BilerBiler

"Audi A6" (vogn): Tekniske specifikationer og overblik

"Audi A6" - en populær bil i det tyske selskab i business class. Det første eksemplar på stregen i 1994. Modellen er produceret til denne dag. Denne artikel beskriver de særlige kendetegn ved bilen, især stationcar.

model historie

A6 erstatter den forældede "Audi 100". I 1994 lyset kom A4-modeller A6 og A8. lineup lineup bestod af to muligheder - en sedan og "Audi A6" (vogn).

Liget af den første generation havde en række C4. Produceret bil med to forskellige motorer - benzin og diesel. Model varede indtil 1997 med kun én restyling. Skaberne har ændret udseendet af kofanger og forlygter. Resten af maskinen forbliver den samme.

Den anden generation - C5, som vil blive drøftet i denne artikel. "Audi" besluttet at bygge en model fra bunden, så helt erstattet bilen platformen. "A6 Audi" (stationcar) er blevet endnu mere rummelig og mere komfortabel. Udseende bil har også gennemgået forandringer. Design er mere moderne og elegant i alle detaljer - fra kofanger til optik og dørhåndtag. En stationcar version af stål under dannelse af en 7-udførelsesform med en lokal præfiks Avant. For flere detaljer om det, så læs videre.

Den tredje generation af A6 har en krop indeks på C6. Frigivelse af biler begyndte i 2004. Kroppen design er helt anderledes end sin forgænger. Shape viste sig hurtigere og akut. Forrige krop i forhold til dette virkede det meget roligere. I 2008 har bilen undergået restyling. Lidt frisk kofanger og optik, resten af skaberne besluttet ikke at røre ved noget. Også fortsatte i tredje generation version af "Audi A6" (vogn).

Sidste generation af i dag - C7. Bilen er lavet i samme stil som hele modelprogrammet. Aggressive linjer, LED-lys, klassisk gitter - hele ser meget imponerende, i forhold til den forrige udgivelse. Siden 2011, maskinen leveres med de "Audi" transportører hidtil, uden ændring i kroppen eller motoren rækkevidde. Vi går nu over til anden generation af revisionen i stationcar.

Udseende og interiør

Hvis vi sammenligner alle generationer på samme tid, det er den version af C5 ser den mest fredelige og rolige. Glatte og lige linier, afrundede optik (forreste og bageste). Denne bil er ikke sporty eller aggression. Selv hjulene ser neutralt. Især stille denne bil ser i den version "Audi A6 C5" (vogn), som kaldes Avant.

Ring bilen rummelig indvendig vil være lidt forkert. På grund af den nye base bilen har vist sig meget rummelig. Ud over de grundlæggende to rækker af sæder i bilen er der en ekstra række, som nedbrydes i bagagerummet, hvor det er nødvendigt. I denne egenskab og bagagerum volumen reduceres en smule.

tekniske egenskaber

"Audi A6" (stationcar) har en temmelig bred vifte af motorer. Benzin udførelsesformer indbefatter tre versioner: 1,8 liter og 180 hk motor, 2,7-liters og 254 hestekræfter, 4,2 liters og 340 hestekræfter under hætten. Alle modeller kan udstyres med både mekanisk 5- eller 6-trins gearkasse, samt 4 eller 5-hastighed automatisk.

Version "Audi A6" (diesel, touring) udstyret med følgende enheder: 1,9-liters 110-hk motor og 2,5-liters og 180 hestekræfter. Den første motor turboladet. Køretøjer med en dieselmotor er også udstyret med manuel eller automatisk transmission.

resultat

"Audi A6" tredje generation stationcar - en business-class og familiebil i en enkelt løsning. Mange mennesker kan ikke lide det på grund af dets middelmådige design, men funktionalitet og pålidelighed denne bil ikke holder. Bare se på den aktuelle popularitet af denne model - en stationcar er stadig der er en efterspørgsel på det sekundære marked. Og det er et tegn på, at tyskerne viste sig fremragende og velafbalanceret bil.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.