SkønhedHår

Hår falde: hvad vitaminer mangler? Hvis dit hår er ved at falde ud, er hvad vitaminer bedst træffes?

Problemet med hårtab opleves af mennesker af forskelligt køn, alder og fysiske formåen. Årsagerne til problemet er mange, og de vidner om forskellige overtrædelser af menneskers sundhed. Faktorer, der påvirker tilstanden af hår kan være: genetisk disposition, negativ miljømæssig stand i regionen, dårlige vaner, og mere. Men ofte, sundt hår er brudt på grund af en ensidig kost, mangel på vitaminer. Hår falde ud? Hvilken slags vitaminer er ikke nok, vil vi beskrive i denne artikel.

Årsager til hårtab

Begyndte at miste sit hår? Måske er dette ikke et problem. Da hårtab og fremme hans helbredelse - dette er en normal fysiologisk proces. I gennemsnit et hår vokser i 2 år, så det falder ud og nye former i dens sted. Hver dag en person mister flere dusin. Men hvis du virkelig hår falde ud og du bemærker følgende symptomer: hår på puden efter sover klumper på kammen, der er skaldet, er der behov for konsultation med trichologist og behandling formål.

Check for problemer som følger: snup en streng af hår fra 20-30 og træk tips. Hvis du forbliver i hænderne på mere end 6-8 volosin, så mest sandsynligt, at der er betydeligt hårtab.

Hår falder ud? Vitaminer bidrage til at klare problemet. For at gøre dette:

 1. Fyld op kost af vitamin produkter.
 2. Brug kosmetiske produkter til hår med vitamin komplekser, eller tilføje dine egne individuelle næringsstoffer kosmetik.
 3. Periodisk ernæring hår professionelle kosmetik til hårplejeprodukter eller folkemusik retsmidler.

Hvis håret falder ud, hvad vitaminer mangler? For normal vækst af krøller brug for en komplet vitamin og mineral kompleks. Men basiske stoffer, der er ansvarlige for tilstanden af hår, er grupper A, B, C og E.

vitamin A

Retinolacetat (eller vitamin A) fremmer væksten af hår og dens elasticitet, er involveret i fedtstofskiftet, beskytter håret mod eksterne faktorer. Den daglige dosis for et voksent menneske er fra 800 til 1200 mikrogram. Vitamin er til stede i sådanne produkter:

 • gulerødder;
 • briar;
 • skovsyre;
 • persille;
 • græskar;
 • tomater;
 • ferskner;
 • Kaki;
 • melon;
 • mejeriprodukter;
 • Kylling æggeblomme;
 • leveren;
 • levertran.

Anbefales at anvende produkter, der indeholder E-vitamin til bedre absorption. Hår behandling under anvendelse olie vitaminopløsning, som kan fremstilles billigt købes på apoteket. Det bruges i fremstilling skønhedspleje produkter.

Hjemmet kan lave en maske med vitamin A. For dette kræver en opløsning af 10 dråber af den flydende opløsning i 2 spsk. l. grundlæggende: burre, olivenolie, kokosolie eller honning. Præparat opvarmet i et vandbad. Gnid masseres ind i rødderne af håret maske, dække med plast hætte og wrap et håndklæde. Efter 40 minutter vaskes masken.

Vandopløselige vitaminer

Det særlige ved denne gruppe af stoffer er den manglende evne til at ophobes i kroppen. Derfor undgå fødevarer, der indeholder vitaminer, du har brug for hver dag. Denne gruppe omfatter følgende undertyper:

 1. B1 (eller thiamin) beskytter en person fra nervøs stress, som påvirker tilstanden af hår. Indeholdt i de rå korn og deres produkter, gær, valnødder, mælk og leveren.
 2. Med en mangel på B2-vitamin (riboflavin), der er et problem med tørt hår med fedtede rødder. Spis mere oksekød, æg, nyre, ost, kål og grønne æbler.
 3. B3 (eller panthenol) bevarer sundheden i hovedbunden, skæl og forebygge grå hår. I kommentarerne til de fremmede stoffer kan findes som et symbol på vitamin B5. Kroppen skal være 5-10 mg dagligt. Kilderne til vitamin er kødbiprodukter, frø og nødder.
 4. Biotin (vitamin B7 og H) kaldes vitamin af skønhed er ikke tilfældigt: den styrer leveringen af næringsstoffer til hårrødderne. Fundet i bælgfrugter, indmad, svinekød, korn, svampe.
 5. B9 vitamin kaldes også folinsyre. Vitamin involveret i processen med celledeling, fremmer hår struktur. Det hjælper til at absorbere andre vitaminer fra gruppe B. Den krævede mængde - 200 mikrogram daglig. Fremherskende i oksekød lever og citrusfrugter, korn, fisk.

Alle B-vitaminer hjælpe med assimilering af andre nyttige stoffer til håret. Hår falder ud ... Hvilken slags vitaminer er ikke nok - at afgøre præcist vanskelig. Derfor bør kosten indeholde alle de nødvendige næringsstoffer.

vitamin E

Hår falde ud - hvad man skal gøre? Vitaminer kan hjælpe! Fx vitamin E er en effektiv antioxidant, hvilket betyder, at når en tilstrækkelig mængde af legemet vises nedbrydningsprodukter af biologiske processer. Hår vil kun spise næringsstoffer, forbedrer blodtilførslen til rødderne, for at øge udbuddet af ilt til cellerne - alle styrke og forbedre krølle. Det daglige behov for vitamin E er 15 mg. Store mængder af vitamin findes i nødder og vegetabilske olier.

