ForretningSpørg eksperten

Pokemon Chimchar: alle oplysninger om kæledyr

Pokemon Chimchar er en start er den fjerde generation af pocket monstre. Det findes i Sinnoh regionen, og har sin egen evolutionære linje. Temmelig stærk fighter, og fans skal vide om ham alle oplysninger.

Et sammendrag af arten af

Pokemon Chimchar tilhører forskellige typer af brand, hvilket er ganske sjældent i spil og serien. Han er som en abe, selv om, og har en blid natur. Han kan lide at flytte en masse træer sten og endda fladt terræn. Det kampfly kan ikke længere holde pokebole, ellers vil det blive vist skadeligt. Pokemon Chimchar er anderledes i, at det er meget vanskeligt at tæmme. Samtidig finder det til fiskeri i den åbne verden er meget vanskelig. De har altid holdt i grupper og beskytte hinanden fra uventede gæster. Hvis træneren vil være i stand til at fange og venner med denne brand barn, vil det være sandt, og voldsomt forsvare ejeren i enhver situation. På trods af sin lille størrelse, kan Chimchar vise utrolige mod.

Evne og evolution

Evolution Pokemon Chimchara spil finder sted på det 14. og 36th niveauer, ligesom alle skabninger starte. Først forvandler han ind i en hård og bevægende abe Monferno og sidste form Infernayp. Enheden har en stærk flammer på hans hoved og kraftige poter og ben. Med lemmer det kan forårsage alvorlige fysiske angreb, der kan fungere, når flammen ikke hjælpe. Sam Pokemon Chimchar har medfødte evne til at skyde. Den mest magtfulde af dem er "Polyhanie". Med denne færdighed kæledyr forstærker alle deres angreb ved hjælp flamme til det halve. Det tilføjer raseri i kamp, og Chimchar derfor kan kæmpe med fjenden er meget stærkere end ham. Blandt andre angreb er det værd at bemærke, at muligheden for at udvikle "Wheel of Fire", "blæse halen," samt "En strøm af ild." For enhver træner at have i samlingen Chimchara vil være en reel velsignelse, og hvis det er muligt, fordi det absolut værd at fange.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.