InternetSøgemaskineoptimering

Hvordan at tilføje dit websted til Google?

Hver dag, World Wide Web er der tusindvis af nye blogs og hjemmesider. Ikke overraskende, søgemaskiner ofte ikke klare den indeksering af nyligt projekter. Sådan ændre situationen? Det første, der kommer til at tænke - er at fortælle om det websted, der vises, eller, med andre ord, føje webstedet til søgningen systemet.

Bots vil lære om nye steder ved at følge links på andre sites. Hvis dit websted har ingen links, er det usandsynligt, at det vil ramme problemet.

Søgemaskiner se nye websider, der bruger deres robotter, der bevæger sig på links, og hvis de finder noget nyt, er det i kø til indeksering.

Større søgemaskiner tilbyder webmastere formularen specielt designet til nye steder, er sådanne former ofte kaldet addurilkami (i roden af udtrykket Tilmeld hjemmeside).

Denne artikel beskæftiger sig med spørgsmålet om, hvordan du tilføjer en hjemmeside til Google. Google - en af de mest populære søgemaskine i Rusland og i verden.

Hvordan at tilføje dit websted til Google?

Google webmaster skabere giver personlige kabinet, hvor brugeren, ud over alle andre handlinger kan tilføje det hører til webstedet for at bekræfte rettighederne til det, tilføje et sitemap. Russiske version af tjenesten kaldes "Tools for webmastere."

Når du klikker på "Log ind med værktøjer til webmastere", vil du automatisk blive omdirigeret til login-siden.

Hvis du tidligere har registreret i nogen af Googles tjenester, for eksempel, skabte Gmail-indbakken, kan du indtaste brugernavn og password til at logge ind for at skrive. Ellers få oplysninger om, hvordan man registrerer i Google.

Ved første bekendtskab med et "værktøj til webmastere" umuligt ikke at lægge mærke til knappen "Tilføj websted", beliggende i centrum af skærmen. Dette er tilsigtet, fordi vi stadig ikke har noget ekstra, og Google giver os skubbe denne knap. Selvfølgelig gør vi det.

På denne side i henhold til ovennævnte knap vil poppe et lille vindue bruges til at indtaste adressen for at tilføje et websted. Adresse indtastes med tilføjelse af http: //. Efter dette, skal du klikke på "Fortsæt" knappen.

Bevis for ejerskab

Bekræft dit websted er ganske enkel. bekræftelse Indstillinger falde i den anbefalede alternativ.

Som anbefalet i første omgang er en mulighed, den estimerede downloade HTML-fil på serveren, hvor vores hjemmeside. "Download denne HTML-bekræftelsesfil," klik på linket. Du vil blive bedt om at hente en fil, der bruger FTP-leder skal du uploade til serveren for at tilføje webstedet. Når du har hentet filen via FTP, skal du klikke på "Bekræft" knappen, automatisk gå til værktøjslinjen.

Hvordan at tilføje dit websted til Google, vi forstår, vil nu tilføje et oversigtskort. I venstre rude er strengen "Webstedet Configuration", efter at have klikket på det, vises undermenuen.

Vælg «Sitemap Files" åbner, kan du starte oversigtskort. Du vil bemærke en knap med titlen "Send et Sitemap" og tryk den ind i det åbnede vindue indtaste stien til Sitemap-filen i forhold til rodmappen.

Klik derefter på "Send et Sitemap" (knappen til højre for site map adresser). Vent et øjeblik.

Efter et par dage eller mere oversigtskort behandler søgerobot Google, så vil du være i stand til at gennemse siderne i rapporten, som passerede indeksering.

Regional medlemskab site

Google tillader ikke for udvælgelse af regionen, men hvis du føje webstedet til enhver organisation, indtaste sin adresse i Google mappe, vil det bidrage til at give stedet og øge dens troværdighed.

Vi håber, at oplysningerne i denne artikel har hjulpet dig med at forstå, hvordan du tilføjer dit websted til Google. Som du kan se, det er ret simpelt, og kraften i selv en nybegynder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.