Nyheder og SamfundNatur

Arctic tsianeya - den største vandmænd i verden

Arctic tsianeya er den største vandmænd i verden. Dette er en meget interessant og mystisk væsen, der lever i meget hårde betingelser, men foretrækker det kolde vand i Arktis og Stillehavet oceaner. Ved hjælp af denne artikel forsøger vi at komme til at kende hende bedre.

Udseende

Dome vandmænd i diameter, når et gennemsnit på 50-70 centimeter, men ofte er der eksempler på op til 2-2,5 meter. Denne indbygger af havene kan endda blive kaldt en kæmpe. Ikke underligt meget populære er historierne om forfattere (såsom Artura Konan Doyles "løvens manke"), der nævner det arktiske tsianeya. Dens størrelse afhænger imidlertid helt af levested. Og jo længere nordpå den lever, jo større bliver det.

Også Arctic tsianeya har talrige tentakler, som er placeret ved kanterne af kuplen. Afhængig af størrelsen af vandmænd de kan nå 20 til 40 meter i længden. Det er takket være dem i denne havdyr har et andet navn - behåret vandmænd.

Farvning det imponerer med sin mangfoldighed, og den unge arktiske Cyan har lyse farver. Med alderen bliver de mere kedelige nuancer. Jellyfish almindeligt forekommende beskidt orange, lilla og brun.

levested

Arctic tsianeya lever i farvandene i Arktis Ocean og Stillehavet, hvor bor næsten overalt. De eneste undtagelser er Azovske og Sortehavet. Oftest vandmænd foretrækker at bo tæt på kysten, primært i de øverste lag af vandet. Det kan dog også findes i det åbne hav.

Billede vandmænd liv

Arctic tsianeya, fotos af som ud over denne artikel, kan findes i diverse litteratur, er meget aktive rovdyr. Dens kost består af plankton, krebsdyr og mellemstore fisk. Hvis der på grund af mangel på mad Arktis tsianeya begynde at sulte, kan hun skifte til deres pårørende, begge deres egen art og andre gopler.

Jagt er som følger: den stiger til overfladen, sender følere i forskellige retninger og venter. I denne tilstand, de vandmænd ligne tang. Så snart hendes offer, der passerer de bekymringer tentakler, Arctic tsianeya wraps derefter hele kroppen af deres bytte og frigiver giften, som er i stand til at lamme. Efter ofret ophører med at bevæge sig, hun spiser det. Lammende gift produceret i de tentakler, og over hele deres længde.

Til gengæld kan det arktiske tsianeya også blevet middag for andet vandmænd, havfugle, skildpadder og store fisk. Det er værd at bemærke, at de særlige ricisi for mennesker er ikke engang de største eksemplarer. I værste fald, kontaktpunkterne med beboeren oceaner udslæt, der efter ansøgning antiallergilægemidler straks passerer. Typisk en sådan reaktion opstår i en person med følsom hud, og nogle mennesker nogle gange ikke engang mærke til noget.

Reproduktion arktiske cyan

Denne proces er meget interessant: den mandlige sperm skubbes ud gennem munden, og de til gengæld falde ind i munden på den kvindelige. Her og passerer nukleær. Efter de vokser, de kommer ud i form af larver, der er fæstnet til substratet og omdannes til en enkelt polyp. Efter et par måneders aktiv vækst, begynder han at formere, så larverne dukke og har fremtiden vandmænd.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.