HjemlighedVærktøj og udstyr

"Geyser": filterpatroner. Oversigt, funktioner og anmeldelser udskiftning. "Geyser 3" (vandfiltre): patroner

Hvis du er interesseret i navnet "Geyser" filterpatroner af denne producent kan du købe i butikken. Sådanne enheder er pålidelig og let at bruge, og nem at håndtere, hvilket er grunden til apparatet for at være i stand til selv et barn, fordi det vil være nok til at åbne den kolde vandhane. Filterhuset er så stærk, der er i stand til at udholde tryk, hvilket er over den arbejder op til 6 gange. Denne del af filteret er lavet af fødevaregodkendt plast, som er fuldstændig uskadelig for menneskers sundhed.

Før du køber sådant udstyr, du har brug for at tænke over, om du vil bruge enheden permanent eller har behov for periodisk brug af enheden. Når det kommer til den sidstnævnte udførelsesform disse filtre er ikke velegnet, da passivitet kan føre til overdreven dannelse af bakterier og udtørre de indre komponenter i patronen. Blandt andet er det meget vigtigt at vælge de rigtige udskiftningskomponenter, kun i dette tilfælde, vil vandbehandling være mest effektiv. Nogle forbrugere benytte sig af laboratorier, hvor det er muligt at bestemme den kemiske sammensætning af vand fra hanen.

Beskrivelse filter

Er meget populært i dag, "Geyser" virksomhedens produkter, filterpatroner, der renser vandet selskab godt nok, hvilket er grunden til de er så udbredt blandt forbrugerne. De kan bruges til at rense vand, der strømmer fra fremmede skadelige urenheder, partikler, tunge radioaktive metaller, klor og organiske forbindelser. Vandet vil være fri for et overskud af salte. Væske i rørsystemet vil være 3 grader af oprensning kan brugeren modtage output vand til et volumen på 3 liter per minut.

Vand filter "Geyser", hvis udskiftning patroner får brug for lidt tid, der er designet til 7.000 liter. Systemet er i stand til at håndtere filtrering af fremmede partikler, hvis størrelse er 5 um eller mere. Inkluderet leveres patron 3, og vægten af anordningen er 3,94 kg. Højde, bredde og dybde er passende 31x39x14 centimeter.

Oversigt filterkarakteristika

Til salg i dag præsenteres i et stort sortiment af varer "Geyser" filterpatroner til vand fra denne producent du kan købe til en overkommelig pris. Til drift af apparatet vil være påkrævet indløbstryk, der varierer fra 0,5 til 8 atmosfærer. Vandtemperaturen bør ikke være større end 40 °. Minimum filtreringshastighed er 1,5 liter per minut, og det er derfor muligt at anvende en sådan indretning til både familier, og for en enkelt person.

Oversigt patroner til blødt vand

Flere og flere forbrugere i dag foretrækker varer "Geyser" filterpatroner fra denne producent kan købe og nyde den rene og klare vand. Vælg udskiftelige filterelementer kan, afhængig af vandkvaliteten. For eksempel til blødt perfekt polypropylen enhed, som tilvejebringer mekanisk filtrering. Med det, vil du være i stand til at levere vand fra sandet og rust, som er uopløselige partikler. Der er et salg og calcium dispenser, som kaldes "Aragon-M." Den kan anvendes til at tilvejebringe kvasi-blødgøring, fjerne hårdhedssalte ved den klassiske mekanisme. Til blødt vand er egnet og "carbon blok", der klarer med organiske forbindelser, phenol, en ubehagelig smag og lugt.

Anmeldelser af patroner til vand med et højt indhold af hårdhedssalte

Hvis du har købt systemet til rensning af vand, du har brug for patroner til "Geyser-3" filter. Blandt andet vil du finde "Aragon-2", som er beregnet til vand med et højt indhold af hårdhedssalte. Ifølge brugerne, patronen er en kombineret virkning af en enhed, der er i stand til at rense både koldt og varmt vand.

