SkønhedHudpleje

Et par ord om hvordan man fjerner cellulite fra lårene og skinkerne derhjemme

Trods det faktum, at cellulite forfulgte kvinder til enhver tid, blev det et problem relativt nylig. Før denne kosmetiske fejl simpelthen ikke blev bemærket, blev det betragtet som normen. Nu gør de fleste af de retfærdige sexkvinder alt for at bekæmpe denne "værste fjende". Og nogle gange fuldstændig ufuldstændig.

Sagen er at for at opnå en udtalt og vedvarende virkning, før du fjerner cellulite fra lår og skinker, skal du forstå, hvad det er, og hvad det fremgår af. Og først da kan du købe fløde og skrubber, tilmelde dig massage og gymnastik, og også se efter en recept til en effektiv kost.

Om naturen af cellulite

Som det er kendt, lider kvinder af manifestationer af denne sygdom, men mænd undgår det (med sjælden undtagelse). I de fleste tilfælde betragtes cellulite som en kosmetisk defekt (det vil sige det er praktisk talt ufarligt, bare forkæler udseendet), men i de sidste trin kan det allerede betragtes som en sygdom, da der kan være problemer med blodcirkulationen, forringelse af individuelle væv og andre ubehagelige og irreversible processer. Men de fleste kvinder kæmper i anden fase af udviklingen, når sundhedsfaren er lav.

Indledningsvis udvikler virkningen af appelsinskal, som er så had af alle damer, som følge af underernæring, stillesiddende livsstil, stofskifteproblemer og under påvirkning af hormonelle og genetiske faktorer. Subkutane fedtceller prolifererer, deformerer de tilstødende områder af andre væv, hvilket resulterer i grober og uregelmæssigheder.

Tænk på, hvordan man fjerner cellulite fra lår og balder i tredje eller fjerde fase af sin udvikling, det er allerede noget sent. Her, som i ethvert andet felt, fungerer princippet: jo tidligere - jo bedre. Men selv i de tilfælde, hvor det ser ud til, at der ikke er nogen vej ud, er fortvivlelse ikke nødvendig. Med en omfattende og systematisk tilgang kan du løse ethvert problem på ethvert niveau af kompleksitet.

Korrekt ernæring

Sådan fjerner du cellulite fra skinkerne og lårene? I starten skal du analysere din kost. Mest sandsynligt er det nødvendigt at holde sig til en bestemt diæt, så effekten er hurtigere og bæredygtig. Og det betyder ikke et fald i kropsvægt - "appelsinskal" plager ofte slanke og endda tynde piger. I første omgang anbefales det at rense lymfekroppen og kroppen som helhed. Til dette formål er der specielle ernæringsordninger og præparater. For forebyggelse er det ønskeligt at udelukke fra diæt sodavand (især sød), erstatte den med naturlige saft og rent vand, mad fra hurtigmat og snacks. Og slik og saltholdighed bør minimeres. I menuen skal der nødvendigvis være grøntsager, korn, umættede fedtstoffer og maksimalt naturlige produkter. Hvis fra barndommen at spise ordentligt og spille sport, så opstår spørgsmålet om, hvordan man fjerner cellulite fra hofter og skinker, simpelthen ikke. Hvis det allerede er opstået, bør kosten absolut være opmærksom.

Fysisk aktivitet

Mange kvinder forsøger at tabe sig og slippe af med cellulite samtidig med at torturere sig med mange timers motion i gymnastiksalen. Faktisk er den fysiske anstrengelsens rolle i kampen for harmoni og skønhed meget stor, men det er ekstremt vigtigt ikke mængden af øvelser, men kvaliteten (det vil sige det er nødvendigt at vælge det rigtige program). For eksempel, at tynde din hud, rådgiver eksperter om morgenen. Men dem, der tænker på, hvordan man fjerner cellulite på hofter eller underliv, anbefaler stærkt motion "cykel" eller vekselvis hæve flere lige ben (en ad gangen). Alt skal gøres på en plan overflade (f.eks. På gulvet).

Kosmetiske procedurer

Dem, der tænker på, hvordan man fjerner cellulite fra lår og balder uden besvær, kan du straks opgive dette venture. For penge brugt på fløde og indpakninger, vil simpelthen blive kastet til vinden, hvis procedurerne ikke ledsages af kost, motion og massage. Men med en omfattende tilgang kan man forvente en god effekt selv fra billige masker og olier.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.