Kunst og underholdningLitteratur

Esenina barn. Børn var Yesenin? Hvor mange børn havde Esenina? Børn Sergeya Esenina, deres skæbne, fotos

Russisk digter Sergeya Esenina vidste absolut hver voksen og barn. Hans værker er fulde af dyb mening, hvilket er tæt på mange. Esenina digte med stor fornøjelse at undervise og fortælle eleverne i skolens, og huske dem gennem hele deres liv. Det lader til, at Sergey Aleksandrovich forstår russisk sjæl som ingen anden. Men på trods af berømmelse og anerkendelse af den verdensberømte digter, mange mennesker, der er fortrolige med hans arbejde, ikke ved noget om, hvor mange børn havde Esenina.

Fremkomsten af store talent

Det er overraskende, at der stadig er mange fans af den store russiske digter, har ingen idé om, hvem børnene Esenina. Foto af Sergei Alexandrovich og hans familie er repræsenteret på museet landsby Konstantinovo. Dette sted vil stifte bekendtskab med alle sine slægtninge.

Han blev født September 21, 1895 i landsbyen Konstantinovo. Sergey Zemsky studerede i skolen, og det er værd at bemærke, at den russiske digter forblev i tredje klasse for andet år. Men dette forhindrer ikke han dimitterede med udmærkelse og et bevis for fortjeneste. Efter at Yesenin indtastet Kirke Frelserens Kirke Klepikovsky andenklasses lærers skole. Efter endt uddannelse Sergey Aleksandrovich blev udnævnt til "lærer af latinskole."

Snart besluttede han at flytte til Moskva fra sin fødeby af sin far, der tjente som en ekspedient i slagterforretning.

Personlige liv af digteren

Det var i Moskva Yesenin fik et job i et trykkeri "Foreningen I. D. Sytina." Snart Sergey mødte en smuk og intelligent kvinde Annoy Izryadnovoy. De blev født et forhold, der ikke har udviklet sig til et gyldigt ægteskab.

I 1917 avisen "Forretningsfolk" russisk digter mødtes med Zinaidoy Reyh, som giftede sig den 30. juli.

Det siges, at fans af Sergeya Esenina meget om kvinder russisk digter, men om børn på Esenina, kender ikke dem alle. Det er derfor nødvendigt at præcisere nogle af de faktiske omstændigheder fra det personlige liv af digteren.

Han elskede Yesenin? Familie og børn digter

Sergei Yesenin har børn, som i lang tid var det ikke kendt stort set ingenting. Det skal siges på nuværende tidspunkt er der oplysninger, som den berømte russiske digter havde fire børn.

Esenina første barn blev født i en borgerlig vielse med Anna Izryadnova - kvinden med hvem digteren mødtes i trykkeriet. De kom sammen hurtigt, og for mange var det ikke en overraskelse, fordi der i en fremmed by, hvor der ikke var en nær og kær person, Yesenin følte mig alene og helt unødvendigt at nogen. Han havde brug for forståelse, omsorg og hengivenhed, og Anna har netop været den person, der gav den russiske digteren hvad han ville mest. Hun blev hurtigt til Sergei og elskerinde, og sygeplejerske. Hun støttede hans ønske om at være en digter, i modsætning til alle de pårørende og folk tæt på ham. Det var efter et møde og udvikle relationer med Izryadnova Yesenin kom det hus, hvor han altid ventede på og elsket. Der kunne han nemt læse digtene taler om nutidige digtere og ikke være bange for, at det ikke vil forstå og vil fordømme.

I marts 1914 Sergey og Anna indgået en borgerlig vielse og begyndte at opdele det fælles liv. Mange mener, at dette blev besluttet, efter at nyheden om, at der venter på Izryadnova Esenina barn.

