ComputereUdstyr

Hvordan man vælger en fuld størrelse hovedtelefoner? Top model: gennemgang, rating

Når det kommer til at lytte til musik i High-End kvalitet, tilstedeværelsen af den tilsvarende klasse af afspilleren er ikke nok. Rigtig musikelskere har brug for fuld størrelse hovedtelefoner, som kan give ikke kun surround sound, og helt lukke adgang til udefra kommende støj af verden. Disse højttalere er interesseret ikke kun musikelskere - elskere af dynamiske computerspil også passe på dig selv sådanne produkter.

Style eller kvalitet?

I medierne er der en opfattelse af, at vælge High-End akustik hårde musikelskere samt producenter i forfølgelsen af tiltrækningskraft ofte glemmer brugervenlighed og lydkvalitet. Det er svært at argumentere for alle kunder, der vælger i budgettet klasse selv fuld størrelse hovedtelefoner, lad ikke lyden ud. Derfor, i denne artikel, er læserne inviteres til at gennemgå kun kvaliteten af akustik, som er i stand til at give nydelse for brugeren bekvemmelighed og High-End lyd.

Det andet kriterium, som vil blive gjort opmærksom på den potentielle køber, er brugervenligheden og pålideligheden af designet. Alle produkter, der er resultatet af fysisk pres var blevet forværret (at dømme efter de anmeldelser af ejere), betragtes i revisionen vil ikke. Som for stil og udseende, er det værd at bemærke, at i rating af højttalerne er en hel del interessante tilbud fra forskellige producenter, uanset prissegment. Kort sagt, er hvad man skal vælge.

billig løsning

Musikelskere vil være svært at gå efter akustikken i budgettet klassen (1.000 rubler), men spillerne vil være i stand til at finde interessante tilbud. De fleste full-size hovedtelefoner i dette segment er repræsenteret ved G-Cube. En kendt producent introducerede markedet flere modeller af GHS-170R, der kun har ydre forskel. Forvirrer kun markering på plasthus, som fastslår, at produktet er fremstillet i Amerika.

Med hensyn til alle de kendte mærke A4Tech, er det i budgettet klassen scorede kun ét produkt, som spillerne er opmærksomme på. Model SB-500U har ikke kun indbygget lydkort, men også udstyret med en ekstra subwoofer, som er i stand til at spille rollen som en subwoofer, der simulerer et system 2.1. Lad til desktops sådanne akustik og ikke ejer, men dens lyd er tilstrækkeligt for mange dynamiske spil.

et rigt udvalg

Middelklassen er vanskeligt at foretage en rangordning af fuld størrelse hovedtelefoner, fordi mange producenter er i stand til at levere en anstændig produkt i den prisklasse 1-2 tusind rubler. At dømme efter de anmeldelser af sælgere, kan salget leder betragtes akustik Panasonic RP-HT161E. Den japanske producent har opfyldt hovedtelefoner i den klassiske stil, gav dem en to meter kabel mini-jack og indstille en bred vifte højttalere (10 Hz-27 kHz).

Det gik ikke ubemærket hen produkt Philips SHP2500. Stadig 6 meter kabel fra dem. Kvaliteten af lyd problemer opstår med hensyn til brugervenlighed. Det forvirrer en stiv plast bøjle, der let kan brydes, hvis de ikke håndteres korrekt. Mærker A4Tech, Sven og Edifier lov til at forestille markedet komfortable og meget interessante talere, men at dømme efter de anmeldelser af ejere, kvaliteten af deres svage afspilning, især i de lave frekvenser.

En interessant forslag

I et tilgængeligt prisniveau kun to produkter var i stand til at tiltrække sig opmærksomhed fra købere, der leder efter en fuld-størrelse trådløse hovedtelefoner. Akustik Rapoo Wireless Stereo Headset H1030 giver dig mulighed for at nyde lyd i høj kvalitet i en radius af ti meter fra kilden til at spille. Én batteriopladning varer i 6 timers kontinuerlig lyd. Akustik er en meget høj kvalitet indbygget mikrofon, som uden støjreduktion viser fremragende stykke arbejde. Forvirre et touch knapper og akavet bue, der ikke vil arbejde for brugere med en oval struktur af ansigtet.

Hovedtelefoner Gemix BH-05 Bluetooth rettet mod musikelskere. Producent især lagt vægt på lydkvaliteten. I mange butikker er denne højttaler bruges af sælgere til at demonstrere ydeevne Hi-Fi-systemer. Brugere kan ikke lide en plastik pandebånd - det er lidt spinkelt, så håndterer omhyggeligt hovedtelefoner bedre.

Lidt om headsets

Full-size hovedtelefoner med en mikrofon meget populære blandt gamere. Den vigtigste opgave for sådanne anordninger - at give brugeren ikke kun lyd i høj kvalitet, men også at beskytte mod støj udefra. Mange højttalere med en integreret mikrofon pickup problem end og afvise opmærksomhed købere. Derfor er mange fagfolk anbefale at lede efter de hovedtelefoner med modtageren separat afledt lyd.

