ForretningLandbrug

Livorno - race æglæggende høns høj

Livorno er langt en af de mest populære i hele verden. Dens navn det skylder den italienske by Livorno, hvor den først blev bragt i det XIX århundrede. På engelsk er ordet "Livorno" lyder som "Livorno", som senere blev brugt til at henvise til racen.

Leghorn kyllinger er berømte for deres ægproduktion. Selvom jeg må sige, at på tidspunktet for denne race af eventuelle fortræffeligheder ikke adskilte. Snarere, deres tal for antallet af lagte æg betydeligt haltet bagefter resten af indikatorerne kylling sorter. En glimrende måde ud af den situation, der konstateredes de amerikanere, der er blevet tværs Livorno med andre arter, herunder Rumble. Få den "mestits" gik til Europa, hvor avlsarbejdet fortsatte i forskellige retninger, for at bringe de mest succesfulde art.

I vores land - dengang stadig Sovjetunionen - fuglene blev introduceret i begyndelsen af sidste århundrede, nemlig i 1925. Hvid Livorno - kylling race, som er blevet en slags "forfader" Russiske hvide høns. På nuværende tidspunkt, mens denne art og dets derivater anvendes for store æg præparater. Dette er forståeligt, fordi i ægget produktionsindikatorer har virkelig høj. I gennemsnit kan en høne lægge op til tre hundrede stykker om året, og en underart af rock højderyg med ark - op til 350. Hunnerne udskyde æg begynder allerede ved det tyvende leveuge, og det første år i antallet af æg lagt, som er normalt den mest produktive. Transportøren kyllinger normalt tilføjet forskellige former for stimulanser for at forbedre ydeevnen i ægproduktionen, så i slutningen af det år, de opstår ofte organisme udmattelse. Personer, der ikke længere kan transporteres på det niveau, der kræves af dem, falder i den "ægteskab" (herunder dem, der er begyndt at klække kyllinger).

Leghorn - kylling racer, der er let genkendelige med visse funktioner. Disse fugle har ikke den mest fremragende kropsstørrelse (vægt høns næppe overstiger to kilo, vægten af hanner når et maksimum på tre), et lille hoved og en lang tynd hals. Næb lille, gul, med en bøjet spids. Benene ikke afviger alt for længe. Gør kyllinger lemmer farve, som regel gul, som bliver hvid som vækst og modning af kylling. De vinger og hale er af medium størrelse. Farven på fjerdragt kan være principielt forskellige, men i vores land er mere almindelig hvid Livorno. Vægten af et æg kan nå tres gram shell farve - hvid.

Livorno - kylling race, der er avlet i vores tid overalt. Rusland i denne henseende, også, er ingen undtagelse. På det område af vores land blev åbnet 20 ynglende planter, hvis opgaver omfatter udvikling og forbedring af racen, samt fjernelse af andre, mere produktive dets derivater. Leghorn - kylling race, hvor fuglene er resistente over for ekstreme temperaturer. Men nogle problemer har også til rådighed. Især i tætte høns i små bure er meget sandsynligt spredning af alle mulige sygdomme. Hertil kommer, at Livorno ikke lide støj - fra frygt og angst, de kan være i problemer med lejet af æg.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.