Mad og drikkevarerOpskrifter

Hvordan at lave mad burgere hakket kylling? Et par enkle opskrifter

Fjerkrækød er nødvendig for en sund kost. Men ikke altid ønsker at spise hele stykker af kylling eller and. Nu i butikkerne er altid til rådighed fugl udstopning. Fra det, som fra kødet, er det muligt at tilberede burgere, kødboller, der anvendes som fyld til tærter og ruller. En sådan demokratisk i sin pris for produktet er kun lidt ringere i sin smag af den dyrere svinekød, oksekød eller blandet. Hvordan at lave mad koteletter af kylling farsen kender ikke alle. Og det spørgsmål, der opstår ikke kun for uerfarne husmødre, men også for hjem kokke, der fører deres mad er ikke det første år. Vi ønsker at tilbyde dig et par opskrifter, der vil sprede din sædvanlige daglige menu. På samme tid at tilberede disse retter vil du ikke bruge en masse tid.

Hvordan at lave mad burgere hakket kylling. En klassisk opskrift

Til fadet viste sig virkelig lækker, er vi nødt til at forstå, hvad nemlig udstopning bør købe til ham. Det faktum, at han kommer i mange varianter. Vi ønsker at give dette råd: købe et produkt, der er dyrere. At det er lavet af fjerkrækød uden at tilføje benmel. Også det er bedre ikke at købe frossen, og kølede udstopning. Først under afrimning vil give en masse saft. Og burgere er klar til at tørre.

Så fyld valgt, begynder at lave mad. Du skal bruge to løg, tre fed hvidløg, salt, friskkværnet peber, mel, vegetabilsk olie (olivenolie, majsolie eller solsikkeolie). Løg og hvidløg hakkekød, male i en blender eller hakkes fint med en kniv. Bland saltet og krydret kød. Mere specifikt godt blandet med en ske. I dette øjeblik dvæle. Spørgsmålet om, hvordan man kokken burgere hakket kylling (vandig konsistens det), er det i denne fase, og der. Det er derfor, det er nødvendigt at blande og ælte godt, og tilføje til det en spiseskefuld mel. Vegetabilsk olie, opvarmes til kogning tilstand. Lav en brand under gryden til et minimum. Spoon udstopning dial del og lavere i olie. Flip burgere kan have en skovl. Hakket kød under madlavning tykkere. Serveres denne parabol bedre end varm. Kolde er en smule barsk. Hvis du stadig har spørgsmål om, hvordan man forbereder lækre kager af hakket kød, læse følgende opskrift. Sikkert vil du nyde det mere.

Hvordan at lave mad burgere hakket kylling med tilføjelse af smør

Processen er forholdsvis enkel og ligetil. Princippet om udarbejdelsen af denne parabol er næsten umulig at skelne fra den første opskrift. Bare en del af den injicerede smør og kogte gulerødder. På grund af disse ingredienser er opnået burgere bud. De kan spises selv koldt.

De første to opskrifter vi talte om, hvordan at koge koteletter fra den færdige kød. Men du kan gøre det selv. For at gøre dette, skal du købe den brystkødet af fjerkræ og et par ben. De øvrige indholdsstoffer forbliver de samme. Løg, peber, salt, æg, mayonnaise, tilsæt dild og persille. Så gå videre.

Hvordan at lave mad burgere hakket kylling, hvis du gør det selv

Adskil kødet fra fugle ben knogler, klippe det sammen med kød bryst i meget små stykker. Tilføj til dem hakket løg, persille, salt og peber. Alle mix. Beat i æg og sættes i en blanding af mayonnaise. Igen blandes. Spoon sat i en gryde med varm olie. Yngel over medium varme. Bon appetit!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.