Kun to af de helt er ikke negativt i de anmeldelser af ejerne: Philips SHM1900 og Plantronics Audio 345. Ganske velkendte producenter har fokuseret ikke alene på kvaliteten af lyden, men også et lydsystem værdig til en mikrofon. Som for nemheds skyld, bliver brugeren får valget, fordi repræsentanterne er Philips hoved og Plantronics er fastgjort til bagsiden af hovedet.

parallel verden

Den dyre klasseværelse er svært at finde repræsentanter for budgettet segment, fordi markedet for disse anordninger er ikke særligt populære blandt gamere. Grunden til, at - den høje pris (2-5 tusind rubler). Dog er fuld størrelse hovedtelefoner anbefales stadig vælge den til denne kategori, fordi verdens førende inden for produktion af højttalere sætte deres produkter bare i dette segment.

Fremragende lydkvalitet, komfort og en høj styrke krop kan prale AKG K 518 enheder Neon, TDK ST700, Sennheiser HD451, Marshall Major, Koss SB49 og JBL synkronisatorer E30. Enhver musik fan vil enige om, at denne klasse præsenterer alvorlige mærker. Men der er en anden interessant produkt, som var i stand til at flygte til toppen af herlighed, bliver skabt i anlæg til produktion af computer dele. Name it - Kingston HyperX Cloud Core. Ekstern mikrofon, som kan frakobles på alle, lydkvalitet, komfort, holdbarhed og stil tillade os at kalde disse hovedtelefoner er de bedste køber i denne prisklasse.

Når kvaliteten er ikke nok

I segmentet for dyrt, når prisen på hovedet højttaler i intervallet 10-30 tusind rubler, begrebet "lydkvalitet" er ikke længere betragtes som a priori, fordi det er til stede. Blandt producenterne af kampen for køberen der er en meget alvorlig: bygge kvalitet, brugervenlighed, udseende, funktionalitet og udstyr - alle tager sigte på at gøre opmærksom på dit produkt.

Før du vælger en fuld størrelse hovedtelefoner, skal brugeren bestemme den type forbindelse. Efter alt, som en billig segment, hovedpine højttaler er kabelbaseret, trådløs og kombineres. I den dyre segment fokuserer på bekvemmelighed og kontrol - knap bør ikke irritere, at kablet skal være lang nok, og mikrofonen, hvis den findes i sættet, bare skal kunne fjernes.

Når du ønsker perfektion

Berømte taiwanske mærke Asus introducerede deres hovedtelefoner vision Strix 7.1 Sort model. Navnet taler for sig selv: enheden er udstyret med et 7.1 surround sound-system. Ud over høj lydkvalitet højttaler og mikrofon ideelle job, producenten har endnu ikke overraske kunderne. Hovedtelefonerne har deres egen modtager, hvilket gjorde en separat enhed og er tilsluttet via USB til computeren. Det var ham, der afkoder stereolyd i surround sound. Opsætning og styring af dem har nogen analoger blandt de andre enheder i den dyre segment.

Der er en fuld størrelse hovedtelefoner, en gennemgang af, som fortjener opmærksomhed købere. Name dem - Sennheiser HD 7 DJ. De er beregnet til professionel brug af DJs i dansesteder. Foruden lyd af høj kvalitet, denne højttaler fungerer i frekvensområdet 8-30 Hz og 000 har en forøget styrke.

Elite klasse er overalt

Konventionelle fuld længde studio hovedtelefoner har en relativt høj pris (over 50 000), henholdsvis mange indenlandske forhandlere mener, at de skal være placeret i elite klassen. I virkeligheden er det de sædvanlige High-End enheder, der er designet til musikere, sangere og andre førende lyser. På lige fod med afspilning af indspillet musik af høj kvalitet, det vigtige kriterium for dem er brugervenlighed. Fordi musikere nødt til at tilbringe timer i studiet, og det ubehag de naturligvis ikke brug for hovedtelefonerne.

Lederen af salget i dette segment betragtes tre produkter: Beats Pro Over-Ear Headphones, Sony MDR-7520 og Sennheiser HD 630VB. Der er tilfælde, hvor den bedømmelse af de bedste hovedtelefoner gated efteråret og Blue Microphones Mo-Fi, men polukilogrammovy vægt skaber forvirring blandt mange potentielle købere.

Som konklusion

Faktisk er fuld størrelse hovedtelefoner på hjemmemarkedet vælge nemt. Det er kun nødvendigt at bestemme kravet: give fortrinsret til pris eller kvalitet. Efter alt, er den gyldne middelvej i dette segment af markedet ikke eksisterer. Billige hovedtelefoner er meget muligt at købe til en pris på 3-5 tusind rubler. Men musikelskere, der ønsker at nyde den High-End kvalitet og lyttekomfort, et bedre valg til at udføre den dyrere segment, hvor omkostningerne til titusinder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.