremtiden skuespillerinden Rita Hayworth kun spillet en stor rolle, og den anden hun ikke tilbyde. Hun selv havde længe overvejet scenariet, før de giver deres samtykke til at deltage i optagelserne. Hvis producenterne begynder at skyde en ny film, den første ting på den kvindelige hovedrolle skuespiller betragtes ved navn Rita Hayworth.

"Gilda" var den foretrukne film af millioner af amerikanere, og alle ønskede at se skuespillerinden i en ny rolle. Invitationer Hollywood-stjerne fik et stort antal, men hun indvilget i at blive vist kun i film, at det er organiseret på det niveau af intelligens, der er indlejret i scriptet. Tøm afviste overfladiske emner skuespillerinde.

Hayworth og stagnation i film

Biograf i USA i halvtredserne oplevede en periode med depression, samt hele Amerika midten af det 20. århundrede. Den ene efter den anden lukke studiet, kun de stærkeste overlever, "MGM", "20th Century Fox", "Paramount Pictures", og nogle andre. Rita Hayworth, film, hvormed deltagelse af biografgængere har ventet utålmodigt forsøgt at handle i flere film på én gang. Imidlertid kunne skuespillerinden ikke fatte det uendelige, og alt, hvad hun formåede - det er at spille en vigtig rolle i to film i et år.

Som Hayworth medvirkede i filmen, ikke syntes om det sæt

Så producenterne regnet ud, hvordan du stadig kan bruge sin popularitet. Et eksempel på sådan opfindsomhed kan ses i thriller "Escape from Indfrielse". Rita Hayworth var ikke involveret i skyderiet, og på samme tid, hendes billede optrådte i filmen hele historien. I løbet af filmen hovedpersonen, en fange i fængsel, hvilket gør en tunnel for at undslippe. Arbejdet tager præcis tyve år og og hele denne gang dækker hul i væggen et portræt af pinup Hayworth. Det var en plastik plakat med billedet af skuespillerinden. Det var let at overbevise vagterne fængsel i kærlighed til en populær filmstjerne og dermed at lulle deres årvågenhed.

I den samme film, "En verden udenfor", fangerne i fængslet biografen ser en film "Gilda" med Ritoy Heyvort i titelrollen.

Ændring af frisurer

I 1948 filmen "Fruen fra Shanghai" tog en ændring af billedet af skuespillerinden. Rita Heyvord nærmede spørgsmålet for radikal: skar hun sit smukke hår og farvet platin blond nuance. Således filmen skuespiller forudsat en kæmpe fiasko - publikum accepterede ikke metamorfose udseendet favorit Hayworth, og billedet svigtet.

Kendskab til Aga Khan

Denne fejl har forårsaget Rita angreb af melankoli, hun nægtede videre arbejde og forlod for Europa. Der, på den franske riviera, mødte hun med den arabiske millionær Aga Khan, og de begyndte en affære. Aga Khan var faktisk manden Hayworth, men at registrere deres ægteskab, de ikke kunne, fordi han var gift, selvom forsøgt at skilsmisse.

Ikke desto mindre, Rita Hayworth endelig besluttet at bryde med biograf og at hellige sig familielivet. Hun kom til Los Angeles og en skandale i "Pictures Columbia", krævende afskedigelse. Men hun stadig skulle betale en bøde i henhold til kontrakten i mængden af en kvart million dollars. Efter at hun spidst venstre.

modsatte virkning

Selvfølgelig, sådan en passage kunne ikke passere frit fra mange skuespillerinder vendte sig bort. Og nu hun sad i de fire vægge i splendid isolation, uden et job og uden en familie, fordi Aga Khan hurtigt trak sig tilbage og efterlod Rita med deres datter Jasmin, hun tog op nogle ting på siden. Og i 1951, er den arabiske playboy og delt med Hayworth.

