RelationerBryllup

Bryllup indretning. Hvordan at gøre det unikt?

Den vigtigste dag i livet af et ungt par i kærlighed - er naturligvis, brylluppet. Dag, når du ønsker alt skal være på højeste niveau, og det er vigtigt - ikke ligesom overhovedet. Dette kan kun opnås på to måder: du kan bestille eksklusive bryllup indretning i trendy og dyre designer eller gøre det selv. Hvis det ikke er muligt at gennemføre den første mulighed, og der er masser af ledig tid, så skal du ikke tøve med - vi skal begynde at inkarnere den anden.

Vi gør bryllup briller

Bryllup indretning med deres hænder gør ikke så svært, som det måske ser ud. Lad os starte med de nemme, men meget vigtige - design bryllup briller, der bliver en familie arvestykke for livet. Det er nemt at gøre dem utrolig smuk med hjælp af farvede glas maling. Det kræver etiketter skitse, maling, tynd pensel, håndklæder og hårtørrer. Overfladeaktive briller affedtet med acetone, limet etiketter, og er farvet, som børn farvelægning. Hårtørrer tørre dem deres kunst og eventuelt tilbageholdt eller fjernet klistermærker. Benene kan altid dekorere med silkebånd eller buer.

Med varmlimpistol dekorere briller kan krystaller, perler, strå eller hele sange fra disse materialer. Dekoration til briller kan tjene som blonder, men med dem, du er nødt til at være meget forsigtige og pæn - det "ikke tilgive" fejl.

I lighed med briller kan være dekoreret med en flaske champagne. Gør det unikt, og det ville være den bedste gave til æresgæst ved et bryllup, eller til den højeste betalt for det.

Place tilbyder pænt

Moderne par at tage sig af deres gæster og er enige i forvejen, nogen omkring det samme bord for at matche de interesser og alder, når folk vil blive behageligt. For at gøre dette, skal du lade spilleborde med navne, som du kan gøre usædvanlige og mindeværdige - det er også en form for bryllup indretning. De er formet i stil og farver af brylluppet, men der er muligheder:

  • farvede flag på tandstikkere;
  • hjerter på cocktail paraplyer;
  • Enhver form for papir fastgjort til skallen (egnet til marine bryllup).

papir boom

Alle er vant til at se bryllup indretning skabt af levende eller kunstige blomster. Men af en eller anden grund er det svært at finde folk, der har alt dette ville ske på den mest almindeligt papir. Skønheden i dette materiale er, at det kan være enten ren hvid eller farvet, og vigtigst af alt - at produktet er den eneste af sin slags. Klar fokus for denne udstyrsstykke til at blive et papir bue. Den væsentligste betingelse: blomsterne må ikke være rynkede, du ønsker at skjule spor af lim og hæfteklammer fra stiplera.

Hallen kan hænge papir pomponer i forskellige farver og størrelser, samt guirlander. Af farvet papir, kan du bygge en kæmpe blomst og gøre en mindeværdig oplevelse for unge foto, vil bryllup indretning af denne plan være en overraskelse for alle gæster. Hvis vi valgte at designe papir bryllup, brudens buket bør være en mere twist. Hver blomst kan være lavet af et bølgepap, eller det er muligt, i stedet for farver på benene gør sommerfugle. Bouquet vil være en lys og sand, vil have følelsen af, at de er ved at tage fart.

Uanset bryllupsfest indretning, vigtigst af alt, til den nyoprettede familien var domineret af kærlighed og harmoni, som altid hente inspiration fra værker af ...

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.