Kunst og underholdningMusik

Michael Kizin: biografi, kreativitet, foto

I dag ønsker vi at introducere dig til liv og arbejde af en fantastisk, talentfuld person. Vores helt - Kizin Mihail Mihaylovich.

Barndommen og ungdommen

Misha Kizin blev født i en lille fiskerby i Astrakhan-regionen med de smukke navn Drivhuse i 1968. Der gik du til gymnasiet, som han dimitterede med gode karakterer. Pårørende til de fremtidige stjerner huske, at den unge mand altid ønsket at synge, så i 1995 han nemt kommer ind i vinterhaven af byen Astrakhan i klassen NV Sineva. Det Admissions Udvalget roste vokal deltager Kizin. Michael mulighed for at fortsætte deres studier, da nitten seksogfirsindstyvende år blev han indkaldt til hæren, hvor han tjente i tre år. I 1994 han dimitterede fra GITIS, afdeling af skuespillere af musikteater.

Start touring

Allerede i 1995, et år efter endt uddannelse, Michael Kizin modtager et fristende tilbud fra musikken agentur i Køln på turné i de vesttyske byer. Han var glad for at acceptere denne invitation og sendt på turné med Iren Fuks akkompagnatør.

I Köln musikteater, han glimrende spillede den berømte Eugene Onegin. Den tyske presse var begejstret for ung russisk talent.

Michael Kizin og Zykina

Efter hjemkomsten fra turen, sangeren modtager mindst et interessant tilbud fra de mest
Lyudmila Zykina! Stor sanger tilbydes kreativt samarbejde. Michael Kizin blev en solist i det verdensberømte folkemusik ensemble "Rusland" russiske sange, hvor han arbejder den dag i dag. Med dette hold af sangeren har han rejst over det tidligere Sovjetunionen og mange andre lande.

Forholdet til sangeren Lyudmila Zykina var altid dækket med rygter og spekulationer. Mange af dem er meget ubehagelig. Singer siger, at alt dette spekulation er ikke meget rent journalister, så lad det forblive på deres samvittighed. Når journalister spurgte sangeren, som var Lyudmila G., Michael Kizin for ham, uden tøven, svarede han: "Ven, god, ærlig ven."

Samarbejde med Elena Obraztsova

I 1998 begynder en ny fase i arbejdet i sangeren. Michael Kizin begyndte at samarbejde med den største operasanger, kendt i hele verden - Elena Obraztsova. Han blev formand for NGO "Chamber Philharmonic" samt direktør for Vocal Competition Elena Obraztsova. Således Michael begyndte at kombinere koncerter med socialt arbejde. Og hvad er forbløffende - han altid har tid og alle, som det er taget, udfører fejlfrit.

videnskabelige aktiviteter

Ikke alle fans af sangeren kendt, at siden 2009. Michael er en kandidat Kizin af kunst, teater og musik kritiker, Methodist vokale færdigheder. Desuden er han arbejder på sin doktorafhandling ved det russiske Institut for Kulturstudier.

kreativitet i dag

I øjeblikket Michael Kizin - Folkets kunstner i Rusland, den verdensberømte baryton. Hans sang betager lyttere. Derudover er han en dygtig lærer - med succes underviser skuespil, teori og kunsthistorie. Han fremmer værker af russiske komponister. Michael Kizin fortsætter koncert aktivitet. Dens programmer er mangfoldige i tema, stil, men de bringer den glæde publikum. Michael Kizin mener, at alle store musik, menneskeskabt, er det umuligt at opfylde i en levetid, så repertoiret af hans koncerter er underlagt de ønsker af publikum.

Personlige liv

Dette aspekt af livet i Michael omhyggeligt skjult skuespiller. Vi ved kun, at i de seneste år, sangeren bor sammen med sin common law kone, hvis navn er Victoria.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.