Hjem og familieTilbehør

Hvordan man vælger en hårtørrer. Tørretumbler Brush Babyliss

At vælge en hårtørrer - en kompliceret proces. Denne erklæring er i modstrid med de fleste udtalelser. Mange mennesker ønsker at komme til butikken, bare for at se automater tørretumbler ud fra mængden, kombineret med udgifterne til den planlagte mængde på det, og er ikke specielt tænke på egenskaber, til at købe det. Det bør dog være opmærksom på flere vigtige egenskaber, før de køber. Efter alt, risikerer du ikke kun undlader at bruge en sum penge, men også skade dit hår permanent. Overvej flere tørretumblere egenskaber, deres tilstedeværelse og niveauet for disse modeller som hår-børste Babyliss.

Hvordan til at vælge en hårtørrer

For at afgøre, hvilke hår du har brug for, først og fremmest beslutte, hvor du vil bruge det. Hvis du køber en hårtørrer til at arbejde i en skønhedssalon, bør du kigge i butikkerne i professionelt udstyr til stylister eller se de særlige kendetegn ved specialiserede tørretumblere i online-butikker. Hårtørrer i salonen skal have en maksimal vifte af muligheder, som kun kan tilbydes, da det ikke vil være fokuseret på én bestemt kvinde med en bestemt type hår, og hele kundebasen. Babyliss hårtørrer-børste er ofte brugt i industrien og er ikke ringere end konkurrenterne.

Hvis du køber en hårtørrer til din personlige brug, til et sæt af funktioner udelukkende udvalgt for deres bekvemmelighed. Hvis nogle af dem behøver du ikke tænkt dig at bruge, så du ikke har brug for dem til at være til stede i dit hårtørrer. Med rette observeret, at når håret holder længere.

Alle dyserne

En bred vifte af kamme, curling, lighed ploek og pensel - alt dette indgår ofte som vedhæftede filer i en tørretumbler sæt. Nogle af dem er virkelig nødvendigt, og en vis forstand er ikke meget. Massage børste, for eksempel godt supplement. Det bør dog være justerbar magt, da det ikke er værd hårrødderne for overophedning og overtørre varm luft. Nozzle tang til at glatte håret vil ikke være så effektiv som en enkelt enhed. Og hvis det hår du har tyk nok, eller slet ikke vil kun tørre op dem.

Den samme konklusion gælder for dysen i form af curling. Med henblik på opretning og snoede bør købe specialudstyr. Så der vil være mindre skader på håret, og jo større effektiviteten af proceduren. Men den runde børste til let snoede tråde, især hvis det er stadig roterer - en meget bekvem enhed. Når du gør dit eget hår, nogle gange bare ikke har hænderne til at holde og hårtørrer, og en lås, og en kam. Til disse formål, bare perfekt hår børste med en roterende Babyliss.

Hvad skal man kigge efter, når de køber

Hvis du vil bruge en hårtørrer, ikke kun derhjemme, men også tage den med dig på forretningsrejser, til at arbejde i en fritid tur, er det bedre at tage en hårtørrer med sammenfoldeligt håndtag. Også være opmærksomme på længden af ledningen, og hvis han ville få op til dine stikkontakter. Bemærk, at du kan rense tørretumbleren filtrere selv. Selv om denne mulighed sjældent bruges, men det er meget nyttigt.

En anden vigtig faktor er den lethed af hårtørreren. Langvarig brug af dækket i hænderne på tyngdekraften af enheden. Lighteren håret bliver, jo nemmere er det at bruge.

Den vigtigste egenskab - magt. Jo mere kraftfuld, så selvfølgelig er det bedre for lange og tykke hår. For kort og svag købekraft af den svage bedre instrument, som en stærk strøm af luft er simpelthen blæst ud af håret den nødvendige fugt og overtørre. En kort hår med et stort flow af magt kan ikke gjort det rigtige styling. For kort og svag hårtørrer-børste tilgang Babyliss AS550E. Dens kapacitet er 800 W, som vil forhindre fint hår fra overdreven fugttab. Også phen-børste Babyliss AS550E har to driftstilstande og er forsynet med en keramisk dyse.

Betjening og funktioner i tørretumbleren

I hårtørrer under regimer menes evnen til at justere lufthastigheden og temperatur. Det er dog ikke alle hårtørrer reguleret af disse to parametre. I de fleste billige muligheder, de ændre én controller og er afhængige af hinanden. I øjeblikket ikke meget nyttig. Men de to uafhængige kontroller løfte karakteristika omkostningerne for indretningen betydeligt.

Tørretumbler kan udstyres med den funktion af luft ionisering. Med denne hår mindre pushatsya og forvirret og ikke krænket deres beskyttende lag. Dette sker på grund af neutraliseringen af statisk elektricitet. Tørretumbler Brush Babyliss 2735E er udstyret med denne funktion, såvel som mange andre medlemmer af lineup dette selskab. Hun er lidt kraftigere end den tidligere repræsentant. Tørretumbler Brush Babyliss 2735E har en kapacitet på 1000 watt. Men det passer ind i anbefalede interval for fint hår.

Tørretumbler Brush Babyliss - Specifikationer

Lineup fen data er bred nok til både privat brug og til salonen. Mange kunstnere har værdsat fordelene ved denne tørretumbler. Næsten alle af dem er udstyret med en funktion af ionisering af luften, mulighed for at justere temperaturen og luftstrømmen kapacitet. Børsten har en keramisk belægning. Yderligere funktioner, ud over ionisering tilsat levering af kold luft.

Anmeldelser og prisklasse

En af de hyppigst kommenterede og købt fra online butikker modeller - Feng Brush Babyliss. Anmeldelser af hendes overvældende positive. Bemærk det praktiske ved at dreje om en akse af ledningen, en velkommen tilføjelse for mange blev det en sag, der leveres. Værd Babyliss hår-børste i en prisklasse fra 3.500 rubler til 6.000 rubler, afhængigt af hvor du køber det, og hvilke specifikke model.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.