Sport og FitnessVægttab

Hvordan til at tabe sig? 5 dage 5 kg - nemt!

Vi ved alle, og eksperter er konstant at sige, at intensiv vægttab negativt påvirker sundheden. Men i dagens verden nogle gange er vi tvunget til at ignorere råd fra ernæringseksperter for en dag gøre et varigt indtryk på andre, hvad enten det er en tur til havet, et møde med klassekammerater eller købe en ny kjole. Så, hvordan til at tabe i 5 dage 5 kg ? Hvordan til at tabe sig så hurtigt som muligt, er det ønskeligt at smertefrit? Hvordan til at tabe de ekstra kilo på en uge, er ikke plaget af gastritis og mavesår i fremtiden, og ikke at vende tilbage den tabte vægt med "interesse" ved udløbet af perioden for kosten?

Den vigtigste regel at huske, indstilling selv en sådan opgave som "at tabe sig i 5 dage 5 kg": at forberede en ændring sædvanlige måde at leve på. Selv hvis du har sat et mål at tabe et par kilo på kort tid, så er du helt sikkert klar til noget!

Bare et par regler for, hvordan man kan tabe sig i 5 dage 5 kg:

1) Enhver intens og yderst effektivt vægttab proces er baseret på begrænsning af den mad, du spiser. Vægttab omfatter ikke kun kost, men også forbedret motion. Den mest markante effekt vil være, hvis din sultestrejke vil blive kombineret med sporten, men uddannelse bør være medium-tyngdekraft, og den aktive og magt.

2) Enhver kost, der vil hjælpe dig med at fjerne overskydende vægt hurtigt, kan ikke bruges i længere tid. Du ønsker bestemt ikke at lide af helbredsproblemer. Grundlæggende er alle kost bygget på forbud. Tilladelse modtager en lav-kalorie mad, kan du ikke spise slik, salt, sukker. Fødevarer er erstattet af rigelige drikke (mindst 2 liter om dagen). Pei almindeligt vand eller grøn te, mættet organisme friskpresset juice, i hvilken en flerhed af vitaminer.

3) Når kroppen er frataget den intense vægttab er ikke kun ekstra kilo, men næringsstoffer også. Det er nødvendigt for at kompensere for de tabte vitaminer og sporstoffer, da det ellers vil føle træthed og svaghed i kroppen på den dag, for hvilken alt dette blev startet. Tal med din læge og begynder at tage et kursus af vitaminer. du kan også drikke proteinkomplekser, erstatning af kroppens kosten proteiner. Proteiner aktiverer den aktive muskel aktivitet.

4) Forbered dig på en transformation på forhånd. Hvorfor har du brug for at slippe af med de ekstra kilo? For at forbedre selvværd? Måske din figur og uden forbedrede kostvaner er i stand til at tiltrække sig opmærksomhed fra det modsatte køn? Sørg for, at du er smuk og spektakulær uden misbrug af kroppen, ånd selv på en positiv måde.

5) Hvis du formår at få resultater, og for at løse spørgsmålet: "Hvordan til at tabe i 5 dage 5 kg", ikke stoppe. Smid ikke motion, se din kost. Det er ikke nødvendigt igen lange ud efter "forbudne frugt", fordi de kun bringe skade kroppen. Det er ikke nødvendigt at tvinge din krop pludselig ændring deres traditionelle levevis, skal alle ændringer ske gradvist.

6) Hvis du har tid, ikke en masse (i ugen), og det er nødvendigt at tabe lidt, den stive rammer for at drive sig selv er ikke det værd. Hvis du tror, hvordan man kan tabe sig ved 1 kg om ugen, nachto denne uge med udrensning. Vand, grøntsager og frugter - alt du behøver. Resultatet vil være ikke blot figuren, men også i ansigtet, fordi forlade hævelser og træthed.

Mange af pigerne sætte en mere langsigtet problem, og beslutte , hvordan man kan tabe sig i 3 måneder til 15 kg. Hvis du har sat sig som opgave at tabe i det lange løb, så være klar til en hård kost og aktiv livsstil. Også i kampen mod overvægt kan hjælpe massage, gymnastik, jogging, sauna, swimmingpool mv En gang om ugen er du nødt til at arrangere en sultestrejke, bør andre dage strengt overvåge mængden af kalorier og sunde fødevarer. Foruden grøntsager og fedtfattig fermenteret mælk, bør korn i kosten være en masse vand. Og, helt sikkert, vi skal ikke tale om, hvad du har brug for at glemme alt om de boller, chokolade og stegte kartofler.

Uanset opgave, du er i øjeblikket ikke sætte: tabe i en uge, måned, seks måneder, så husk at det vigtigste er sundhed og selvtillid!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.