Kunst og underholdningMusik

Biografi Sergei Nagovitsyna: foto, arbejde, personlige liv

Genre "russisk chanson" er rig på navne på talentfulde forfattere og kunstnere. Nærmere oplysninger om musikerens liv har altid været af interesse for fans af deres arbejde. Og det er nok ikke en simpel snæversynet nysgerrighed, og ønsket af studerende til at forstå, hvordan forfatteren kom fra netop sådan en vision af livet, uanset om teksterne beskriver personlige vej af kunstneren. Sergei Nagovitsyna biografi også altid været interesseret i publikum, fordi hans sange ikke forlader nogen ligegyldig, bekymret for sin dybde, rørt, som de siger, for et levende.

Stien til kreativitet

Sergey Nagovicyn blev født i Zakamskaya (Perm-regionen). Denne begivenhed Det skete i 1968 den 22. juni i en almindelig familie. På det tidspunkt ingen kunne forestille sig, hvad skæbne venter denne dreng.

I skolen, har Sergey ikke vist sig særligt flittige i deres studier, men blev sportslige en ung mand, han havde titlen på CCM boksning.

I 1985, fascineret af det arbejde, som Aleksandra Rozenbauma, lærte han at spille guitar. På en vis alder næsten alle drengene har tendens til at mestre denne musikinstrument. Måske påvirket hans skæbne.

Når du er i skole, den unge mand blev en elev af Perm Medical Institute, men ikke færdig det, gik til hæren til at tilbagebetale moderlandet. Servicen var vanskeligt og endda farligt, som blev afholdt i Batumi. I de turbulente år dette sted blev betragtet som "hot spot".

Selv da sangen og guitaren var med til at overleve i de vanskelige år i tjenesten, adskillelse fra hjemmet.

Begyndelsen af en kreativ måde

I dag kan vi sige med tillid til, at den kreative biografi af Sergei Nagovitsyna startede efter gudstjenesten i de væbnede styrker. Demobiliserede, fyr vendte tilbage til Perm, og sluttede sig til "Gorgaz". Denne organisation blev veludviklet initiativ, et af de områder, som var et rockband. Dens medlemmer og begyndte Sergey Nagovicyn.

Udover rockmusik i repertoiret af amatørkunstnere var chansons og endda tyve folklore. Og alligevel, de var interesserede i forskellige stilarter af musik. Sergey Nagovicyn nemt foreslog hans venner egne værker. Så efter arrangementet gjort gruppen har sin første album med titlen "Full Moon". Af den måde, han kom til at elske tilhængerne af chanson.

Fremkomsten af dette album er blevet bemærket producenter Center "russisk show" i Moskva. I 1992 blev musikeren bedt om at underskrive en kontrakt aftale om optagelse sange. Opholder bor i Perm, Sergei begyndte at arbejde med en optagelse centrum.

På dette tidspunkt begyndte jeg at danne en unik stil af musik af Sergei Nagovitsyna, som kombinerer forskellige genrer - urban romance Chanson, tyve sangtekster, rytmer diskotek. En unik tone sangeren kunne ikke erobre publikum. Det var begyndelsen på en kreativ måde unge stjerner.

Arbejde med professionelle musikere

Biografi Sergei Nagovitsyna rig i lyse begivenheder. En af dem kunne kaldes udgivelsen af albummet "by møder." Den blev indspillet i 1998 i et professionelt lydstudie.

Ved udgivelsen af albummet, Sergei gik et par år. Mange af de sange, der indgår i det have været skrevet længe før denne begivenhed. Populariteten af hans værker har været så høj, at det ikke omfatter dem i samlingen var simpelthen umuligt.

Siden den tid, der er det vigtigste i livet bare at få musik. Sergey Nagovicyn oplever høj kreativ stige. Dette fører til et andet album, der har spillet en stor rolle i sangerens karriere. Vi taler om en samling af sange "Dori-Dori". Han skabte en furore blandt fans af hans talent.

Nogle af sangene i samlingen er blevet set "Radio Russisk Chanson" i St. Petersborg, som førte til kunstneren hele berømmelse. sangerens popularitet højdepunkt i 1998-1999.

resultater kreativitet

Sergei Nagovitsyna skæbnen ville have det, at han ikke kunne leve et langt liv. På trods af dette, sangeren efterlod en rig kunstnerisk arv. Udgivet flere albums med Sergey liv - "Full Moon", "by møder", "sætning", "Dori-Dori", "Step". "Broken Destiny", "guitar", "Tink-Zara", "Free Wind" - samlinger, der blev offentliggjort efter forfatterens død.

Ud over sange, der er inkluderet i disse projekter, er der dem, der har et selvstændigt liv. I dag er de så populære som det var for 15 år siden. Mange af de sange købt af andre kunstnere, og er på toppen af popularitet.

Sergei Nagovitsyna sange udført af hans kone, Inna, fundet en varm respons i hjerterne hos fans af russisk chanson og urbane romantik. Singer formår at investere i dem, ikke kun sjælen, men også en vision af verden Sergei. Efter alt, har de været forbundet med hinanden i årevis og lykkeligt liv arbejde sammen.

Dannelse af kunstneren musiksmag

Kreativ biografi af Sergei Nagovitsyna lysner, unik, rig. Dette er i høj grad afhængig af, hvem sangeren troede deres lærere i musik. Ubestridt autoritet for ham var Vladimir Vysotsky, Alexander Novikov, Alexander Rosenbaum, Arkady Severny.

Folk ofte har spørgsmål om, hvorvidt odds var med loven og var der i forvaring Sergei Nagovicyn? Biografi af sangeren giver et negativt svar på disse spørgsmål, selv om musiker kreative retning tyvene folklore spores. Måske er det på grund af den indledende periode med Sergei, og måske er der nogle andre årsager.

Menneskelige hukommelse er i live

Sergey Nagovicyn døde, mens i prime af sit liv i det 31. år af hans liv. Det skete pludseligt natten december 21, 1999, hvor sangeren var på turné i Kurgan. Ved en vejkontrol cafe, hvor det skete denne sørgelige begivenhed, et monument.

Fans bremse, vel vidende, at her døde Sergey Nagovicyn. Biografi af forfatteren og kunstneren foto russisk chanson give alle mulighed for at huske den talentfulde og blot en vidunderlig person.

Begravet sangskriver i Perm, en by, hvor han begyndte sin kreative liv. Hvert år venner og fans af Sergey bringe enorme favnen fuld af friske blomster. Efter alt, har denne mand efterlod en rig arv som hans kreativitet. Det er umuligt at glemme!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.