SkønhedHår

Løg hår maske: anmeldelser og opskrifter masker

For nylig har der været øget efterspørgsel efter kosmetiske produkter fra området af folks (bedstemors) og hjem retsmidler. Interessen for dem viser den kvindelige del af befolkningen, og konklusionerne af denne self-made kosmetik er nogle gange mere effektiv end i butikken. Hvis du koge creme indtil godt bare endnu, gør noget betyder at styrke håret under kraft af alle unge dame.

"Ve løg": kontroversielle punkter

Der er flere veletablerede typer af masker fra naturlige ingredienser. En af dem er løg hår maske. Svar om det fra dem, der nyder en polær: nogen er overlykkelig, og nogen ønsker at glemme, at det betyder noget. Det faktum, at det giver et resultat næsten alle enige.

Kontroversielle handlinger lugte, at senere pigerne ikke kunne slippe af med i lang tid. Det siges, at han især forværres i varmt vejr. Løg hår maske, feedback, som er så tvetydig, måske, er effektiv til vækst og styrkelse af hår, men at det "belønninger" af hendes elskerinde løg "tog" kendsgerning.

I dette tilfælde kan ingen tricks i form af at tilsætte eddike maske, citron, cognac eller æteriske olier i shampooen i de fleste tilfælde ikke gemme. Måske det hele i funktionerne i nogle biokemiske processer, der ligger i en bestemt pige? Efter alt, er der dem, der har klaret med lugten og løg maske for hår anmeldelser de fik kun positiv.

I hvilken kraft: bue værdi for Trichology

En sådan en velkendt, tilgængelige og hjemlig løg (som det er lavet medicinske masker), viser det sig, har nyttige egenskaber, ikke kun for vores indre organer, men også er det første værktøj i hjemmet Trichology.

Til hår og hovedbund i løg er værdifulde elementer såsom nitrogenholdige stoffer, flygtige, vitaminer B, PP, C, syre æblesyre og citronsyre. De vigtigste næringsstoffer - er svovl og silicium. Svovl er involveret i de processer af produktionen af kollagen, som er afgørende for at opdatere huden. Silicium er nødvendigt for opbygning af hår, dens vækst og konsolidering.

Regelmæssigt bruge et værktøj som løg hår maske, lad følgende anmeldelser:

- øger håret volumen betydeligt;

- der er en glans og livlighed rulletobak;

- nedsat hårtab;

- accelererer hårvækst;

- skæl forsvinder;

- positivt skiftende struktur af håret.

Især populær med piger Løg maske for hårvækst: anmeldelser om det, på trods af det kontroversielle spørgsmål om lugt, positiv og opmuntrende.

opskrift

I hjertet af løg-tinkturer masker er grød og saft fremkommet ved knusning tåre grøntsag. Under madlavning løg baser er ikke uden tårer, men af hensyn til skønhed bliver nødt til at vente.

Her er en hår maske, som anmeldelser fortjener at gøre det: grød af 1. mellemstort løg, 2 fed hvidløg, honning og den samme mængde af æble cider eddike, yoghurt og urtete.

Det komponenter mix og gnid ind i huden og håret i en time før vask. Dække hoved med polyethylen og lukket med en varm håndklæde. Det vil komprimere, som aktiverer effekten af næringsstoffer. Skylles med varmt vand under anvendelse af en shampoo (hverken den ene eller den anden er ikke spare). For at neutralisere lugte i skyllevandet kan tilføje presset citronsaft eller eddike.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.