Hjem og familieGraviditet

Enkle tips hvordan man tænker naturligt tvillinger

Det vil ikke være en hemmelighed for nogen, at enhver kvinde ønsker at blive mor. Nogen ønsker at tage ud pigen først, nogen - en dreng. Der er dog kvinder, der ønsker at få en sådan jackpot - blive gravid med tvillinger. Om, hvordan du tvillinger naturligt opfattes: hvad du skal gøre for dette, og om det er værd at tage et sådant skridt - du vil tale om alt dette i denne artikel.

Definition af koncept

I begyndelsen er det nødvendigt at præcisere lidt, hvad tvillinger tværtimod adskiller sig fra tvillinger. Identiske tvillinger opnås, hvis et æg befrugtes og derefter opdeles i to dele. Tvillinger opnås, hvis kvindens organisme af en eller anden grund har udviklet to æg til befrugtning, der "behandler" to forskellige spermatozoer.

Medicin til hjælp

Først og fremmest bør det siges, at der er forskellige måder at planlægge graviditet på, herunder mangfoldighed. Start bedre med medicinske muligheder. Så hvordan kan du tænke tvillinger? Sandsynligheden for denne kendsgerning stiger i tilfælde, hvis en kvinde gør kunstig insemination. Alt fordi for forsikring læger rejser et par æg (i reserve). Muligheden for at tænke tvillinger øges også, når en kvinde behandles for infertilitet og tager visse stimulerende stoffer, der er designet til at dyrke et æg, brud på follikler osv. Med denne form for indgreb får kroppen naturligt en rystelse og kan skabe flere æg, som også kan befrugte uden problemer. Der er også den opfattelse, at når man tager visse hormonelle stoffer, øger det også sandsynligheden for at opfatte tvillinger. Men jeg vil gerne sige det alene for at tage sådanne stoffer kun for at føde tvillinger, i det mindste urimeligt og skadeligt for deres eget helbred. Og hvis damen stadig beslutter at vælge denne metode, skal hun nødvendigvis konsultere lægen.

Hvad er der brug for?

Kvinder er dog ofte interesserede i spørgsmål om, hvordan man kan forestille sig en naturlig tvilling, og hvad du skal gøre for dette. Så der er flere punkter, som naturen selv forudbestemmer, og det er simpelthen umuligt at provokere:

  1. Arvelig faktor. Af særlig betydning er i dette tilfælde den feminine linje af slægten, fordi den genetiske disposition for tvillingernes opfattelse oftest overføres fra mor til datter.
  2. Den anden og hver efterfølgende graviditet. Ifølge lægernes mening, hvis en kvinde allerede har født et barn, øger hver efterfølgende graviditet hendes chancer for at opfatte nøjagtige tvillinger. Det er helt enkelt: Efter fødslen øges moderens vægt, og dette betragtes også som en prædisponerende faktor for flere graviditeter.
  3. Alderindikatorer. I dette tilfælde træder statistikker i brug, som angiver følgende: I en alder af 20 til 30 er sandsynligheden for at skjule tvillinger kun 3%, efter 40-6%. Derfor er rådgivning om, hvordan man tvunger naturligt af tvillinger, ikke at være bange for "sent" fødsel.
  4. Geografi. Eksperter hævder også, at afrikanske kvinder har flest chancer for at opfatte tvillinger. Så følger kvinden i Mellemøsten, så - amerikanerne og derefter europæerne.

Hvad kan der gøres?

Hvordan ellers at tænke på en naturlig måde tvillinger? Så der er ret enkle tips, som ikke let kan efterfølges af hver kvinde:

  1. Ifølge folkeopfattelser er det lettere at tænke tvillinger for de damer, der stadig ammer det første barn og ikke er beskyttet mod efterfølgende graviditet.
  2. Folk er også af den opfattelse, at der er flere chancer for at opfatte tvillinger fra de kvinder, der i lang tid er blevet forhindret ved hormonforberedelser og holdt op med at gøre det. Så det menes at kroppen i større sandsynlighed kan producere flere æg, der befrugtes.
  3. Et andet tip, hvordan man bliver gravid med tvillinger er naturlig: du skal forsøge at opfatte børn om foråret. Det er simpelt: kvinder på dette tidspunkt er der en omstrukturering af den hormonelle baggrund, og udviklingen af "spare" æg af kroppen øges markant.

Om ernæring

Er der flere tips til, hvordan man kan tænke tvillinger? Folkets metoder anbefaler at forsøge at regulere denne proces med mad. Så det menes at du skal spise kød (perfekt stimulerer æggestokkens arbejde), kogte eller dampede kyllingebryst, mejeriprodukter, fuldkorn og valnødder. Gode råd kan også gives af vores bedstemødre: De vil anbefale at spise så meget kartofler som muligt, især søde. Til støtte for dette kan man nævne et eksempel på afrikanske stammer, der forbruger store mængder sød kartoffel (en analog af vores kartoffel): de har ofte ofte tvillinger. Med hensyn til medicin anbefaler gynækologer, at før du begynder graviditeten, når du planlægger at begynde at tage folsyre (dette er et vitamin, det er helt uskadeligt og vil kun gå til enhver kvinde til gavn). Og selvfølgelig skal du opgive alle dårlige vaner og stoppe med at tage farlig mad til kroppen: chips (samt kiks, chips osv.), Kulsyreholdige drikkevarer, næringsmiddel, fastfood.

psykologi

Nå, det enkleste, men ikke den mest ubrugelige rådgivning, hvordan man tænker tvillinger: Du skal bare meget stærkt ønske det. Det vil trods alt ikke være en hemmelighed for enhver, at autosuggestion er meget kraftfuld og fører ofte til ønskede, men ikke altid forventede resultater. Hvis en kvinde konstant mener at hun vil få tvillinger, sandsynligvis, så vil det være!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.