HjemlighedReparationer

Toll - er et budget mulighed for tagdækning

Under opførelsen af midlertidige faciliteter normalt ikke bruger dyre materialer. Herunder til tagdækning. En af de budgetmæssige muligheder - brug af tagdækning. Hvad er det her?

Hvad er tagdækning

Toll - en slags tagdækning, tagdækning pap gennemvædet Carboniferous eller tjæreholdige produkter med grus sand eller mineralske krummer. Materialet er ikke meget holdbart, men billig nok, så er stadig populær på trods af den overflod af nye, moderne belægninger. Tagpap, tagmateriale typisk anvendes i konstruktionen af midlertidige bygninger. Til permanente konstruktioner, der anvendes i mere holdbare materialer.

ansøgning

Hvad kan bruges tagdækning? Tekniske egenskaber af materialet gør det muligt at bruge det til forskellige formål afhængig af typen af overbrusning. Hvis det er sand, tagpap kan bruges til imprægnering kældre og tage forskellige midlertidige boliger. Grovkornet materiale kan anvendes til det øvre lag belægning af flade tage. For eksempel for skure og garager.

Det har ikke overtrækslaget, og spreder en særlig imprægnering tagdækning. Funktioner giver dig mulighed for at beskytte mod fugt fundament, kælder og gulv, så det er ofte placeret under flise i badeværelset. I sig selv betonen er fugt, så brugen af denne type materiale i dette tilfælde er ganske berettiget og effektiv. Ud over isolering fra vand og damp, kan tagdækning anvendes som underlag materiale til et flerlaget tagdækning.

Fordele og ulemper

Hvilke fordele har tagdækning? Tekniske specifikationer ikke kræver særlige færdigheder, når man arbejder med materialet. Takket være den lave vægt ruller tagpap kan arbejde med uden en partner. Fleksibiliteten af materialet gør det muligt at stable det fra alle vinkler. Det vil beskytte strukturen mod regn og sne, kondens. Toll - et billigt materiale, kan det bruges i konstruktionen af midlertidige faciliteter, forstæder eller udhuse, og ikke forårsage alvorlige skader på budgettet.

Der er kendte ulemper, som også bør tages i betragtning, når de vælger, end dække taget af garagen eller brug for fugtisolering af fundamentet. Vejafgift er brandfarligt maloustoychiv til ydre påvirkninger. Det formalede materiale kræver yderligere beskyttelse, som med sin øverste lag i tag. Med hensyn til holdbarhed er ringere end mange moderne belægninger. Vandtætning af tagpap ikke er absolut. Lavere temperaturer fører til revner på materialets overflade, så det er ønskeligt at stable flere lag, det er således muligt at forlænge levetiden af belægningen og gøre den mere pålidelig. Toll - dette er ikke en dekorativ materiale, se den neprezentabelen, og ingen valg af farver. Men fans han stadig er først og fremmest takket være sin lave pris og nem håndtering.

Vedligeholdelse af tag, dækket med tagpap

Skal fjernes i tide med tag nedfaldne blade, sne. Særlig opmærksomhed bør rettes mod dette i efteråret og foråret. Mindst én gang i fem år, bliver nødt til at reparere de ødelagte områder og genoprette den beskyttende belægning, tagdækning og derfor normalt ikke anvendes i konstruktionen af kapital faciliteter.

moderne analoger

Grundlaget Steklobit glasvæv imprægneres med bitumen fra to sider. Dette materiale er af tilstrækkelig styrke og biostabilitet. Det bruges typisk til at dække industribygninger og imprægnering.

Rubemast - er dukket materiale, tagpap med høje bitumen imprægneret grus over overfladen og med tilsætning af blødgører. Det er i øjeblikket betragtes som den mest effektive form for tagdækning. omkostningerne ikke er for høj, så han nød stor efterspørgsel.

Længere tjener evroruberoid baseret på polyester, glasfiber eller glasfiber, fremragende til imprægnering.

Valget af materiale afhænger af formålet med anvendelsen. Forskellige karakteristika af de typer tagdækningsmateriale gør det muligt at vælge den bedst egnede mulighed.

Toll - er ikke den mest holdbare tagdækning og fugtisolering materiale, men det har en lav pris, hvilket gør det meget populært med tagdækning af midlertidige strukturer og beskytte fundamentet mod fugt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.