HobbyHåndarbejde

Armbånd lavet af polymer ler - det er smukt og unikt!

Polymer ler - et plastmateriale, der anvendes til modellering af forskellige ting. I sin struktur, polymer ler er meget lig ler, først efter varmebehandlingen, hun har evnen til at fryse og holde formen.

Det er derfor ofte producerer øreringe, halskæder og armbånd lavet af polymer ler. Købe et polymert materiale kan være i enhver butik til håndværk eller brevpapir. Priserne kan være helt anderledes, det hele afhænger af farven, producenten og behovet for varmebehandling. I butikkerne nu ofte kan ses fra polymer ler armbånd, halskæder og brocher, men fordi sådan skønhed kan forsøge at gøre deres egne hænder. Der er en selvhærdende ler, bages og en, der kræver fem minutter af kogevandet. Selvhærdende er mere velegnet til dem, der kun har taget til oprettelse af smykker og genstande fremstillet af polymer ler. De resterende arter er sandsynligvis mere relevante håndværkere i denne forretning. Polymer ler skabe vidunderlige dekorationer, souvenirs og endda dukker. De kan bestilles fra master, og du kan lave et smykke i sig selv.

Hvordan til at lære at lave armbånd ud af polymer ler

Lad os se på, hvordan man skaber et armbånd med sine egne hænder fra den form for ler, der har brug for at lave mad. Hvis du stadig ikke ved, hvordan man kan forme ud af polymer ler, taler vi også om det! Du skal bruge:

  • polymer ler i forskellige farver;
  • tynd elastik, som vil snor perler;
  • tandstikkere;
  • gryde;
  • linje;
  • Papirvarer kniv;
  • godt humør.

Grundigt ælt ler i hans hænder, så den bliver blød og bøjelig. Rul det til en pølse med en diameter på omkring en centimeter. Armbåndet består af ti perler, så målt fra ti centimeter pølse og skær den i ti dele, henholdsvis. Fra alle dele vil vi rulle en cirkel. Du kan tromle lidt perle af fremtiden, men du kan lade den runde. Så kan tandstikker og begynde lavvandet udgravning i lerstykkerne således at der dannes små huller. Hver roundels gøre et gennemgående hul, gennem hvilket den elastiske og tråd. Når alle perlerne er klar, kan du begynde madlavning dem. Hæld i en lille gryde med vand og sætte det på en stor brand at koge hurtigere.

Når vandet koger, lave en brand og smide mindre polymer ler i en gryde. Perler kan begynde at holde sig til bunden, så du kan forsigtigt røre. Pas på ikke at beskadige roundels. Til de gennemgående huller tilbage efter tilberedning som de var, holde perler tandstikkere og lave mad med dem. Lad leret i yderligere 5-7 minutter, og du kan få ud af vandet perler. Leret kan miste den eksisterende farve og blive sammenfiltret, så perlerne kan være belagt med en lak eller en almindelig bygning gennemsigtig neglelak. Når malingen er tør, kan du få tandstikkere og snor perler på elastik. Alle armbånd klar! Når du træner, så vil du få endnu mere interessante og smukke armbånd lavet af polymer ler. Så praksis og eksperimentere!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.