HjemlighedReparationer

Hvordan til at vælge linoleum til en lejlighed: hvad er dette gulv

Linoleum - den mest populære gulvbelægning, som bliver brugt af menneskeheden for andet hundrede år. På dagens byggemarked en bred vifte af gulvmateriale. Så ofte forbrugeren akut opstår spørgsmålet: hvordan man vælger linoleum for lejligheden og ikke til at tage fejl?

Lidt historie

De første forsøg på at skabe linoleum observeret i det 19. århundrede. Derefter var det en slags væv af jute, som er blevet belagt med linolie, harpiks og træmel og kridt bestanddel. Ved udgangen efter tørring blev fremstillet tilstrækkelig stærk naturlig dækker.

Med udviklingen af den kemiske industri begyndte at dukke op alle nye kunstige materialer, der er tilstrækkeligt unikke egenskaber. Ofte endda scorede overlegen i forhold til deres naturlige modstykker. Og i betragtning af deres masseproduktion, prisen af syntetiske materialer, der ikke var så høje. Sådanne innovationer er ikke sparet og produktionen af linoleum, som oprindeligt blev kaldt PVC-belægning.

Hvordan vælger linoleum til lejligheder: typer, typer, egenskaber

Typer gulvbelægning i dag findes i overflod, men den mest populære og overkommelige er en naturlig linoleum og PVC til køkkenet og andre rum.

Marmoleum - navnet i byggebranchen er en naturlig linoleum - det betragtes som den mest miljøvenlige. Så hvordan du vælger linoleum til lejligheder, hvor folk lever med allergi, eller små børn. Dette er et meget alvorligt problem, eksperter anbefaler brugen her er denne form for dækning. Dens fordele kan nævnes, at det har en høj slidstyrke, akkumuleres ikke statisk elektricitet, er holdbart og ikke mister lysstyrke over tid, maling. Desuden er det ret hårdt og når om ikke kræver særlige kvalifikationer.

Når efterbehandling faciliteter udvidet brug af syntetisk gulvbelægning. Priserne for denne type linoleum er meget tilgængelige, hvilket gør den til den mest populære blandt middelklassens forbrugerne. Syntetisk linoleum fremstillet af PVC og er opdelt i tre typer: traditionelle, i hvis bund lagt isoleringsmåtte eller jute klud; Vinyl - slidstærkt og blødt materiale fremstillet af skummet vinyl; duplikere - vinylmateriale ikke-vævede base.

bekymret over spørgsmålet Mennesker "Hvordan vælger linoleum for lejligheden?" - er ofte set på hylderne i isenkræmmere og sådan et alsidigt materiale som heterogen linoleum, der består af flere lag. Hver spiller en rolle, og alle lagene sammen frembringe en integreret belægning dekoreret rige raffinerede tegninger. Grundlaget for et sådant materiale er en forstærkende overtræk. Da ventiler "bange" af skarpe tonefald, når de køber ikke anbefales at sætte linoleum i en konvolut, er det bedre at rulle den til en rulle.

En anden række af dette materiale: homogen linoleum. Det er et polyvinylchlorid belægning med en tykkelse på 1,5 til 3 mm, med et gentaget mønster. Denne type er stærk nok, hvilket er grunden til dens anvendelse er tilrådeligt på steder rigelige skarer i butikker, banegårde, hospitaler. Som for praktiske formål, udvælgelsen af sorter af linoleum er absolut en effektiv løsning i forhold til udnyttelsen af de finansielle ressourcer. Men her er indbegrebet af design ideer sådan linoleum er meget begrænset: Det er ikke meget anderledes udvalg af farvepaletter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.