Kunst og underholdningMusik

Væksten i Jaroslav Maly - solisten af gruppen "Tokyo" og "Machete"

Naturen har belønnet ham generøst. Væksten i Yaroslav den lille er så signifikant, at ved siden af ham på scenen synes Philip Kirkorov selv at være lav. Men efternavnet er som specielt givet til lederen af de to grupper - "Tokyo" og "Machete" - ikke at blive opfattet, opmærksom på åndelig udvikling.

udspring

En borger i Ukraine, en fremtidig solist, blev født i Dnepropetrovsk regionen (Krivoy Rog by). Fødselsdato - 11/02/1973. Vokale evner blev først opdaget af musiklæreren IS Beer, næsten ved at sende drengen til en musikskole, hvor han tog eksamen fra klassen balalaika. Så i Kiev gik jeg ind på musikhøjskolen for dirigentafdelingen. Fra det tredje år blev han udsat, og Yaroslav Maly, hvis biografi var radikalt ændret, gik for at erobre den russiske hovedstad.

Det var den 1991. Med ham var kun hans talent og ambition. Før oprettelsen af gruppen "Tokyo" vil være 10 år, fyldt med komponere musik, fester og desværre narkotika. To personer i disse år spillede en afgørende rolle i hans liv: Gosha Kutsenko og Natalia Simakova.

Gosha Kutsenko, efter at have lyttet til sangen "Indira Gandhi", sagde at dette skulle ske. Aftalt om at deltage i hans video uden betaling, og gjorde alt for musikerens forhold til MTV.

Skuespillerinde og sangerinde Natalia Simakova var venlig med Ilya Lagutenko, der optrådte i sit studie for at optage hans spor. Væksten af Yaroslav the Small (204 cm) og hans talent imponerede pigen. Mellem dem begyndte en affære. Otte år (2005-2013) var de mand og kone. Et par måneder efter datterens fødsel skilt Michelle. Men Natalia lykkedes, for hvilken musikeren altid vil være taknemmelig? - at stoppe ham fra narkotika

succes

I 2002 skaber komponisten og musikeren sammen med basist Demyan Kurchenko "Tokyo" -gruppen, som ikke har noget til fælles med den japanske hovedstad. "Toki" er energi, konstant bevægelse fremad. Sammensætninger er kærlighed: Til en kvinde, venner, land. Deres video "Tenderness" har samlet mere end 15 millioner visninger på internettet.

F. Bondarchuks film "The Ninth Company", "Inhabited Island", komedie R. Gigineishvili "Heat" tilføjet til gruppen af popularitet takket være de fantastiske lydspor. Sangen "Når du græder" var dedikeret til den største kvinde på det tidspunkt i musikens liv - N. Simakova.

Efter udseendet af gruppen på tv-skærmen, især på "jule møder" A. Pugacheva, begyndte væksten af Yaroslav den lille åbent at sige: "To meter skønhed og talent."

Etiket "Machete"

I 2010 opretter komponisten og musikeren sit eget produktionscenter "Machete Records", der lancerer tre projekter: Machete, Sibirien, Mishka. I to af dem - "Tokyo" og "Machete" forbliver forfatteren en solist, bliver glad for publikum på grund af hans karismatiske udseende, genkendelige klang og enorm følelsesmæssighed. Bandet har en række musikalske materialer, som har akkumuleret ret meget i løbet af årene af kreativitet.

Efter skilsmissen blev kontrakten med Sibirien afsluttet. I denne hele Yaroslav den lille. Hans kone (N. Simakova) var gruppens solist, og han ønskede ikke at binde hende med forpligtelser.

"Tokyo" udfører aktive ture i udlandet, der har stor succes. "Machete" i lang tid med succes udført i Rusland, men for et og et halvt år siden ændrede situationen sig.

Vende hjem

Selv før de historiske begivenheder i Ukraine købte Maly en lejlighed i Kiev. Han tog begivenhederne på Maidan, og selv udført der med hans hold. Senere begyndte han at forstå en mangel på forståelse med sine tidligere kolleger i russisk showbranchen, som han forbinder med en fejlagtig præsentation af mediebegivenhederne i hans historiske hjemland. Sammen med sin nye kone, Rachel, som blev direktør for sine projekter, flyttede han til Ukraine.

At have fire børn fra tidligere hustruer, fire mere bringer han sammen med Rachel, født før deres møde. Mange barns far deler ikke børnene i hans eget og andres. Den åndelige vækst i Yaroslav den lille er forbundet med hans appel til hans forfædres religion. Han har et jødisk navn - Moshe Pinhas, han læser Torah, besøger synagogen og ærer religiøse helligdage og traditioner.

Hans sidste disk er viet til forholdet mellem Ukraine og Rusland "Krig og Fred". Jeg vil gerne tro på, at verden helt sikkert kommer, og Yaroslav the Small vil udføre mere end en gang før beundrerne af hans talent fra Rusland.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.