Kunst og underholdningMusik

Funk - er ikke bare en trend, men en sindstilstand

Funk - det er ikke bare musik, men en sindstilstand, en rasende vulkan af følelser og særlige stemning, som jeg ønsker at dele med alle. Hvordan er fans af denne tendens? De er ekstravagant, originale, de udgør en enorm strøm af energi. Hvad er årsagen? Hvordan gjorde denne stil, og hvorfor han bogstaveligt river sjælen?

Hvad er den musikalske retning?

Funk - er en af de vigtigste retninger i musikken skabt af folkene i Afrika. Denne energiske, dans sammensætning, baseret på spillet af basinstrumenter. På sin baggrund, som et slag, er der en kraftigt, distinkte vokal. Det vigtigste element i musikken er gentagne melodier og sætninger.

Spændende sammensætning gør specielle lydeffekter. Guitarister kalder dem "Wah-Wah".

En lignende tendens for mere end 50 år. I løbet af denne tid har der været flere mindre musikalske genrer. Når de studerende mente, at funk - det er ekstrem, iørefaldende musik. Nu fans af de afrikanske anmeldelse eksotiske tilgængelige lyriske og endda dramatiske melodier.

Historien om forekomst

Datoen for grundlaget for funk anses for at være 1960. I disse tider med Dzheyms Braun, en talsmand for de amerikanske folk, han udgav sit første, en prøveversion af denne tendens. Af den måde, er det, og den dag i dag kaldes "godfather" af funk.

Studerende, der er opmærksomme på denne sang, dansede og jublede, på grund af sin melodi var let at gætte på, at dette er en underholdende historie. Men hvis grundigt gør oversættelsen af hver sætning, kan du finde ud af, hvad den funk - det er ikke bare musik, men en virkelig udfordring, forsvare deres interesser og personlighed.

Også de mest berømte kunstnere i denne retning blev Maykl Dzhekson og Prince.

Hvad kan du danse til funk?

Der er to af den samme type dans, som du kan danse til disse sange - en "funk Låsning" og "jazz-funk". Begge disse tendenser er baseret på dynamiske og intensive bevægelser. Professionelle dansere udføre funk bevægelse i sport bukser, løs t-shirt og sneakers. Hovedelementerne er bølge tricks af akrobatik og breakdance. Glat kombination ændret til pludselige og impulsiv. Det er ikke overraskende, at sådanne episoder seerne "betagende".

Under funk dans og mange andre udendørs områder, såsom hiphop, klassisk Låsning, sport dans. Mere end 20 år siden, denne musik ofte i diskoteker, og bevæget af det hele, som de kunne, og var i stand til. Efter alt, det vigtigste punkt i denne retning - er frihed og individualitet.

funk stil

Style - er en vis form for funk, der ikke er mere end ti år. En sådan dans består af en kombination af flere forskelligartede stilarter. Imidlertid blev bestemt basis bevægelse skabt til dette område.

Hvem danser Style? Normalt det gør en fed og selvbevidste mennesker, der er klar til at udfordre samfundet. Ofte ser trodsigt bære falsk hår, lyse tøj og er forskellige fra hver udseende.

Disse dansere er på scenen, som om at leve nogle vigtige plot af hans historier, dele deres erfaringer og følelser med hver tilskuer.

Hvis vi taler om funk, kan vi ikke ignorere den gruppe af samme navn, "Grand Funk", der blev grundlagt i 1969 (efter 9 år i udviklingen af denne bevægelse). Allerede i 1970, disse melodier, som de blev kaldt, "flyvske mennesker" er blevet kendt over hele verden. Produktet af deres arbejde var i stor efterspørgsel blev albums udgivet i oplag på mere end 20 millioner eksemplarer, som er købt med stor hastighed fans. På toppen af populariteten af den legendariske gruppe var lidt mindre end syv år. I 1976 blev deres album udgivet, men han var mislykket. Han blev kritiseret af folk fra hele verden. Som følge heraf blev han ikke medtaget, selv i top 50 bedste sange. Indser, at gruppen fantasi allerede deprimeret, blev det besluttet, at den er lukket. Hver spiller startede en solokarriere, men det var begrænset til et minimum frigivelse af albums.

Song funk, samt dans af samme navn - er ikke bare en trend, og ikke en almindelig sammensætning. Disse er reelle følelser, følelser, omvendelse af den menneskelige sjæl. Melodi og bevægelse af seeren kan forstå uden ord. Grundlaget for funk er ikke en bevægelse, ikke en tone, ikke regler, og den menneskelige sjæl selv.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.