HjemlighedHavearbejde

Vi vokser klatreroser. Plantning og pleje

Det er svært at forestille sig en blomstrende have uden denne skønhed. Og ja, det kan være den bedste dekoration til gård end klatring roser? Plantning og omsorg for dem - temaet for artiklen.

De blomstrer tidligere end andre roser i det tidlige forår, og omdannes til en stor buket landingsplads, hvorvidt en hyggelig havepavillon, veranda, en nabos hegn eller uinteressante gård. Dette har de formål - at ophøje plads. Til dette er de ligesom de blomsterproducenter, ejere af private hjem og sommerhuse. Og, selvfølgelig, for den voldelige, blot storslåede flor.

Hvordan og hvornår man skal plante klatreroser? Plantning og pleje af dem er noget anderledes end de metoder til dyrkning af andre sorter af roser. Den fælles krav er tilstanden af jord: det skal være frugtbar, blandet type, ikke for tung og ikke sand. Mest fortrinsvis lerjord, men ikke stillestående vand. Rødderne af enhver art, når de lander lidt podkorachivayutsya saks, dyppet i flydende ler løsning - så de er bedre beskyttet mod de skadelige virkninger af den nye jord. Du kan prøve at udbrede roser fra stiklinger: i juni og juli til at skære lignificerede sunde stængler, plantet under en glaskrukke, så overfladen var tre eller fire knopper. Snart bladene vises, men det er bedre at fjerne, de kun hindrer, rode.

Og så - om dyrkning af funktioner, der kræver bare klatreroser. Plantning og pleje af dem er ikke så svært. For det første har de ikke brug for en masse plads, nok til at rumme en busk stribe land en halv meter, og hele overfladen delen er på søjler, mure og hegn. Bøsningen kan dannes i overensstemmelse med deres ønsker. Hvis værten opgave - at dekorere havepavillon på sitet, er det ikke bare muligt, det er en stor fornøjelse. Efter alt, disse fleksible stilke gå, hvor de fører den! Desuden kan deres længde nå tre til fem meter. Så der er ingen problemer med helt wrap havepavillon lyserøde grene, og derefter sidde blandt pragt og nyde livet.

Hvis du ønsker at skjule noget byggeri på stedet, såsom et skur, toilet, grim eller uinteressant væg hegn, kommer til klatring bistand steg. om vinteren dens stængler er den samme hæk, du behøver kun at fjerne døde blade og knopper, lidt podkorotit grene. Men i det centrale Rusland, hvor vintrene er ganske alvorlig, rosen gjort lavere og wrap op. I de sydlige regioner, er det ikke praktiseres på alle. Seasonal vedligeholdelse i foråret reduceres for at fjerne udtørret og podmerzshie (på dette tidspunkt, er der også frost) grene, løsning jord og befrugtning. Spring fra roden begynder hurtige vækst af nye skud, og de giver dig mulighed for løbende at opdatere bushen - fjerne gamle slægter, der afgår fra de nye skud er den sundeste og lede dem efter forgodtbefindende. Vi kan ikke tillade fortykkelse af bush - det vil være til skade for udviklingen og udfolde denne skønhed.

En sorgfuld klatring roser: plantning og pleje på kaotiske flor, men kun en måned. Der er dog med de genindførte blomstrende sorter, som er afledt af flerårige avlseksperimenter. Meget populær med gartnere og designere steg «Super Dorothy» med dyb rosa kvaster tyk. Det blomstrer senere end andre sorter, men den blomstrer kommer i bølger og varer næsten indtil frosten. Der er en gruppe polupletistyh Rose, som også avlet ved at parre med remontant sorter og har en lang blomstringsperiode - «Bonanza», «Dortmund», «Colette» og andre. De har større blomster, de er mere modstandsdygtige over for sygdomme. Af indenlandske avl sorter er meget populære Elegant Rose "Sympathy" klatrer, som også har en rigelig og lang blomstring (næsten hele sommersæsonen), og store lyse blomster. I modsætning til andre sorter af klatreroser, ikke afviger markant lugt, "Sympathy" har en lys pink smag.

Man kan ikke ignorere et andet problem: hvordan du beskytter roser mod skadedyr. En rigtig svøbe for kultur er bladlus og meldug. Det ville være ønskeligt at undgå dette, rosen vil sprøjte kemikalier, og ikke bare en gang. Bladlus kolonier bogstaveligt unizyvayut stængler så til dem er ubehageligt at røre ved. Hvis du ønsker at gøre harmløse retsmidler kan anbefale sæbeopløsning: 200-300 gram sæbe høvlet og opløses i en spand med varmt vand, cool og bruges til sprøjtning.

Spørg dig selv, hvad ville du gerne gøre hele mit liv, til at føle sig lykkelig? Selvfølgelig, dyrkning af roser!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.