SundhedSygdomme og betingelser

Dislokation af knæet: Symptomer, diagnose og behandling

Dislokation af knæet - en tilstand af leddet, som giver hans knogler tage den forkerte position, men deres integritet ikke krænkes. Knæet knogle forbundet til hinanden ledbånd (bindevæv).

Dislokation af knæet - er ret almindelig patologi, som findes traumer. Ætiologi dislokationer forbundet med degenerative og inflammatoriske processer i leddene. Også forskydninger opstår på grund af stød og dråber. Traumatiske forstuvninger forekommer hyppigst og tegner sig for omkring tre procent af alle skelet skader.

De traumer forstuvninger er opdelt i flere grupper: lukket, åben, frisk (ikke ældre end tre dage), ikke frisk - op til tre uger, kronisk - mere end tre uger. Dislokation af knæet, som ikke kan elimineres ved klassiske metoder, kaldet nevpravimym. Irreducible dislokation er ofte ledsaget af en overtrædelse af den fælles ledbånd, sener og artikulær kapsel. Typisk forskydninger i trochlear leddene (ankel, er knæ, albue) altid ledsaget iturevne ledbånd. Nogle gange er der er brud på ledbånd i de steder af deres fastgørelse på knoglen, samt blødninger i led og omgivende væv.

Dislokation af knæet: kliniske tegn

Marker indikation i denne situation er svære smerter i leddet. I nogle tilfælde, under knæet miste berøringsfølsomhed. I den beskadigede fælles zone dannet ved ekspandering. Typisk er impuls i lemmet under skaden er ikke påviselig. Ved detektering af sådanne symptomer (knæ deformitet, kraftig hævelse og smerte, følelse af kulde snap i mit ben og følelsesløshed) bør konsultere en læge. Liste over laboratorium og instrumentale undersøgelser (arteriografi, røntgen, ultralyd, neurologiske undersøgelser) afhænger af udseendet af dit knæ, og hvordan du føler.

Knæ: behandling og pleje

Denne form for skade at kræve hospitalsbehandling. Det skal bemærkes, at næsten alle de forskydninger i knæet kræver operation, fordi skader på store arterier er registreret i 20-30%. Lindre smerter og mindske hævelse hjælper isen knyttet til stedet for skade. Tilskadekomne lemmer bør være et must-see en læge, har han ret til den fælles evt. Hvis du har skadet fuger, bør behandlingen være tilstrækkelig, og vigtigst af alt, effektive. Konservative behandlingsmetoder omfatter reduktion af patella, hemarthrosis behandling og hæmatomer. Tildele en smertestillende og anti-inflammatoriske lægemidler.

bruge flere metoder til at genoprette knæ funktion: genetablering af ligamenter, immobilisering, flytning (reduktion af dislokation når lægen returneres beskadigede led på plads). Næsten altid ledsaget af en dislokation af knæskader af ledbånd og undertiden beskadigede knogler i knæet området. Ofte er at genoprette knæ funktion kræves kirurgi. Efter en skade er absolut nødvendigt at konsultere en ortopæd.

Knæleddet skal være stationær i nogen tid, du nødt til at gå på krykker. Når du går, er det umuligt at stole på foden. Til fiksering (immobilisering) af knæet startspærre eller brugte dæk. Immobilisering forhindrer samling fra overdreven bevægelse, hvilket igen bidrager til hurtig genopretning af blødt væv. I den postoperative periode for inddrivelse af muskeltonus er nødvendigt at tage et behandlingsforløb vitamin, fysioterapi, medicinsk gymnastik og massage. Tidlig rehabilitering periode holdes i strømbesparende tilstand og varer omkring en måned. Inden fire måneder efter en knæskade , læger anbefaler at se og fysioterapi.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.