SundhedPræparater

Løsning for candidiasis - Zalain (stearinlys)

Til dato er de førende farmaceuter rundt om i verden udvikler flere og flere nye lægemidler mod svampeinfektioner. Så for nylig dukkede op i apoteker narkotika "Zalain" (vaginale stikpiller). Terapeutiske dosis - 300 mg. De fås i blisterpakninger.

Medicin "Zalain" (stearinlys) refererer til den svampedræbende lokal applikation. Dette stof blev udviklet på grundlag af eksisterende aktivt stoffer, sertaconazol, benzothiophen og imidazol. Det har terapeutisk fungicid og fungistatisk virkning. Lægemidlet hæmmer syntesen af ergosterol med en samtidig stigning i permeabiliteten af cellemembraner af mikroorganismer, der ender cellelyse gær.

Indikationer: vaginal infektion forårsaget af svampe af Candida (vulvovaginal candidiasis).

At købe dette stof, kan vi være helt sikre på, der betyder "Zalain" (stearinlys), brugsanvisning, som garanterer fuldstændig destruktion af Candida typen svampe, meget hurtigt vil hjælpe i behandlingen af trøske. Lægemidlet har også en høj antibakteriel aktivitet mod nogle gram-positive bakterier (Streptococcus, Staphylococcus).

Dette stof har en bredt virkningsspektrum. Systemisk absorption er fraværende, når intravaginal anvendelse. Stoffet, når det påføres topisk detekteres ikke hverken i blodet eller i urinen.

Dette præparat henviser til de lægemidler, der skal anvendes én gang. Hvis du er tildelt stikpiller "Zalain", brugsanvisning, især information om korrekt administration, bør undersøges meget nøje. Så denne vaginal stikpille indsat i vagina natten. Dette bør ske, mens liggende på ryggen, meget dybt ind i skeden, de aktive forbindelser var i stand til at dække alle de områder, der er berørt af candidiasis. Før proceduren bør indgivelse være godt vaskede kønsorganer. For at gøre dette, bruge en neutral eller alkalisk sæbe. I tilfælde af, at efter en uge er der stadig kliniske udseende af trøske, skal du bruge stoffet igen.

Data om tilfælde af overdosering pmedikamenta ikke. Hvis et barn ved et uheld vil bruge medicinen inde, du har brug for at udføre maveskylning og symptomatisk forebyggelse og behandling.

Når interagere med de lokale svangerskabsforebyggende medicin kan opleve et fald i svangerskabsforebyggende sæddræbende handling, så på det tidspunkt, hvor behandlingen, når at tage medicinen "Zalain" (stearinlys), er det bedre at nægte sex eller at bruge andre metoder til beskyttelse. Med hensyn til vekselvirkningen af lægemidlet med anden medicin oplysninger endnu, så starter behandling med dette værktøj, er det bedre at opgive brugen af andre stoffer, fordi en af dem kan forstærke eller svække effekten af den anden. I det første tilfælde kan du få en overdosis, og, som en konsekvens - forgiftning, og den anden - ikke opnå den ønskede virkning.

anbefales ikke tilstrækkeligt pålidelige oplysninger om brug af stearinlys under amning og graviditet endnu, så de førende specialister inden for gynækologi at tage stoffet til gravide og ammende kvinder, medmindre det er absolut nødvendigt.

Ved de bivirkninger, mens tager lysene "Zalain" omfatter kløe i skeden, en brændende fornemmelse, allergiske reaktioner. Som regel alle disse fænomener er alene og kræver ikke yderligere medicinsk intervention. Når dette middel kan forårsage kontaktdermatitis, erytematøs reaktion. Med afslutningen af behandlingen, og disse arrangementer afholdes. Den individuelle intolerance af enhver komponent af lægemidlet, så før du starter behandlingen har brug for at konsultere din læge.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.