SundhedSygdomme og betingelser

Årsager og symptomer på synovitis af knæleddet

Betændelse i ledhinden - en ret almindelig sygdom, ofte stødt på ortopædisk praksis. Og i de fleste tilfælde er der betændelse i knæet. Så hvad er de væsentligste årsager til synovitis i knæet, hvilke tegn er ledsaget af sygdom? Disse spørgsmål er af interesse for mange mennesker.

De væsentligste årsager til knæleddet synovitis

I dag besluttet at afsætte flere hovedårsager til udvikling af den inflammatoriske proces:

  • Oftest findes i lægepraksis post-traumatisk synovitis i knæet. I dette tilfælde skallen inflammation forårsaget af mekanisk knæskade (fx slagtilfælde eller dråbe), som er ledsaget af skader på de indre leddele.
  • I nogle tilfælde den inflammatoriske proces forårsaget af forskellige sygdomme: arthritis, hæmofili, etc. Denne reaktive synovitis i knæet, ledsaget af sekundær inflammation.
  • Den mest alvorlige form er kronisk inflammation, som i de tidlige stadier er det meget vanskeligt at diagnosticere. Dens vigtigste symptomer - træthed, når du går, mindre smerte - næppe et problem for patienten. I mellemtiden kan progressiv betændelse føre til farlige konsekvenser (op til en fuld fælles ubevægelighed).

Symptomer på synovitis af knæleddet

Det kliniske billede i en sådan sygdom kan se anderledes ud, fordi symptomerne og deres intensitet afhænger af de typer og årsager til den inflammatoriske proces. Hvis synovitis forårsaget af alvorlige traumer, symptomerne er meget karakteristisk. Inflammation er ledsaget af effusion i det indre hulrum af en fælles og alvorlig hævelse. Den reagerer på den mindste berøring af smerte, fælles næsten helt immobiliseret. Sammen med dette, er der en kraftig stigning i temperatur og forringelse af patienten.

Samtidig er en kronisk form i de tidlige stadier ledsaget af en høj træthed under gåture og let ubehag. Som akkumuleringen af ekssudat i det fælles hulrum der er begrænset bevægelighed, kan smerte udvikle fælles vattersot. Ubehandlede mulige gradvise forstuvninger, og forskydninger imellem.

I nogle tilfælde kan det være kompliceret af synovitis penetration af infektion i leddet hulrum, som er fyldt med udseendet af purulent proces.

Behandling af synovitis af knæleddet

Med en sådan behandling af sygdomme valgt udelukkende læge forbudt uautoriseret brug af narkotika. I de indledende faser, når symptomerne ikke er for stærk, er det muligt konservativ terapi, som indebærer at tage anti-inflammatoriske lægemidler, smertestillende og salver. Patienter, der er tildelt til at modtage medicin, der fjerner hævelser og normaliserer blodcirkulationen. Ved tilstedeværelse af infektion er det tilrådeligt at bruge antibiotika. Derudover en obligatorisk del af behandlingen er fysioterapi, samt forskellige fysioterapi.

Hvis sygdommen er ledsaget af stærke smerter, er det muligt at bruge specielle proteser, begrænser fælles bevægelse. Kun kirurgiske behandlinger anvendes i de mest alvorlige tilfælde.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.