SkønhedHudpleje

Om at deltage i Mon Platin Beauty Academy

Mit toiletbord er fyldt med forskellige kosmetiske produkter - den er fuld af forskellige mærker og sorter.

Cremen til normal hud er ved siden af masken til huden af en fedttype. Der er også serum til tør hud, og selvfølgelig er israelsk kosmetik baseret på sort kaviar fast etableret i mit arsenal.

Men jeg ved med sikkerhed uden kompetent og særlig pleje, huden blår og tørrer, og hvis det bruges forkert, er det muligt at skade selv det dyreste og højkvalitetsprodukt!

Her er de konklusioner, jeg lavede efter marts til Moskva Academy of Beauty Mon Platin.

Først. Vi kan være stolte af rigdommen i forskellige mærker, hvis vi taler om et klædeskab, men hvis det handler om at passe på en person, skal harmoni sejre.

Hvis du ofte ændrer makeup-mærket, kan du nemt få en negativ hudreaktion over for de aktive ingredienser. Vi vil have dette? Selvfølgelig - nej!

Konklusionen er indlysende, det er bedre at vælge et enkelt mærke og bruge midlerne fra en linje.

Når det kombineres, vil en fugtighedscreme og rynkeserum fra Mon platin sort kaviarindsamling give et effektivt resultat, men hvorledes, da de helbredende egenskaber for israelsk kosmetik baseret på sort kaviar, længe har været kendt blandt tilhængere af naturlige produkter.

Forfatterne af linjen Mon platin sort kaviarindsamling har allerede forudset alt for os. Cremen vil fugtige huden, øge dens beskyttelsesfunktioner, gøre huden smidig og elastisk!

Hvad er brugen af serum? Det er meget enkelt, det forbedrer effekten af cremer, forbedrer udseendet af ansigtshuden.

På grund af hvad er denne effekt opnået? Takket være uddragene af serumet.

Orchid - har en blødgørende og fugtgivende virkning, fjerner irritation, øger elasticiteten, forbedrer cellernes evne til at regenerere, aktiverer produktionen af et cytokin (langlevelsesgen).

Grøn teekstrakt - fjerner rødme, eliminerer overskydende fedtindhold, trænger godt ind, på grund af dette virker det og på dybe lag af epidermis og på dermis. Derudover forbedrer den mikrocirkulationen og derved stimulerer produktionen af sin egen hudkollagen.

Aloe ekstrakt - har en baktericid, tonic effekt. Har fugtighedsgivende og fotoprotektiv egenskaber. Har bio-stimulerende, sårhelende og foryngende effekt. Jeg synes, det vil være overflødigt at beskrive de nyttige egenskaber ved kamille, de er allerede kendt!

Ikke alle damer, de ved, at E-vitamin hurtigt kan oxideres og reaktiveres ved at interagere med C-vitamin. Skaberne af produktlinjen i ansigts-kosmetik til ansigtet gav alt, hvad der ville have vitamin E og C, til tiden.

Vores vigtigste mission er ikke at blande sig i en flok forskellige mærker, og hold dig til en serie!

Det næste øjeblik, jeg lærte, da jeg besøgte Mon Platin Academy of Beauty - skal huden hvile. Det betyder, at det er bedre at glemme for altid om ønsket om at dække dig selv med en elsket alt på én gang. Hvil skal forstås som en pause i kurserne, når du kan ændre næringsstoffet til en fremragende sammensætning. For eksempel er en maske af skønhed baseret på naturlig sort kaviar fra mon platin sort kaviaropsamling, fugtig huden stærkt og øger sin tone. Fremstillet af unik teknologi af to-trins absorption (МР269), med unikke kapsler af vitamin A og Е, opløses under påføring på huden, der indeholder mineralske stoffer. Dette luksusprodukt indeholder Acetyl Hexapeptide 3, som er et sikkert alternativ til Botox. Hvis det påføres regelmæssigt, reduceres rynkernes sværhedsgrad og forhindrer udseendet af nye. Maskinen genopretter og nærer den "trætte" hud, medfører løft.

Og endelig den tredje konklusion: Selv fra den mest superdygtige fløde, bør du ikke vente på effekten, hvis den ikke er korrekt valgt til din hudtype. Således kan du let ikke fjerne hudmagfektioner og forværre dem endog. Før du bryr dig om huden, skal du studere det! Som du ved kan huden være af fire hovedtyper: normal, tør, olieagtig og kombination, bortset fra dette er der klassifikationer af andre tegn, fx fading, følsomme osv. Der er mange forskellige måder at bestemme typen af hud på egen hånd, men du er enig, det vil være mere pålideligt at stole på en professionel. Det er enkle sandheder, men vi glemmer dem ofte.

Forresten tog turen til "Mon Platin Academy of Beauty" mig meget glæde, især i betragtning af at høringen af en certificeret kosmetolog er helt gratis! I halv time modtagelsen fastslog ekspert typen af min hud (indtil nu tænkte jeg, at min hud var af normal type, den var blandet), målte niveauet for aldersændringer, forklaret detaljeret om den indviklede hudpleje af min type, instrueret, hvordan man bedst kunne bruge og Det kan give et ekstremt negativt resultat. Fra nu af kan jeg bruge israelsk kosmetik baseret på sort kaviar og være sikker på at jeg gør alt rigtigt!

Indgangen til "Mon Platin Academy of Beauty" foregår på hjemmesiden og på telefon +7 (495) 227-05-19.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.