Hjem og familieTilbehør

De fleste god pletfjerner: navn, pris, anmeldelser

Housewives ofte forsøge at finde den gode pletfjerner. I øjeblikket er der en masse forskellige værktøjer, der garanterer et perfekt resultat. Kun i virkeligheden viser det sig, er ikke den måde, det blev lovet. Derfor er alle blevet mere og mere ofte forekommer anmeldelser af lignende værktøjer. Vi er med dig for at finde den bedste pletfjerner til forskellige ting. Den skal tage hensyn til mange overvejelser, når de vælger. Men det er ikke så svært. Efter alt, den vigtigste opgave - at finde den bedste måde at fjerne pletter. Lad os starte med dig så hurtigt som muligt komme til det punkt.

ACE OXI MAGIC

Den første mulighed, som kun kan rådgive husmødre - denne ACE OXI MAGIC. Det betyder, at være ærlig, er det designet til at otstiryvaniya farvede ting. Hvad kvinder kunder synes om det?

Dette er en meget god pletfjerner. Plus, er det egentlig ikke meget værd. Sælges i enhver butik eller supermarked. Prisen varierer fra 60 til 120 rubler per pakke. Det ser det pletfjerner, som et pulver. Det bliver nødt til at blive anvendt til området med lidt fugte og efterlade et stykke tid, ca 5-10 minutter. I tilfælde af meget avancerede muligheder - i 30 minutter. Derefter kan du roligt vaske tøj.

Som du kan se, mange mennesker tror, at dette er den bedste pletfjerner. Kommentarer om ACE OXI MAGIC kan ses overalt. Sandt nok, ikke alle kan smage denne mulighed. Efter alt, har han ikke meget behagelig lugt. Så du er nødt til at kigge efter andre muligheder.

Udalix Ultra

For eksempel perfekt Udalix Ultra. Dette er den bedste pletfjerner, præsenteret i form af en særlig blyant. , Brugte jeg ærligt "Udaliks" er meget enkel. Og dette værktøj er beregnet til forskellige typer af vasketøj. Som de siger kvindelige kunder, kan du hurtigt og nemt at vaske af med det blev med hvide eller farvede ting.

Anvend "Udaliks Ultra" er meget let. Du skal blot anvende sæbe på stedet og tage et par minutter. Kunderne er sikker på, at resultatet er meget god. Især når man tænker på, at prisen på dette værktøj er ikke særlig høj - omkring 70 rubler.

Men der er nogle ulemper der stadig. For eksempel er en blyant hurtigt brugt. Men denne ulempe er dækket af de lave omkostninger af midler, samt dets tilgængelighed i hver butik husholdningskemikalier. Hertil kommer, det er tilgængeligt i store supermarkeder over hele Rusland. Generelt "Udaliks" - det er en god pletfjerner til farvede og hvide vasketøj. Meget ofte hans råd til unge mødre. Efter alt, er dette værktøj ikke fremkalde allergi hos børn. For forældre med børn "Udaliks" - er den sande frelse.

"eared barnepiger"

Bedste Stain Remover Anmeldelser modtager positiv i alle sanser. Bare virkelig det er "eared babysittere." Dette værktøj er meget udbredt blandt unge mødre, som altid havde zastiryvat forskellige pletter på børnetøj.

"eared barnepiger" - den bedste plet remover. Svar om ham flere og flere familier er tilbage. Efter alt, betyder det udbredt, barnlig og ikke meget dyre. Plus, som producenten siger, at det er sikkert. Og ikke forårsager allergi. Men er det?

Faktisk ikke helt. "eared barnepiger" - et godt redskab til at vaske børnenes ting, men mere end voksne. Til nyfødte, denne pletfjerner er bedre ikke at bruge. Efter alt, nogle mødre hævder, at efter anvendelse babyer vises udslæt, kløe, og udslæt. Det vil sige, kan den nyfødte ikke udelukkes faktum kalder en allergisk reaktion. Og det er ikke særlig glad. Efter alt, du altid ønsker at finde nogle universelle værktøj til at hjælpe dig med at håndtere eventuelle pletter på tøjet. Men er der nogen? Lad os prøve at finde ud af så hurtigt som muligt i denne vanskelige sag.

Sarma Aktiv

Næste værktøj er stadig helt nye. "Sarma aktiv" - det er en god pletfjerner indenlandske produktion. Så mange kvinder kunder, et passende svar på de importerede varer.

Det betyder, til at fjerne pletter er en lav pris og god kvalitet i arbejdet. Pr pakke med 500 gram pulver, bliver du nødt til at betale omkring 50-60 rubler. Og med alt dette, "Sarma Go" blev fundet i næsten ethvert supermarked. Nogle gange vil det have til at lede efter det, men det er det værd.