I 1952, skuespillerinden gik at sige undskyld til Gary Cohn. Hun havde brug for et job. Han gik til møde hende, glemte gammelt nag og bestemt Rita i filmen "Love i Trinidad." Men stadig populære Hayworth var væk, hun følte straks. Biografgængere ikke købe billetter til filmen med Ritoy Heyvort. Undlade igen sin rolle, skuespillerinden faldt ind i en depression. En ny række med Gary Cohn over hendes afgang fra studiet.

afkast

To år senere, Hayworth kom igen og blev tilbagetaget. Hun held co-stjerne i filmen "En ven af Joey." Dens partnere på sættet var Kim Novak og Frank Sinatra. Men denne succes var den sidste til fading filmstjerne. Hayworth har skyllet ned, hendes tilstand er usikre omgivelser. Høringer begyndte på psykoanalytiker, og derefter behandling. Men psykisk sygdom er hurtigt overført til patologi, og skuespillerinden viste tegn på Alzheimers sygdom.

Sygdom og død

Utilpashed udviklet langsomt, Rita Hayworth var en god hukommelse, men med tiden begyndte at forværres koordinering af bevægelser. Efter et stykke tid, alt var normaliseret, skuespillerinden har været i stand til at bevæge sig frit som før. Hun lejlighedsvis skudt, men ved begyndelsen af halvfjerdserne, begyndte hun at ændre hukommelsen. På det sæt af den seneste film med sin deltagelse under navnet "Wrath of the Gods" Rita kunne ikke selvstændigt indgå i dialog med sine partnere, det bliver bedt tekst.

Jeg var nødt til at sige farvel til biografen. Skuespillerinden kom til at bo sammen med sin datter fra ægteskabet af tredje. Jasmin var ked og elsket hendes mor, de levede relativt lykkeligt i seksten år. Rita Hayworth roligt døde 14 maj 1987 i sin New York lejlighed på Manhattan.

Personlige liv

Rita Hayworth var gift fem gange. Med sin anden mand, filminstruktør Orson Welles , skuespillerinden datter, Rebecca. En anden datter blev født i løbet af tredje ægteskab, hendes far var den arabiske millionær Aga Khan. En pige ved navn Jasmine. Rita Hayworth, hvis børn blev opdraget af guvernanter, livets afslutning fundet fred i hendes yngste datter.

filmografi

 • 1926 - "Fiesta".
 • 1939 - "Kun Engle har vinger".
 • 1940 - "Musik i hjertet."
 • 1940 - "Susan og Gud."
 • 1940 - "Budgettet blondine."
 • 1940 - "Leder efter en kvinde."
 • 1940 - "Broadway engle"
 • 1941 - "Strawberry blonde.
 • 1941 - "Blood and Sand".
 • 1941 - "Du skal ikke blive rig."
 • 1942 - "Min kæreste Sal".
 • 1942 - "Ingen er yndig."
 • 1942 - "Tales of Manhattan".
 • 1943 - "Show virksomhed under krigen."
 • 1944 - "Cover Girl".
 • 1945 - "Hver aften."
 • 1946 - "Gilda".
 • 1947 - "Fruen fra Shanghai."
 • 1947 - "Fra himlen til jorden"
 • 1948 - "Carmen".
 • 1952 - "Kærlighed i Trinidad."
 • 1952 - "Champagne Safari".
 • 1953 - "Miss Sadie Thompson".
 • 1953 - "Salome".
 • 1957 - "Pal Joey."
 • 1957 - "helvedes ild."
 • 1958 - "på et separat bord"
 • 1959 - "Historien på forsiden."
 • 1959 - "Ankomst til Cordura".
 • 1962 - "Glade kidnapperne."
 • 1964 - "Verden af cirkus."
 • 1965 - "The fælde for pengene."
 • 1966 - "Valmuer - blomster, også."
 • 1967 - "Adventurer".
 • 1971 - "Vejen til Salina".
 • 1971 - "The Naked Zoo".
 • 1972 - "The vrede guderne."

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.