Hjem og familieTilbehør

Fra hvad til at bære blå taske: en win-win muligheder for den stilfulde billede

Den blå farve i dette års tendens. Derfor kan vi trygt gå til butikken og opdatere din garderobe med fed nuancer af tøj. Så vidt tilbehør, vil det afgørende i den nye sæson være en blå taske. Fra hvad de skal bære, foto og win-win kombination af tøj i forskellige farver præsenteret i denne artikel. Lad os undersøge hvert nummer nærmere.

Stilfuld tilbehør i garderoben

På trods af at den blå farve er ikke en traditionel tilbehør (såsom sort eller hvid), farve af posen gør det muligt at bringe en masse designer fantasier. I dag i mode håndtasker i alle former og størrelser, fra små til rummelig clutch taske. Og hver er i stand til at indtage sin retmæssige plads på hylden af din garderobe.

Ved første øjekast kan det synes, at blå ikke kombinere med enhver anden farve, ud over den samme. Men mikse og matche at matche noget, du har brug for, og har brug for at købe sko eller støvler af samme farve. Denne dybe farve kan være en stilfuld accent for sommeren eller efteråret af ensemblet; vigtigt at vide, hvad de skal bære blå pose til at være med på moden. Og hvis du allerede har et sådant tilbehør, så ingen ville vove at tvivle på, at du ikke er en tendens.

De harmoniske kombination nuancer

På trods af den designerne tro på, at blå taske er egnet til absolut ethvert outfit og behøver ikke at spilde tid på meningsløse kombinationer af nuancer, har de generelle principper for etikette ikke er blevet annulleret. For eksempel, en blå taske, tog en rød kjole vil se smagløst, selv om det er lavet af meget dyre læder. Så opstår spørgsmålet: hvad til at bære med en mørk blå pose og hvad nuancer til at kombinere?

Nuancer i garderoben, som blå taske vil gå godt:

  • hvid og sort - den klassiske og win-win kombination;
  • pastelfarver - beige, creme, elfenben;
  • grå og brun;
  • lilla;
  • med andre nuancer i nærværelse af mindst ét stykke blå farve i ensemblet.

Dette betyder, at den blå kan kombineres med rød, men kun på den betingelse, at på tøj der er mindst et element af en lignende nuance. Dette program kan være en tynd blå bånd i taljen, i blomst sommerkjole, etc.

Fra hvad de skal bære den blå taske? learning garderobe

Med definerede nuancer, nu kan du gå videre til de vigtigste: direkte til de elementer i garderoben. Så hvad der skal bære den blå taske:

  1. Med jeans. Blå taske med jeans er en klassisk ensemble for billedet i stil med afslappet. Men toppen, vælge sort eller pastelfarver, som blå nuancer i billedet, og så vil det være mere end nok.
  2. Med sorte bukser. Ved udarbejdelsen af ensemblet af de bedste og den øverste pluk af samme farve som bunden. Perfekt pasform sort rullekravesweater eller bluse. Også det går godt med smalle bukser toppen af pastelfarver og klassisk grå pels. Til forskel sko vil se sort domstol sko hæle. Men skygge for blå poser kan afhente nogen (fra akvamarin til indigo).
  3. Med en hvid kjole. Blå taske vil være en lys accent i en sommer ensemble. Men det ser ikke smagløst, stadig nødt til at tilføje et par tilbehør blå. Ideel tynde talje rem, halskæde eller armbånd af ædle eller halvædelstene.
  4. Med blomsterprint. Uanset hvad det er: bukser, nederdel til gulvet eller en kort sommerkjole. Hvis en beklædning tal vil opfylde enhver nuance af blå, grøn og orange, det er sikkert at bryde boldens blå taske.
  5. Med blå sko. Det kan være sommer sandaler eller støvler til varme efterår og alle andre sko, tonen i som er kombineret med et strejf af håndtasker.

Blå taske med blomster - hvad de skal bære?

Blå taske med blomstermotiver vil være ideel til fed sommer look. Men dette tilbehør bør også være i stand til at bære det korrekt.

Til hverdagsbrug billede af afslappet eller "land" stil fit denim taske med blomster print. Det vil se godt ud med den sædvanlige shorts, bukser, nederdele og lette sarafans. Den vigtigste ting, de havde ingen dikkedarer og flæser.

Et andet spørgsmål, hvad der skal bære den blå pose lavet af læder. Dette tilbehør er mere passende til den klassiske stil. For eksempel de klassiske smalle bukser vil i sort kombineret med en gratis bluse og pastel blå taske ser både elegant og stilfuld.

Valget af materiale

Med hensyn til materiale til den blå taske, men i år i tendensen igen hud. Trods det faktum, at andre materialer ikke vil blive mindre efterspurgt, fra en naturlig mat læder taske vil overstråle alle andre og vil positivt skille sig ud fra konkurrenterne. Og for de fashionistas, der har råd til at købe et dyrt tilbehør, bør se på den stilfulde pung krybdyr hud.

I år mange designere bruger fløjl og ruskind. Disse bløde og behagelig at røre ved materiale dekoreret med frynser, applikationer og indretning af krystaller og metal. Men også om den "evige" denim heller ikke blive glemt. Det er stadig en favorit blandt den yngre generation.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.