Fødslen af den første søn

December 21, 1914 en kvinde fødte en søn, Yuri Sergeyu Eseninu. Det er værd at bemærke, at drengen blev døbt George. De første dage efter fødslen var den lykkeligste i mit liv nylavede forældre. Anna delt at Yesenin holdt deres hus i perfekt orden. Ovne var istopleny frokost klar til civile ægtefæller. Sandsynligvis de første par dage efter fødslen af sønnen af en russisk digter at vænne sig til det faktum, at han var en far. Han så nysgerrigt på Yura og holdes siger, "Nå, her er jeg en far." Snart Sergey vant til den nye status for ham, jeg elskede sit barn og blev dens pause, rock og synge sange.

Men desværre, lykke i familien holdt ikke længe. En måned senere Yesenin begyndte at leve alene, og i marts, og alle gik til en anden by. Sergei havde nogle gange været i Moskva. Så kom han til at besøge sin søn og ekskone, hjalp dem økonomisk.

På et par små billeder af Jura, kan du se, at drengen altid var dårligt klædt. Hans ansigt forrådte drengen er intelligent ud over hans år. Esenina søn fra en tidlig alder begyndte han at skrive digte, men foretrak ikke at vise dem til nogen.

Yuri - Esenina barn, der tilbad hendes fars arbejde og vidste alle hans digte udenad. Han var også bekendt med de "onde noter" - artikel, hvorefter Sergey næsten ophørt med at genkende og læse. Mest sandsynligt, dette var årsagen til antipati for Stalin og myndighederne i tiden.

Mange mennesker, der elsker og husker værker af den store russiske digter, der beskæftiger sig med spørgsmålet om, hvem børnene Esenina. Deres skæbne er ikke mindre interesseret i de fans, så præcisere et par fakta fra biografi Sergei Alexandrovich.

arrestation af Yuri

Når Yuriy Esenin hvilede i virksomheden, hvor under indflydelse af alkohol gyldne ungdom afspejles på det faktum, at det ville være rart at miste Kreml bomben. Naturligvis blev denne ondskab glemt den næste dag. I 1937 en ung mand kaldet til at tjene. Et år senere blev han arresteret. På vejen fra Khabarovsk til den nuværende Ruslands hovedstad Yesenin Jr. tænkt over anholdelsen, og foreslog, at de var en slags militær lovovertrædelse var overtrædelsen. Men så Yuri havde ingen idé om, at der ikke længe, før en af dem, der var part i samtalen under indflydelse af vin dampe, blev anholdt, og undersøgelsen af ukendte årsager til os besluttede at huske episoden.

Optagelserne af den første søn Esenina

Yuriyu Eseninu opladet. Sætningen - det højeste mål. Dog besluttede efterforskerne til at snyde. Han måtte indrømme sin skyld, for hvilken han, som søn af den store russiske digter, ville ikke have været skudt, men blot sendt til lejren i en kort periode. Han indrømmede, at ikke alene udtænkt til at begå en forbrydelse, men også for at forberede det.

August 13, 1937 Esenina junior skud. Hans mor havde ikke lært af sin afdøde søn, fordi på det tidspunkt, slægtninge til de dødsdømte ventede 10 år uden ret til at foretage personlige korrespondance. Desværre har Yuri mor ikke lever op til denne periode, og aldrig lært, at hendes søn var blevet skudt. Anne døde i 1946 som 55-årig.

På trods af at Sergei Alexandrovich - en af de mest berømte russiske digtere, der vandt et stort antal mennesker med deres kreativitet, mange længe før BBC ved ikke, hvor mange børn havde Esenina. Vi fortsætter med at svare på dette spørgsmål.

Tatyana og Konstantin - Esenina børn. deres skæbne

Den anden kone Sergeya Esenina var Zinaida Reich. Hun arbejdede som sekretær for en af de aviser, som på én gang en velkendt russisk digter bringer sit digt. Kvinden fødte to børn Esenina - Tatiana og Constantine. Men ægteskabet mellem Sergei Alexandrovich også varet meget længe. Kort efter skilsmissen hendes mand Zinaida blev Vsevolod Meyerhold. Børn Esenina - Tatyana og Konstantin - efter at bryde op med russisk digter bragte nye ægtefælle kvinder.

