SundhedAlternativ medicin

En unik naturligt middel - bjørnegalde

Bjørn galde er indholdet af galdeblæren hos en af de største kødædende rovdyr. I tørret form, det ligner en lille pose, inden i hvilken er tætte stof i sort eller mørkebrun nuance, der har en bitter smag og kun særlige lugt. Anvend bjørnegalde, hvis pris er omkring 200 rubler per gram, er vist for alle, fordi det indeholder et stort antal af gavnlige enzymer. Derudover dette produkt er i stand til at forbedre intestinal motilitet, og nedbryde fedtstoffer til de mindste fraktioner. Den særlige værdi, som har bjørnegalde, er, at denne vilde dyr koncentration af lægemidler i galden er meget høj på grund af behovet for at akkumulere store fedtreserver i den kolde årstid.

Moderne forskning har vist, der indeholder en række forskellige aminosyrer, phospholipider og fedt i sammensætningen af produktet. Endvidere bære galde er en naturlig kilde af galde pigmenter og galdesyre UDCA. Når andelen af sidstnævnte er over 90%. Til sammenligning, - procentdel af UDCA i human galde varierer fra 50% til 5%.

Regelmæssig brug af dette produkt i små doser vist for alle dem, der har brug for at rense kroppen af affald og alle mulige parasitter (børneorm, piskeorm, ascaris, Giardia, Echinococcus), forbedring af lipidmetabolisme, og metabolisme samt at opløse kolesterol plaques. For at eliminere den smerte, der ofte ledsager galdeblæresygdom, normalisering af mavesyre og galde tildelingsprocessen, neutraliserende giftstoffer og hurtigere assimilation af fedtstoffer er også stor bjørnegalde. Dens anvendelse er vist og vanskelige sår og bylder, shipitsah og hæmorider. Desuden er det er meget godt for muskelsmerter, hypertension, levercirrhose, samt kardiovaskulære og ENT sygdomme. Der er en positiv effekt af dens anvendelse efter operation for levertransplantationer og knoglemarv. Der er tegn på, at bekræfte effektiviteten og anvendelsen af bjørnegalde til forebyggelse af kræft.

Desuden skal det bemærkes, at der til dato, dette naturprodukt er et af de bedste midler til behandling af gastrointestinale lidelser. Således kan for eksempel aktivt tildelt bjørnegalde med biliær dyskinesi, da det er i stand til effektivt fortynde galden, cholestasis fjerne og forhindre dannelsen af galdesten. Desuden anbefaler eksperter at bruge dette produkt med hepatitis A og B, strålesyge, prostatitis og svag erektion hos mænd.

I folkemedicin, tørret bjørnegalde brug vist i diabetes, mavesår, epilepsi, osteochondrose, tick, skaldethed, gigt, iskias, gigt, arthritis, reflux gastritis, cystisk fibrose og colitis. Desuden bør den anvendes efter alvorlige sygdomme af infektiøs karakter for at opretholde den generelle tone og immunrekonstitution.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.