SundhedSygdomme og betingelser

Knæleddet. beskrivelse

Knæleddet, der består af to dele, der forbinder underlår og lår. Den ene del er placeret mellem skinneben og lårben, og den anden - mellem knæskallen og lårbenet. Knæleddet er de mest komplekse og store led af det menneskelige legeme. Denne bevægelige blok system har en struktur, der giver mulighed for udvidelse, fleksion og let mediale og laterale rotation. Knæled understøtter næsten hele vægten af det menneskelige legeme. Denne enhed er sårbar: det er udsat for skader og udviklingen af slidgigt.

I præparatet enhed er isoleret patella-femorale, tibiofemoral komponenter. Peroneal sideledbånd er ofte betragtes som en del af tibiofemoral komponenter.

Knæleddet bestående af tre funktionelle rum er et hængsel-typen fælles. Dens medlemmer omfattede femoral-cup (femoral-patellar) del. Hun, til gengæld består af placeret på den frontale plan af epiphysis af lårbenet patella, der glider på knæleddet. Også i den femorale-skåldelen inkluderet femoro-tibial medlemmer (mediale og laterale). Disse komponenter tibia (skinnebenet i main) forbundet med lårbenet. I knæet der synovialvæske. Det er til stede inden for sit synovial membran (kapsel).

Knæleddet er givet en meget vigtig rolle. Det udfører funktioner i forbindelse med bevægelsen af kropsvægten i en vertikal (spring) og horisontal (walking eller kører) retning.

Barnet efter fødslen patella uudviklet. I stedet er der faktisk en ø af vækst, som består af brusk. Ved tre år i piger og fem drenge, denne ø bliver til en normal knæskallen.

fælles enhed omfatter en særlig uddannelse. Disse omfatter, navnlig omfatte dannelsen af lårbenet: de mediale og laterale condyler. De adskiller sig lidt bagtil og distalt. Den laterale kondyl foran bredere end den bageste, mediale har en større konstant bredde.

Knæskallen er beliggende i den artikulære kapsel, den forreste del af sin tynde væg. På bagsiden deraf og positioneret mediale sideflade, som hver har en forbindelse med patella overflade. Han til gengæld kombinerer femurkondylerne på forsiden af den bagerste kant af knoglen.

Ledkapslen og synovial skelne fiber membran (lag). De er adskilt af fedtaflejringer. En stabil position af samlingen tilvejebringes af ledbånd omkring ham. I forbindelse med flere menisker, og kapslen tilvejebringe bursitis ligament.

Som nævnt ovenfor er knæleddet anses for at være den mest sårbare del af samlingssystemet på den person. Blandt de vigtigste skader af enheden er isoleret fra arthritiske manifestationer af arthritis, rheumatoid arthritis og herunder. De er hyppige og ødelæggende brusk i hans hofte kondyler og tibial knogle i leddene og ledbånd i knæet, og andre.

Særlige medicinske indretninger anvendes til at genoprette den fysiologiske ben akse. For eksempel skinne på knæleddet er anvendt for at undgå skader eller accelerere heling. Det er ofte brugt i tilbagebetalingsperioden efter brud på condyler lårben og skinneben efter gips immobilisering. Det anvendes sammen med moderat ustabilitet i knæet. Bøjlen på knæleddet kan anvendes som konserveringsmiddel. Det giver dig mulighed for at reducere belastningen, hvis der er skader, men også reducere inflammation.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.