Hjem og familieTilbehør

Ovn med mikroovn - to i en, eller et bedre tidspunkt at vænne sig til

Konkurrence og teknologiske fremskridt - de bedste venner af forbrugerne af husholdningsapparater. Først tvinger producenterne til at lede efter nye løsninger for deres produkter, og det andet gør det muligt at gennemføre de mest dristige og uventede ideer. For nylig, mikrobølgeovne dukkede mirakel køkkenmaskiner. Nu Multivarki, aerogrili, mad processorer med en masse forskellige funktioner oversvømmet markedet, at sætte almindelige forbrugere at skulle træffe et valg mellem god og meget god. Multifunktionelle husholdningsapparater - den moderne tendens i produktion, gør det muligt at bestemme med denne vanskelige valg.

Relativt nylig, at de standarder for almindelig tid og i lang tid af standarder for teknologien udvikles, mange internationale mærker af husholdningsapparater producerede ovne, i hvilke indbyggede ovn kombineret med en mikrobølgeovn funktion, samt separat ovn med mikrobølge. Dette moderne enhed er svært at kalde ovnen, fordi det er temmelig kompakt og alsidig.

Ovn med mikroovn funktion - en universel hjælper i køkkenet, som ikke optager meget plads, men det gør en masse arbejde. Ud over de sædvanlige funktioner opvarmning, ovnen har sådanne former for konvektion, optøning, grille, bagning intensive, kombinationsbehandlinger.

Afhængigt af deres tilknytning til kogepladen, at en mikrobølgeovn være afhængige eller uafhængige. Som navnet antyder, er den ovn, der betjenes fra kogefladen, og der er en afhængig. Det er absolut separat køkken enhed med egen kontrolpanel. Ease det fastslås, frem for alt, at evnen til at installere i ethvert sted på køkkenbordet værtinde vilje.

Model sortiment af ovne er meget bred. Og før du vælger en bestemt model, være opmærksom på følgende punkter. Hvis du har et lille barn, er det bedre, hvis du vil have en mikrobølgeovn, som har den funktion at snuble og låse enheden fungerer (den såkaldte slot). Dette vil fjerne muligheden for, at barnet alene vil aktivere enheden eller ændre indstillingerne i drift. Du bør også beslutte gas eller elektrisk ovn skal være i dit køkken. Det menes, at den elektrisk ovn med mikroovn funktioner og ydeevne forbedringer af gas, men det er stadig et spørgsmål om vane og personlige præferencer. Forskellige modeller har forskellige og rensning metode på det også er det nyttigt at kigge efter, når de vælger ovn. Nogle kræver manuel rengøring ved hjælp af rengøringsmidler, andre er selvrensende funktion, som du kun behøver at trykke på en knap. Men selvrensende stadig indebærer manuel rengøring dens konsekvenser.

Ovne med mikroovn forskellige producenter varierer hovedsageligt i design, samling, styresystem, antallet af tilstande og fremgangsmåden til oprensning. Selvom disse samme forskelle observeres inden for intervallet én producent. For eksempel vind Siemens kabinetter, Samsung, Bosch har 7 - 8 driftstilstande og emalje nem rengøring som en måde af selvrensende. Ved Miele type selvrensende - pyrolyse ved Indesit - katalytisk selvrensende.

I almindelighed en mikrobølgeovn med fra 4 til 8 tilstande (dyrere modeller - 15), 1 - 4 og bageplader til bagning i mikrobølgeovn udstyr. Nogle producenter inkluderer mere og spinding bakke, hvilket i høj grad fremskynder ensartet opvarmning af mad, beskyttelse af børn og timeren. Mange opskrifter omfatter et sæt af samlinger. Den gennemsnitlige pris for en mikrobølgeovn med den optimale sæt - 30 000 rubler (plus - minus).

Ved at købe en sådan anordning som en ovn med en mikrobølgeovn, du træffe det rigtige valg. For det første lette arbejdet for husmødre, og for det andet, sparer plads, og for det tredje holder trit med tiden, og i den fjerde, får en ekstra mulighed for at sprede din tabel med nye retter. Har du stadig synes, det er værd at købe dette mirakel køkkenmaskiner?

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.