Swap element har en meget kompliceret struktur, baseret på arbejde - ionbytning og sorption mekanisme. Dette system har evnen til at holde lille fraktion mekaniske partikler, håndtere kemiske urenheder. Forbrugerne især lide, at som en del af et udskifteligt element har en sølvmetallic form, hvilket er nødvendigt for at forhindre fremkomsten og væksten af mikroorganismer.

BA patron Oversigt

Valg af patroner til vandfiltre "Geyser-3", skal du vide, hvordan kvaliteten af vandet har om ordningen for dit hjem vandforsyning. Hvis det er kendetegnet ved et højt indhold af jern, er det muligt at vælge den ovennævnte patron, som anvendes i husholdninger til vandrensning fra opløst jern. Opererer sådanne udskiftelige elementer kan have en temperatur på fra 4 til 40 grader, deres præstationer er 2 liter i minuttet, og den ressource, når indholdet af opløst jern i en mængde på 1 milligram per liter 2.000 liter eller derunder. Højden af sådanne patroner er 10 inches, mens diameteren svarer til 73 millimeter.

Anbefalinger til at ændre patronen

Hvis du har den "Geyser-3 '(vandfiltre), vil udskiftning patroner brug for lidt tid af drift. Når filteret er fjernet fra emballagen, bør det slippe af med de transport- stik, kan den plastik ring på behovet for at trykke på enden af en skruetrækker, så stikket uden indsats trækkes ud. På installationen af filteret scenen, eksperter anbefaler at montere den i en let at betjene og erstatte blækpatroner webstedet.

For at gøre det behageligt at ændre forbrugsstoffer, skal systemet fastsættes til 15 centimeter fra gulvet. De kunder, der har en "gejser-3 '(vandfiltre), må patroner udføres til omfanget af forurening. Hvis du beslutter at gøre dette arbejde på egen hånd, skal du afskære vandet ved udløbet.

Efter masteren åbner rent vand fra hanen, som vil lette presset på systemet. afskruer filter kolben ved hjælp af en speciel nøgle, der er vedlagt. Derefter kan du fortsætte for at ændre den tilsvarende patron. Eksperter anbefaler at smøre O-ringen, før du installerer det igen, for denne skal du bruge mad-grade silikone eller vaseline, som ikke bør forveksles med fugemasse. Når pæren er på plads, er det nødvendigt at stramme nøglen. Du kan åbne vand ved udløbet at kontrollere, om systemet er tæt.

Udskiftning mineralisator

Føreren vil rulle ud nøglen, som er inkluderet i pakken, kolben, hvilket vil fjerne patronen. Fordi den hældes vand, derefter proppen med en nøgle, der er specielt beregnet til dette, ekstraheres, og derefter kan fjerne væddemålet. Den indsættes i en ny patron. Føreren skal fjerne låget på den nye dispenser, indsætte det således at den åbne side opad.

Det nederste dæksel skal installeres i videst muligt omfang. I det næste trin opsamles filteret i omvendt rækkefølge, før det bruges skal skylles i flere minutter. Hvis du ikke gør så længe siden købte et filter "Geyser-3", udskiftning patron du kan gennemføres uafhængigt af hinanden. Til dette formål er det ikke nødvendigt at bruge hjælp fra fagfolk.

"Aragon" Regeneration patron

Patronen kan rengøres til yderligere anvendelse, hvis det er en aftagelig "Aragon" element. Arbejde udføres i flere faser, den første andet legeme afvikler med en særlig nøgle, og efter at patronen er fjernet fra det skal tømmes, og derefter skrue låget bunden. Dette er det unikke i rengøringssystemer. Filteret "Geiser" kan bruges inden for en vis tid efter regenerering. Rengøring patroner tillader det. Den ydre overflade af patronen renset vandstrøm, og derefter sat på plads.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.