Nyheder og SamfundNatur

Kongeørn - den største ørn i verden

Golden Eagle er den største repræsentant for familien Accipitridae. den største ørn ofte findes i de nordlige områder i Amerika, Afrika, Asien og Europa. I Rusland, disse fugle lever næsten overalt. Men de kan ses meget ofte, som de forsøger at undgå kontakt med mennesker.

levested

Golden Eagle er vidt udbredt i Amerika, Afrika og Eurasien. På trods af dette, den største ørn er for det meste stillesiddende liv. Nogle gange er det migrerer til de sydlige regioner. Dette gælder især for personer, der lever i Nordamerika, hvor spillet på hvilket de jager, falder i dvale. Ofte ørne bosætte sig i åbne og halvåbne landskaber, væk fra menneskelig beboelse. Sommetider deres reder kan ses i tundraen, semi-ørken kløfter, græsarealer, nåletræ og blandede skove.

Beskrivelse af den gyldne ørn

Dette er en meget stor og kraftfuld fugl. Største hoveder i verden, hvis rækkevidde vinger varierer fra 180 til 240 centimeter, kan veje fra 3,8 og 6,7 kg. Desuden er hunner er meget større end hannerne. Kroppen af de voksne, der er omfattet af mørkebrun fjerdragt. Bagsiden af halsen og nakken malet i et rødligt skær, og undertail, ben og abdominal side har en gylden farve. Unge ørne fjer malet i monokromatisk palet af sort med små hvide pletter. På spidsen af de store magtfulde poter er lange semisantimetrovye kløer. Det er deres største ørn i verden bruger som et vigtigt værktøj til at fange bytte.

Ørnen spiser?

Grundlaget for kost af store fugle gør kaniner, harer, murmeldyr, ænder, høns og gæs. Men den største ørn er i stand til at spise en kran eller hejre. Ofte hans bytte er slanger, ræve, unge rådyr og hjorte. Normalt disse kraftfulde rovdyr bytte om dyr, hvis størrelse er flere gange deres egen størrelse. Kongeørn vælger sit bytte, sidder på sten og høje træer. Han sjældent baghold. Som regel er det stiger højt til vejrs før angrebet, og der pludselig angribe bytte.

På trods af at de fleste af ofrene for denne aggressive ørn er pattedyr, kan det gå på jagt efter klovbærende dyr og krybdyr. Hvis han har undladt at fange byttedyr, vil han ikke forsøge at gentage, og gå på jagt efter det nye. Med udbruddet af vinterkulden ørn provenuet til at slagteaffald. Hvis han ikke havde nok at spise, kan han vælge mad fra andre fugle.

adfærdsmæssige karakteristika

Golden Eagles kan udsende forskellige lyde. For eksempel under flyvningen, de knap hørbar fløjte, og i yngletiden - tokuyut. Hertil kommer, i analogi med andre ørne, kan de spille en karakteristisk skrig, der på afstand ligner en hund gøen. På trods af at ørnene har fremragende syn, de praktisk talt ikke se noget i mørket. I dagtimerne er den største ørn, som ligger på to kilometer højde, i stand til at overveje at køre på jorden hare. På grund af den særlige struktur af øjet, kan udseendet af en rovfugl fokusere på hurtigt at flytte produktionen.

avl Egenskaber

Det skal bemærkes, at den største ørn er monogame. Det skaber et par gang for alle liv. Reder af disse fugle kan nå halvanden til tre meter i diameter. Typisk er de placeret ved hjørnerne af høje nåletræer, sten, brud eller topografiske tårne. Hvert par har flere reder, der bruges i mange år. æglægning varierer afhængigt af området bopæl af fugle. Således i Sibirien og det nordlige Alaska det er i midten af juni, og i Oman - i første halvdel af december.

Hunnerne lægge et til tre æg med en tre-dages interval. Varigheden af inkubationen er omkring 45 dage. Det meste af tiden i reden holder den kvindelige, men nogle gange er det en erstatning for den mandlige. Efter denne periode hvidlige æg overtrukne røde spættede eller brune, grålig udklækkede kyllinger. I den første uge børnene er så hjælpeløs, at den mandlige skal give mad og bringe det ind i åbningen, mens hunnen har været opvarmning og fodre yngel. Når afkom vil vokse op og vil begynde at bide, moderen er også på jagt fluer. Efter børnene vil vende 65-80 dage, begynder de at flyve langt fra reden.

Jagt med ørne

Foto af en stor ørn præsenteres i denne artikel. Denne fugl er almindeligt brugt til at jage gazeller, Saiga antilope, harer og ræve. Denne tradition har en lang historie, som det fremgår af de mange klippemalerier, der blev fundet i det område af Mongoliet. Og alle billederne tilhører bronzealderen. Arvelige jægere, der bor i Centralasien, er ved at lære denne kunst fra en tidlig alder, og transmittere forretningshemmeligheder til efterfølgende generationer. Først uerfarne jæger skal lære at styre Spurvehøg og Hobby. Så blev han betroet tæmme Saker, duehøg, merlin eller vandrefalk. Og så under opsyn af en erfaren underviser, kan han forsøge at uddanne en stor og kraftfuld ørn.

Træning af ørnen kan tage måneder og endda år. Normalt jagten begynde at undervise de unge fugle kan flyve. At fange en vild kongeørn tager et par dage. Under uddannelsen er det vigtigt at sikre, at rovfugl tilbage til hånd værten. Efter lange sessioner ørn så vant til sin ejer, betyder det ikke engang forsøge at flyve væk fra det.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.