Ansøgning er enkel: nok til at fugte pletten med varmt vand, og derefter sætte på nogen tid poroshochek "Sarma". Dernæst gnide den og skyl grundigt. Du vil se, hvordan resultatet vil ikke tage lang tid. "Sarma Active" er perfekt til hvid og farvet vasketøj. Desuden er det en god pletfjerner, som kan bruges til at vaske børnetøj.

Ifølge statistikker, er værktøjet af ovenstående ikke forårsage allergiske reaktioner hos børn. Og det er meget glædeligt. Faktisk dette faktum ofte gør du synes om anvendelsen af en pletfjerner.

Men der er her en lille minus - i nogle regioner får "Sarma Aktiv" er meget vanskelig. Så du er nødt til at søge efter et produkt fra online-butikker, samt bestilling det til overs. Men bare rolig - en pakke er nok til en lang tid.

Amway SA8

Hvilken bedre pletfjerner? Beslut dette er meget vanskeligt. Vi bliver nødt til at prøve en masse forskellige værktøjer og udforske en masse anmeldelser. Det er værd at være opmærksom på dette produkt som "Amway SA8."

Det er ikke særlig dyrt værktøj, der er nødvendigt for pre-pletfjerning. I butikkerne er det den mest almindelige skum-spray. Det påføres pletten og venstre i et stykke tid. Omkostningerne af patronen i området fra 100 til 200 rubler. Jeg tror ikke, at dette er en komplet pletfjerning (selvom producenten er positionering midler præcis). Nogle kvindelige kunder bruger det, når du er i tvivl otstiryvaniya et bestemt sted, eller som ekstra støtte mod genstridigt snavs.

Ikke desto mindre er resultatet efter at have brugt temmelig godt. Især hvis vi tager hensyn til prisen. Find dette værktøj er ganske let og enkel, hvilket gør det meget overkommelig produkt. Og det behager mange kunder. Anbefales ikke til brug ved vask børnetøj. Faktisk med organerne hos nyfødte forekommer hyppige allergiske reaktioner.

"5+"

Der er også et interessant pletfjerner som "5+". Dette er en forholdsvis billig værktøj, der er ideel til at vaske farvet tøj og hvide ting. Er en gel, som påføres på det ønskede vævsområde og efterladt der i nogen tid. Omkostningerne ved en pakke er omkring 80 rubler. Denne pris er meget glædeligt shoppere.

Det synes at være i orden. Som kunder siger, "5+" ikke fremkalde allergi, selv hos nyfødte spædbørn. Det syntes den bedste pletfjerner for farvede tøj og hvide ting. Men det er ikke sandt. Efter alt, er dette værktøj ikke beregnet til genstridige pletter. Hvad en gennemsnitlig pletfjerner, som ikke kan klare den smøreolie. Men her med modellervoks og tyggegummi - nemt.

"5+" er tilgængelige midler til alle. Og mange kvindelige kunder er sikret, at du trygt kan bruge det i forbindelse med den "Amway". Dette vil hjælpe dig med at opnå det bedste resultat. Jeg ønsker ikke at købe dyre pletfjernere, og dit tøj er sjældent farves med olie og andre genstridige pletter? Så den "5+" - er den perfekte løsning.

Vanish

Der er en anden meget populær og velkendt for alle en god pletfjerner - Vanish. Værktøjet er tilgængelig i alle supermarked i flere former. Her og pulver og skum. Kun på denne måde, om produktet klarer godt med sit ansvar?

Sagen er, at den pris køberne er ikke tilfredse - for 350 gram af midlerne bliver nødt til at betale fra 350 til 500 rubler. Plus, kunderne opmærksom på, at "forsvinde" meget uøkonomisk forbruges. En krukke eller boks vil vare i en række anvendelser, og så er du nødt til at købe en ny.

"Vanish" ofte undlader at opfylde sine kerneopgaver - tilbagetrækning vanskelige og genstridige pletter. Så mange er utilfreds efter brug. Og så prøv at undgå denne hyped mærke. For den pris, som de siger købere, resultatet er simpelthen frygtelig.

Samodelkin

For at være ærlig, kan pletfjerner gøres uafhængigt. Især hvis du ønsker at vaske børnetøj. Det bliver nødt til at bruge nogle rengøringsmidler.

Den bedste pletfjerner for farvede elementer, såvel som hvide - en kombination af en traditionel sæbe (husstand, barn), og vaskemiddel til retter. Gnid en lille sæbe beholder og opløse det i bilen, "Nu sat på et stykke tid på pletten og skyl derefter resultatet var ikke længe undervejs Plus, det er temmelig billig løsning: .. Det er i mængden af koste dig omkring 20 rubler, og til at bruge sådanne hjemmelavet afhjælpe kan være meget lang.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.