HjemlighedReparationer

Varmeisolering af husfacader: moderne metoder. varmeisolerende materiale

I de seneste år, er relevansen af facader af huse stigende. Det skyldes højere priser for boliger og kommunale tjenester tariffer og energi, hvilket forklarer behovet for økonomiske besparelser. Problemet er, at de fleste af de boligblokke, der drives på nuværende tidspunkt, blev bygget næsten 50 år siden, deres isolering er ikke så effektive, som vi gerne vil ejere.

udstede en beslutning

Statistikker viser, at varmetabet gennem væggene når 50% af det samlede varmetab. Dette er meget vigtigt. Denne indikator afhænger af den konkrete udformning af huset. Så når det kommer til præfabrikerede bygninger, er tabet varme maksimeret, og i tilfældet med de murede huse, dette tal er noget mindre.

Men den opvarmning af facader af huse fordelagtige til begge sider. Hvis ejere af ejendomme bruge varmeanlægget, vil de være i stand til at spare på gas forbrug på ca. 20% af det beløb brugt før. Hvis lejligheden er forbundet til et centralvarmesystem, vil den gennemsnitlige indendørs temperatur stige gennemsnitligt 4 ° C.

varmeisolering

Varmeisolering af husfacader regel udføres ved hjælp af en af de anførte materialer nedenfor:

  • skum;
  • mineraluld;
  • polystyren;
  • opskummet glas.

Hver sort isolering har sine plusser og minusser, hvilket fører til relevansen af anvendelsen af visse materialer i en bestemt situation. Hvis du vil gemme, skal du bruge skum. Det har en lav pris, hvilket er grunden til det mest almindelige. Det kan bruges overalt, at effektiviteten af varmeisolering blive savnet. Imidlertid er forfølgelsen af lav pris ikke altid berettiget. Hvis væggene i begyndelsen har normal klasse isolering, vil isoleringsskummet muligt at opnå det ønskede resultat. Når du vælger dette materiale bør tage hensyn til dens massefylde. Jo højere den er, jo mindre dens varmeledende egenskaber.

Varmeisolering af facader af huse er ofte udføres selv med hjælp af ekspanderet polystyren. Det er ganske billigt, men dets isolerende egenskaber er bedre sammenlignet med skum. Blandt fordelene kan identificeres lav vægt, nem installation, vandafvisning og lang levetid. Stor polystyren til vendt hjørne lejlighed. Materialet næppe absorberer fugt.

Hvis du planlægger at udføre isolering af facader af boligblokke ved hjælp af polystyren, bør du også tage hensyn til dens mangler. De kommer til udtryk i en lav brandmodstandsevne og ingen lydisolerede evner. Den første kvalitet indebærer behovet for installation af brand jumpere. Imidlertid polystyren er fremragende til termisk isolering af væggene i og uden for huset.

Hvorvidt at bruge mineraluld

Dette materiale er en af de mest effektive, men koster mere end prisen på analoger. Af denne grund, til varmeisolering af facader, er dette materiale bruges ganske sjældent. Blandt dens fordele bør brandsikkerhed, fremragende lydisolerende egenskaber og hydrofobicitet.

Det skal bemærkes, og en ulempe, som er den store vægt, således at dens installationen udføres på facaden med mange vedhæftede (i dyvler anvendes som sidstnævnte).

Anvendelsen af opskummet glas

Ved valg af isolationsmateriale til varmeisolering af facaden i en beboelsesejendom, ofte betragtes mere og skumglas. Det er ret dyrt, men hvis du er strapped for kontanter, så skal der gives præference til ham, fordi isoleringen har fremragende isolerende egenskaber, hydrofobicitet og holdbarhed.

Skumglas er ikke-brændbart materiale på sin overflade ikke kan dannes, og skimmelsvamp, og andre mikroorganismer. Hvis du bruger isoleringsmateriale, skal du købe et stort antal relaterede produkter:

  • konstruktion lim;
  • gips blanding;
  • primer;
  • netforstærkning;
  • facade maling.

Til fastgørelse ved hjælp af dyvler behov for arbejde, og selv flydende skum. For indstillingsoverfladerne skal reserveres gips. For yderligere vandtætning af væggene primede, hvilket forbedrer adhæsion kvalitet gips med maling. Til fastgørelse pudslaget er nødvendig for armeringsnet.

Moderne metoder til varmeisolering af husfacader

Varmeisolering af gamle bygninger kan udføres ved en af adskillige teknikker. Ganske ofte anvendes til dette formål polystyrenplader. I det første trin facade fremstillet, købt tørre blanding og nødvendigt materiale. Følgende kan gå videre til at lime isoleringsmåtter på væggene.

Derudover kan du korte stof plastic dyvler. Overfladepolystyrenkoncentrationen forstærket polymernetværk efter anvendelse er muligt at starte et eller to lag af gips. Polystyren plader, som prisen er helt acceptabelt, kan opnå gode resultater. Denne indpakning facader udføres på stadiet for konstruktion af bygninger.

Teknologi under anvendelse af mineraluld

Ovenstående teknik indebærer behovet for vådt arbejde. Alternativt virker en anden måde, som er at installere sidespor med isolering. Første, idet rammen konstrueret under anvendelse af stålprofil. Til dette formål dyvel-søm, skruer, og bøjler.

Det næste skridt bliver installationen af mineraluld på væggen, er det særligt bekvemt at anvende plader af basalt fibre. Dette system indebærer montering af isolering parogidrobarera, som det er normalt en vandtæt membran, der reducerer varmen blæser ud af huset. På den afsluttende fase er indstillet sidespor.

En sådan teknik har adskillige fordele. Blandt dem, vi bør fremhæve den manglende behov for master særlige færdigheder til at udføre pudsning og maleri værker. Desuden, hvis vi bruger en kvalitet PVC sidespor, når de installeres, er det klar til at tjene i mindst et halvt århundrede.

konklusion

Ganske ofte brugt for nylig kludetæppe isolering af facader af huse. Det indebærer grubetæring isolering. Hvis du anvender sidespor og mineraluld, er det ekstra pleje efterbehandling ikke nødvendig for hele levetiden.

Ved forekomsten af den varme årstid, vil det være nok bare at vaske overfladen af væggene, som derefter genvinde deres attraktivt udseende. For opvarmning kan stadig bruges og polystyrenplader, som prisen er 1130 rubler. per pakke.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.