På apoteket kan man købe E-vitamin kapsler, pastiller flydende form. Til oral administration bør rådføre sig med en læge. Mens den flydende opløsning kan anvendes til selv-berigelse af kosmetik til hår. Et par dråber af vitamin i din shampoo, hår maske eller balsam vil forbedre de terapeutiske virkninger af kosmetik.

Forbered et vitamin maske er let derhjemme. For at gøre dette, skal du vælge en egnet til din hårtype grundlag: burre eller linolie, honning, yoghurt, creme fraiche eller æggeblomme. Tilsæt et par dråber af den flydende opløsning (tocopherol). Forstærker virkningen af vitamin i kombination med retinol. Derfor kan du tilføje ekstra olie løsning af vitamin A. Varme i et vandbad og anvende masken på hele længden af hår. Kam hår kam til jævn fordeling af blandingen. Hold masken under hætten og varmt håndklæde i cirka en time. Skyl grundigt.

C-vitamin

Ascorbinsyre opretholder immunsystemet er involveret i oxidative processer. Det understøtter sundt hår, øger glans. Fundet i store mængder i citrusfrugter, spinat, tomater, hyben, Kalina, havtorn.

professionel behandling

Hår falder ud - hvad vitaminer mangler? Dette spørgsmål kan kun besvares udpege en læge og specialiserede lægemidler. Beriget med vitaminer komples offentlige midler til hårplejeprodukter er ineffektive, fordi de indeholder en lille procentdel af næringsstoffer.

Desværre begyndte at bremse processen med hårtab, de ikke kan. Korrekt kost vil resultere kun i en vis tilstrækkelig lang tid. Derfor kosmetiske og farmaceutiske virksomheder regelmæssigt udvikle en række terapeutiske midler til bekæmpelse af problemet: mono og multivitamin komplekser, professionelle plejeprodukter.

vitaminkomplekser

Naturlig multivitamin er et velkendt fiskeolie. Den består af nyttige hår komponenter: palmitinsyre og oliesyre, omega-3 og 6, vitamin A og D.

Drik en spiseskefuld hver dag og holde sundheden for dit hår. Derudover kan du lave en maske med tilføjelse af fiskeolie. Til dette stir 4 kapsler fedt i 2 æggeblomme. Ansøg om håret i 2 timer.

Hvis du har noget problem med hårtab, kan trichologist læge ordinere multivitamin kompleks. vitaminpræparater og ordinere til gravide kvinder, der har dette problem ofte opstår. Occupy en førende plads i rækkefølgen af industrielle multivitamin følgende mærker:

 1. "PERFEKT"
 2. "Merz Beauty"
 3. "Revalid"
 4. "Pantovigar"
 5. "Vitasharm"
 6. "Priorin"

Udgifter til medicin i gennemsnit 500-1200 r. - det afhænger af producenten og sammensætningen.

Vitamin spray til hår

Til dato, ikke enhver kvinde ved, om sådanne hårplejeprodukter som vitamin spray. Mens lægemidlet har mange fordele.

Håret falder ud. Hvad mangler fra kroppen - svært at finde. A vitamin sprays har en hel række nødvendige stoffer i dens sammensætning. Den er enkel at bruge og nærer håret over hele længden, desuden har en antistatisk virkning, giver elasticitet og glans til håret umiddelbart efter brug.

Påfør produktet, du har brug for at rense tørt hår, spray langs hele længden. Lægemiddeldosis i henhold til vejledningen. Typisk sprayen anvendes to gange om dagen til en mærkbar forbedring i hår tilstand. Efter populære mærker: "Levende vitaminer til hår og krop" "Apotek", "Hair Vitaminer",

Make-vitamin spraydåse og hjemme. Forberede et afkog af kamille, hyben og andre naturlige urter til hår, tilføje vitamin A og E. Place væsken i en sprayflaske og bruge som anvist.

Ampuller opløsning af vitaminer

Apoteket kan købes med den løsning, som er specielt udviklet til at løse problemet med hårtab. Sådanne lægemidler er pakket i kapsler. Anvendes alene kan de ikke - chancerne for allergiske reaktioner. Begyndte at miste sit hår - tilføj ampuller i shampoo og masker. Når føjet til shampoo, skal du først kaste den nødvendige mængde deraf for en enkelt vask af hår og tilføje et hætteglas. Vitaminer hurtigt miste deres egenskaber, så anbefales ikke til opbevaring efter åbning af ampullen.

Injektioner med vitaminer til håret

Injektioner af vitaminer i hovedbunden kaldet mesotherapy. Proceduren er ordineret trichologist angivet.

Brugte sådanne lægemidler: "Keraktiv", "Heirloss", "Mesopetsiya", og andre. Du skal bruge flere kurser af behandlinger og derefter opretholde mesotherapy en gang om måneden for at fjerne hår problem.

Hvis håret falder ud af, hvad vitaminer er afgørende for deres helbredelse - vi fandt. Men årsagen til hårtab er ikke altid en vitaminmangel. Hormonelle forstyrrelser, dermatologiske sygdomme i huden af hovedet, mekaniske faktorer, stress, reaktion på medicin, og mange flere. Hvis dit hår er derfor konsultere en specialist for at fastslå årsagen til problemet og udarbejdelsen af en behandlingsplan.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.