Af teknologiMobiltelefoner

Hvad hvis Youtube virker ikke?

I øjeblikket er Youtube er en af de mest besøgte websteder, som er indsamlet næsten den største samling af videoer for enhver smag. Her kan du finde næsten alt: korte videoer, og spillefilm. Men gadgets brugere til tider støder på sådan et problem, at Youtube ikke virker. Hvad er det så, kan der gøres?

Først og fremmest skal du sørge for, at enheden er installeret Adobe Flash Player, fordi videoerne ikke vil fungere uden dette program. Nogle gange kan det være forældet version mens behov for renovering.

Det er også en af grundene til, at Youtube ikke virker, kan være et problem med browseren. I dette tilfælde er det nødvendigt at forsøge at opdatere siden. Hvis dette ikke virker, skal gå til webstedet via en anden browser. Hvis der efter 127.0.0.1 localhost der er nogen rækker, skal du fjerne dem. Det er muligt, at det er en virus.

I nogle tilfælde er udbydere bevidst blokerer adgang til populære websteder.

Hvis dette er tilfældet, skal du kontakte support, så vil det sandsynligvis problemet er løst.

For at sikre, at Youtube ikke fungerer af denne grund, er det nødvendigt at bruge nogen anonymiserer.

Hvis input til siden er vellykket - udbyderen bevidst har begrænset adgang til ressourcen.

Det sker sjældent, at grunden til, at du ikke kan bruge webstedet - det tekniske arbejde på det.

Som regel er i dette tilfælde adgang til ressourcen ikke lukket. Samtidig på hovedsiden, er der en meddelelse fra administrationen, at arbejdsstedet midlertidigt er begrænset. I denne situation, er den bedste måde - at forsøge at komme senere, når problemet vil blive elimineret.

Det sker, at Youtube ikke virker på iphone. Denne gadget er en standard program, der giver dig mulighed for at se videoer direkte fra ressourcen. Men hvis du kører det viser en advarsel "Kunne ikke forbinde", kan situationen godt fastsætte en ekstra nytteværdi fra Cydia. Efter komponent vises i enheden, er problemer med at se film i online-mode ikke forekomme.

Hvis Youtube ikke virker på enheden på Android, kan det hjælpe at rette op på situationen ved at følge disse trin. Til en start, anbefales det at åbne den app selv. Det er nødvendigt at køre kommandoen "Ryd data". Endvidere eksperter anbefaler at rydde din cache og indstillinger, der indstilles som standard. Hvis det ikke gav noget resultat, bør du skrive kommandoen "Clear opgradering." I nogle tilfælde opstår der problemer på grund af de seneste nyskabelser hentet. På denne måde er situationen midlertidigt løst, men det betyder ikke, at din ansøgning vil fungere korrekt hele tiden.

Sager, hvor Youtube ikke fungerer, er ikke så almindeligt. Dette skyldes det faktum, at hjemmesiden har en god teknisk support, og er også meget populær blandt brugerne. Hvis du har problemer, er det nødvendigt at kigge efter årsagen, fordi det kan være en simpel virus eller noget mere alvorligt. I mobile enheder, anbefales det at geninstallere programmet eller hente en opdatering til det.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.