Jeg må sige, at selv efter skilsmissen, de tidligere ægtefæller forblev i normale og varme relationer. Tatiana S. delte, at hendes mor stadig elskede Sergei, og er meget svært at gå gennem hans afrejse fra livet. Også ifølge hende, digtet "Brev til en kvinde" fremstod som et resultat af vanskelige, men intens kærlighed til sine forældre.

Mange mennesker, der er fortrolig med arbejdet i Sergei Alexandrovich, er interesseret i sådanne emner: .. Børnene Sergeya Esenina, deres skæbne, koner, etc. Dette er sandsynligvis på grund af det faktum, at den russiske digter elskede kvinder og de elskede det. Derfor er alle interesseret i, hvordan privatlivet af en kreativ person.

Funktioner relationer

Yesenin jeg kommunikere med deres børn, men aldrig gav dem nogen gaver. Det er værd at bemærke, at det var hans princip. Russisk digter mente, at barnet skal elske sin far ikke til gaver. Meget ofte, naboer forsøgte at finde ud af, hvad en berømt person giver Tatyana og Konstantin, og meget skuffet i Yesenin, da de hørte, at hans far var ved at dem tomhændet. Mange fans af Sergei kreativitet pleje, som børnene Esenina. Foto af Tatyana og Konstantin kan se nedenfor.

Elskede datter af digteren

Jeg må sige, at Yesenin ikke tillod deres børn læse digte af andre forfattere. Han mente, at de skulle læse, lære og kender kun hans arbejde. Tatiana - Esenina barnet, som han elskede meget. Datter har altid været en favorit digter. Først var hun den ældste søn, og så det var interessant at tale med hende. Men Yesenin elskede sin datter mere, fordi det var en nøjagtig kopi, men Konstantin var mere som en mor.

Der var en tid, hvor Zinaida frygtede for deres børn: kvinden pas på, at Yesenin kan stjæle knogler og Tanya. Mest af alt, hun frygtede for pigen, fordi hendes far elskede hende mere. Ifølge den mest Tatiana Sergeyevna, hans mor frygt var ubegrundet.

Mange beundrere af den berømte russiske digter stadig ikke ved, om børn var Yesenin, og hvis ja, hvor meget. Det skal siges, at ud over George, Tatiana og Konstantin blev født et andet barn Esenina.

sidste scion

Maj 12, blev 1924 født Alexander - den fjerde barn Esenina. Hans mor var Nadezhda Volpin. De er venner med Sergei om litterær værksted. Det siges, at i ægteskabet Yesenin og håb udeblev.

Faderen døde, da Alexander var blot et år. I 1933 besluttede hans mor til at flytte til Moskva. Det var i denne by i 1946, den unge mand uddannet fra Moskvas Statsuniversitet.

digte af Alexander

I sin ungdom, Alexander Yesenin-Volpin skrev et digt, der foretrækker at vise kun en snæver kreds af venner. På grund af det faktum, at hans arbejde blev betragtet som "anti-sovjetisk poesi", i 1949, blev en mand sendt til et psykiatrisk hospital for tvangsbehandling. I september næste år, blev Alexander sendt til Karaganda-regionen, fordi det anerkendte "socialt farlige elementer."

For næsten hele sit liv Yesenin-Volpin studerede matematik og filosofi, hvor der flere gange blev med magt placeret på et psykiatrisk hospital.

Hvem er søn af Sergey Yesenin bor i USA og nogle gange kommer hjem. Han er den eneste barn af en berømt russisk digter, der stadig er i live.

Gennem hele sit liv, holdt han mindet om hans far børn Esenina. Listen består af fire personer: Yuri Tatiana, Konstantin og Alexander. Sergei Alexandrovich var interessant, men korte liv, men det lykkedes ham at efterlade arvinger. Alle af dem - børnene virkelig Sergeya Esenina. Deres skæbne var anderledes, men alle deler én ting - deres far var den store russiske digter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.