Sport og FitnessOpbygge muskler

Hvordan man opbygger ben derhjemme

Hver pige ønsker at vise deres ben. Men nogle gange på grund af svaghed i musklerne i kroppen, dette ser elegant nok, og nogle gange endda uforholdsmæssigt i hele kroppen. Dette problem forundret mænd. Samtidig må og piger og fyrene ikke altid har mulighed for at gå til gymnastik for en træning. Sådan pumpe op benene derhjemme - denne artikel vil fortælle.

Benene er et sæt af muskler, brusk og knogler, som folk bruger hver dag. Og hvordan de udvikles og stærk, dens helbred afhænger af. Efter alt, vores forfædre, på grund af hans hurtighed og hastighed, klare sig selv.

Således pumpefoden til hjemme i første omgang hjælpe gang og løb. Det er morgen eller aften kan køre for korte afstande. Du kan tvinge dig selv til at gå mere, hvis pendler til arbejde eller fra arbejde til at gå et stop tidligere. I dette tilfælde bør der foretages jogging og gå på daglig basis, trods det dårlige vejr.

Specialister bevist, at når du kører er involveret næsten 90% af de muskler, samt veluddannede hjertemusklen.

At udføre jogging skal vælges let behageligt tøj afhængigt af tidspunktet på året, samt de rigtige sko. Alle disse detaljer er nødt til at sikre en effektiv træning og fornøjelse, samt hjælpe en person undgå at få alle mulige skader.

Hvis vi stadig ikke har nok tid og energi til jogging, så kan du gøre med dine fødder til enhver tid og på ethvert sted. For eksempel, på arbejde, nægte at stige til øverste etage i elevatoren. Trapper kan være en vidunderlig "spark" simulator.

Et positivt svar på spørgsmålet " Hvordan man opbygger ben hjemme" kan være squats, er du nødt til at gøre mindst 30-40 gange dagligt, altid holde ryggen lige. Denne øvelse bidrager til elasticiteten af balder og stramme kalve og lår.

Og dog, hvis en person har på fornemmelsen, at hans muskler ikke er veludviklede i forhold til andre muskler i kroppen, er det nødvendigt at definere et sæt øvelser til at være muligt at udføre en gang om dagen i mindst fire gange om ugen. Når du motionerer du skal tage pauser, så du kan slappe musklerne i benene, og på dette tidspunkt at gnide og ælt de muskler, der er særligt tegnede belastning.

Så, hvordan at svinge benene i hjemmet, viser det næste sæt af øvelser:

- Iværksættelse af venstre fod fod cirkulær bevægelse til højre, og derefter - til venstre. Det samme gentages for den højre fod. Denne øvelse gøres bedst sidder på en stol.

- Bly i turn ben til siden, frem og tilbage, overvinder kraften af modstanden af gummiet bandage, som er fastgjort til ankelledet. Den anden ende af bandagen er bedre at knytte til bælte højde til en fast støtte i en afstand på omkring 2 meter meter.

- "Raising Gakkenshmidt" - hug på tæerne, mens du holder bag korsbenet i armslængde af baren. Samtidig, ånder ud, crouching, og ånde - glatning benene.

- Alternativt derefter ene ben, så den anden er nødvendig for at udføre fjederen svinge op og ned i en lunge, hænder på samme tid er på båndet. Du kan gradvist øge belastningen, tilføjer den bøjede arm håndvægt som kan udskiftes med plastflasker fyldt med vand eller sand.

Svaret på spørgsmålet "Hvordan man opbygger ben derhjemme?" Kan kun opnås med regelmæssig træning, med en gradvis stigning i belastningen. På dette tidspunkt kan den øges og hastigheden af bevægelsen. Meget nyttig er "bølge træning" for benmusklerne. Dette er, når belastningen i klasseværelset styrkes, så svækket. Glem ikke, at du ikke kan holde vejret, og motion er bedst foran et spejl til at kontrollere kropsholdning.

Således hvordan at pumpe op benene derhjemme, fortælle livsstil og aktivitet af mennesket.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.