Nyheder og SamfundNatur

Worm "hestehår" - en reel trussel for mennesker?

Worm "hestehår" bringer en masse frygt i befolkningen. Hvordan kunne det ikke at skræmme den skabning, som er i stand til at snige sig ind i din krop i lang tid at komme dertil for yderligere indkvartering? Selv forestille sig sådan en skræmmende og meget frustrerende.

"Hestehår" (orm) har et andet navn - eller nematomorfa gordiatseya. Som en orm "hestehår" normale rundorme, og omsider den kan nå halvtreds til hundrede centimeter. Der var tilfælde, hvor parasitten når en størrelse svarende til to meter! Og det til trods for, at diameteren af ormen "hestehår" ikke mere end en til tre millimeter. Disse parasitter lever på steder med høj luftfugtighed, såsom sumpe, floder, søer, reservoirer, og så videre. De voksne orm kan leve frit og behøver ikke støtte, men de har brug for det larverne. De vokser rødder biller, kakerlakker, Orthoptera insekter og krebsdyr. Det er kendt omkring tre hundrede og halvtreds arter af parasitten, og det menes, at verden stadig kan eksistere omkring to tusind freshwater arter.

Worm "hestehår" at komme under huden absorberer alle de næringsstoffer. Et interessant faktum er, at komme ind i kroppen af den skabning, åd hendes luftfartsselskab, kan larven forlade kroppen uventet vært. En anden overraskende kendsgerning er en måde at "vende hjem", der er i vandet, en af de typer "hestehår" kaldte Spinochordodes tellinii. Dens larver parasitize Orthoptera insekter. Det er i stand til at inficere hjernen af offeret, så det begynder at flyve på jagt efter vand, og som er omgivet af returnering angriber i den foretrukne levested.

Folk tidligere fortalt en masse skrækhistorier om denne orm. Det faktum, at denne animerede hestehår, og dette rovdyr gennembore huden og æder hans indvolde. Hertil kommer, at folk troede , at disse orme kan indlejres i deres hud under badning, og de trænger inde regel gennem hælen. Efter dette, ormen fortærer indersiden af en person eller "kommer til hjertet." Ud over alt dette, for et par år siden alle aviserne bare blæste frygtelige nyheder om udseendet af mærkelige og frygtelige sygdom kaldet "hestehår". Hans symptomer førte alle forfærdet: hele kroppen kløede uophørligt person er smittet under huden er konstant noget til at bevæge sig, og der dannes på huden bylder gik organiske fibre og andre stoffer af ukendt oprindelse. Patienten lidt forfærdeligt, og lægerne på samme tid bare skubbes deres skuldre, var magtesløse før pesten optrådte. Ifølge forskellige rapporter, kun ritualer, charme og forskellige former for alternativ medicin kunne helbrede de uheldige martyrer. Men denne parasit der var intet at gøre.

Så efter alt dette modbydelige parasit "hestehår" orm end farligt? Ja, intet! (Ta-dum! Det er den store hemmelighed afsløret, og den vigtigste plot). Denne orm er ikke en parasit på mennesket, og han behøver ikke at have absolut intet at gøre. Dens larver gengive beboelige kun insekter, og deres planer er ikke inkluderet at bosætte sig i din krop varm og behagelig. Så du kan slappe af og trække vejret let - "hestehår" vil ikke påvirke den periode af dit liv.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.