HjemlighedReparationer

Sådan tilpasse væggen.

Det bare så skete, at væggene i vores lejligheder er dårlig. Og beslutter at udføre reparationen, som regel, er spørgsmålet altid opstår som at tilpasse væggene. De, der allerede har konfronteret med et lignende problem, er godt klar over, at for at gøre dem glatte på flere måder.

Alle af dem er opdelt i to hovedgrupper, nemlig rå fremgangsmåde og tør. Sådan tilpasse væggen i det første tilfælde? Her kan du bruge alle blandinger, herunder gips. Den anden mulighed indebærer anvendelse af en række forskellige designs, herunder gipsplader. Begge disse metoder er lige effektive. Men kun hvis de opfylder alle forventede milepæle.

Justering vægge gips mest sandsynligt at ske på forskelle i tredive - halvtreds centimeter. Fordelen ved denne metode - Boligareal forbliver uændret. Men der er også nogle ulemper, nemlig, er det nødvendigt at foretage en foreløbig overflade rengøring, som et resultat af, som er en masse skrald.

Og lad os nu tale direkte om, hvordan at tilpasse væggen med gips. Den første ting at gøre, er at måle alle de uregelmæssigheder. Til dette formål vandret under anvendelse af en builder niveau, længden på ikke mindre end halvanden meter, eller en snor strakt langs væggen. Lodret ruhed bestemmes ved en lodlinie.

Den anden fase - den forberedende. Sluk al elektricitet i rummet, væggene som muligt til forsigtigt at rengøre den gamle belægning, også tapet, maling eller løst puds. Det er vigtigt ikke at beskadige ledninger med de elementer, der er direkte i væggen.

Den tredje fase - en primer base. Behandlet primet væg, hvilket øger vlagoottalkivaemost og materialer ikke delaminere.

Den fjerde fase - installation af fyrtårne. Før du monterer blinkende skinne, på hver sin side af væggen, sæt profiler. Den vertikalitet af hvert fyrtårn, check lod. Profil Wall sikkert med gips - sætte det på hylden i flere forskellige steder, og afstanden mellem punkterne skal være omkring halvtreds centimeter. Efter dette, toppen, midten og bunden af træksnoren. De resterende stativer er monteret på en sådan måde, at ledningen strakte dem let rørt. Med hensyn til afstanden mellem sig selv beacons, bør det svarer til størrelsen på det instrument, du har valgt.

Den femte fase - anvendelse af gips. Der er ingen komplikationer. Det er vigtigt, at kun én ting: når plasteret begynder at indstille, men det er endnu ikke tid til at falde i søvn, træk forsigtigt den blinkende jernbane konstruktion og fyldes med en blanding dannet hulrum. Flatten med spatel.

Sjette etape - endelig. Når gipsen er tørret helt, behandle det med efterbehandling kit og sand med fint sandpapir.

Nå, nu, hvordan man kan tilpasse væggene i eksemplet med gipsvæg. Construct ramme oprindeligt. For at gøre dette, på gulvet layout til vejledende profiler, som derefter kan bruge den lodrette lodlinje overførsel på loftet. Styreprofilerne fæstnes derefter til disse linjer. Support profiler indstillet mellem dem, der stadig sporing ved hjælp af samme lod-linie parallelt og lodret arrangement, både på gulvet og på loftet.

Afstanden mellem profilerne forlade fyrre eller tres centimeter. Bærer en styrende profil er fastgjort med skruer og beslag. Når rammerne er klar, fylde rummet mellem profilerne kommunikation og isolerende materialer.

Gipsplader øvre mount fra alle vinkler, kanter fordybningen gøre en centimeter.

Nu hvor du ved, hvordan at tilpasse væggene. Og du kan selvstændigt håndtere det uden problemer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.